ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    12. Listopad 2020. 19:08

LoSa

Mom je vec jaje po duljini onako… trebam kupiti AS. A gdje budu popusti za black friday?

Posvuda, mislim da ih svaki web shop ima, samo treba pratiti u tom razdoblju🙃

Lavica27
    12. Listopad 2020. 20:35

Iiii otkriveno zašto  brlja po sisama danima...dobila sam M😭 Nećete vjerovati,u dan od rođenja kao s kćeri!
    Mikio mi se normalno ponašao i družimo. Ne,ne ljubim se i ne grlim s drugima al idemo i u parkiće i u nabavu i na rodjendane i kći u vrtic jer ko zna dokad će ovo ludilo potrajati.
    Grizli kaj je s prstom?
    Braaavo vita!!

MaRe
    12. Listopad 2020. 20:58

LoSa

Jeste vidjele… dm ima online shop

Hvala na info...baš sad gledam..to im je pun pogodak..stoput sam rekla šta to nemaju da ne moram po AD i slično tamo...nekako mi sve draži online shopping...to barem obavljam u miru a u trgovini sad sve nabrzinu i nikad ništa ne vidim xD

DeeDee
    12. Listopad 2020. 21:04

LoSa

Mi se isto ponasamo po svim preporukama no idemo ljudima u posjete, u trgovine, popijemo kavu na terasi, idemo u crkvu, secemo i sl. U zatvorenom nosim masku,s nikim se ne rukujem… ionako mislim da cemo svi doci s koronom prije ili kasnije u kontakt. Mislim… korona je tu i moramo s njom zivjeti. Iako je mnogi ignoriraju i tvrde da je nema tu je. E a kako se to negiranje korone pretvorilo ko u neke sektase. Neki ljudi za koje sam mislila da su normalni skroz su skrenuli i po fejsu svakakve bedastoce pisu. To je postao ko neki fanatizam ili ono "cim vise ponovim da je nema pa ce nestati". I meni to sve nosenje maske i sl. ide na zivce no ne mogu tvrditi da je nema i da mi nece biti nista.

Potpisujem. Osim što ne idemo u crkvu, evo da ne bude sve isto 😁😁😁😁
    Iako, moram priznati da se ja malo i zaboravim, u smislu bila mi frendica iz ZG za vikend i nije htjela doći kod mene doma i družit se s malom jer ju je bilo strah obzirom da je stalno po tramvajima i slično pa smo se podružile vani, a meni npr. nije palo na pamet to 😅
    Tj. kad je spomenula mi je bilo logično, ali dok nije mi apsolutno nije palo na pamet 

[/url

DeeDee
    12. Listopad 2020. 21:10

LoSa

Jeste vidjele… dm ima online shop

Auuuuu idem složit wish listu i čekat 19. 🙈

[/url

DeeDee
    12. Listopad 2020. 21:32

Mikio a teško je biti sam, sigurno da je, bude bolje čim sunce izađe i kreneš van, šaljem pozitivne vibre 💓💓💓
    Ajme lavice kako friki..ali bar si dugo izdržala + znaš zašto je N odbijao cicu :) 
    Btw, kakve su vama menge? Meni su prve tri bile Super laganini, a ova zadnja me ubiiiiiila po svim pitanjima.

[/url

• annimalic
    12. Listopad 2020. 21:48

Pozdrav mame! Nadam se da će mi netko znati reci nesto vise i unaprijed se zahvaljujem! Dakle,dragi i ja smo započeli redovne spolne odnose,  nakon "pauze",okvirno tjedan dana prije menstruacije. E sad,ja sam menstruaciju dobila s tim da nakon tjedan od završetka ponovno krvarim. Nije obilno poput menge,ali eto bilo je dovoljno da ostavim trag na plahti. Traje već 3 dana. Dali je netko imao slično iskustvo ili pretpostavlja što bi moglo biti? Malo sam se uplašila 😬

Grizli
    12. Listopad 2020. 21:55

Ah moj prst... Ukratko prije par godina sam palac prikratila na mesoreznicu dok sam rezala kruh 🙄 da da baguette se ne reze na to, ali mozak se sjetio da canapi budu jednaki i tako... Od onda taj skrpani dio nije bas najcvrsci tako da cim nesto malo jace pritisnem ili lupim s njime negdje sva koza popuca duboko. I danas sam ga sa ladicom stisla, i da je normalan ne bi to bilo nista strasno jako, al ovako imam cijelu brazdu koja svako malo krvari. Naravno M full pomaze jer joj fora stisnut bas to umotano, a presvlačenja su mi nocna mora...
    Lavice woow znaci tebi je menga bas programirana. Al sad bar znas sto je s N bilo.
    Meni se cec mjesec dana cini kao fa cu dobiti pa i dalje nista jos. Ima jos koja da nije dobila?
    Mi idemo svugdje i druzimo se, al pazimo, drzimo razmak s nepoznatima, nosimo maske kad smo u trgovinama i tako to. Vecina oko nas se tako ponasa pa nije problem. Cak smo se i na maske navikli. 

Grizli
    12. Listopad 2020. 22:02

E da mi imamo jaje od cybex sa bazom i super nam se pokazalo tako da cemo svakako i idzce uzet njihovo. A super sto nam ista baza ce odgovarati i za onu do 4 godine. Imam njihivu i hranilicu i isto mi je full super, mala kompaktna, stabilna... 

• mom12
    12. Listopad 2020. 22:05

Joj grizli...🤕🤕🤕🤕...nemogu ni procitat kako treba😘😘😘
    Ah korona...ona sigurno postoji i tu je...bila prirodna ili tzv pustena iz laba....al ipak nije u toj mjeri smrtonosna kao sto su nam predstavili u pocetku...masku nosim kad moram al ja se nemogu na nju naviknit😒😒
    Lavice super si ti i izdrzala bez...ja vec neznam kako je bez nje😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.