ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    12. Listopad 2020. 23:00

Mi nedavno kupili cybex na akciji. Jako je teska i glomazna, al bas smo zadovoljni. Ionako je fiksirana u autu. Izgleda bas sigurno i cvrsto i moze u oba smjera. 

Mi se ponasamo normalno ali bez tih rukovanja i nosimo maske gdje treba. Ja odem s malim i po tramvajima kad zatreba. S obzirom da mi je stan pored stanice i nemam drugaciji prijevoz do nekih tocka nije to ni tako rijetko  Ne bojim se korone onako aktivno, ali jasna mi je opasnost. Jednostavno se ne mogu zatvoriti, mislim da bi svi troje pali u depru da se izoliramo, jos s ovim sivilom kroz prozore.

Napravila sam danas vocnu salatu i vadila komade malcu. U jednom trenu mu je zapeo komad kruske. Jako se zagrcnuo, ostao bez zraka i poceo plakat i povracat istovremeno. U 3, 4 navrata je povratio uz plac. Ali bas onako pravo, iz zeluca mu se dizalo i mucio se da ispovrati. Koji sokovi zadnjih par dana. Totalno smo se izbezumili. Ima i malu temperaturu... 

• Zarica
    12. Listopad 2020. 23:03

Bas sam neki dan naletila na neki prilog gdje su bili ljudi s natpisima 'Korona ne postoji' 

• Zarica
    12. Listopad 2020. 23:11

Mikio, bas tesko...nadam se da bude stvarno krenulo na bolje. A ne idete bas ni u setnje? 
    Grizli, tako si je moja frendica odrezala jagodicu na prstu, pa je dosla s njom u ledu na hitnu da joj zasiju. Doktor se malo nasmijao, ali nije bilo hitnih slucajeva pa su joj zasili i sad je prst ko nov:)
    Mrgud, mi isto sad na 3 obroka. Dorucak, rucak i ta instant s adom navecer. Prekjucer mm slucajno smiksao Novalac 1 umjesto 2 i mali se budio u placu 3 puta. I to zadnji put je plakao dobrih pola sata. Meni je inace problem mali broj sati spavanja u zbroju. 

mrgud_zg
    12. Listopad 2020. 23:36

Grizli zvuci uzas. 😬 ja isto nisam jos dobila M. Imala sam nedavno neki ko ovulacijski iscjedak i bila sam uvjerena da je to, al nije jos dosla. A cudi me s obzirom da dojim jos svega 2-3 puta (ok, plus noc). Lavice ovo tvoje zvuci totalno friki 🤪
    Zarice ja fkt ne znam kak funkcioniram. Danas sam imala neke ispade smijanja, komentirala sam da se osjecam ko da sam stalno blago pripita. Ja inace zadnjih godina odkad mi je stitnjaca u banani obavezno moram po noci spavat inace sam koma. Recimo ak smo zaruzili na nekom druzenju a da nisam ni kap alkohola popila, svejedno bi bila uzas drugi dan. 
    Ovo s tim mlijecnim mislim da mi predstavlja veci stres nego sto realno je. Sad sva hrana koja mi pada na pamet ima neki krivi sastojak i radi mi blokadu. Moram se malo resetirat i mozda prosurfat po grupi za neke ideje 🙈
    E a realno od kad sam napokon ustabilila 2 dnevna spavanja, ja isto puno manje idem u setnje. I dok skuham jedno pa drugo vec mi dode popodne 🤦‍♀️ Mrzim tu kuhinjuuu 😫

• Zarica
    12. Listopad 2020. 23:46

Haha da:) Tak i meni nekad (kao npr danas) proleti do popodneva da samo stojim u kuhinji. I onda on jos zaspi pa setnja tek nakon toga. 
    Inace moja necakinja je isto imala alergiju na mlijeko. Nezgodno je bilo, al samo se povuklo u jednom trenu. 
    Mislim da je netko pisao da dok ima nocnih dojenja manja je sansa za mengu. 

PetraB
    13. Listopad 2020. 00:42

E da... U bijegu iz krevetica je Karmen, al vise ne, ografica je dignuta 🤭
    O cure moje, zamijenim ih svako malo... Kad su jedna kraj druge, budne, znam koja je koja odmah. I po osmijehu, to im jenful drugacije, V nekak namreska nosic. Al recimo neki dan, obicno V oblacim u zuto, rijetko K i sve pripremim taj dan tako i jbg u zurbi uzela "krivi" outfit,l... Znaci... Ciiijeeeliii dan sam imala problem s tim koja je koja, bude mi bas nekad tesko. Imaju jos narukvice ali su na nogicama jer su nas na vjezbama upozorili da zbog otvaranja sakica nije dobro da ih imaju na rukama jer onda ih skaklja pa ih pokusavaju uloviti i onda stiscu tu saku zapravo. Isto nam uredno potfrkne rukave od bodica na vjezbama, ak su slucajno malo duzi. Tak da kad trebam u sekundi otkriti koja je koja, ne pomazu bas narukvice. Da ih isto oblacim mislim da bi prolupala.
    DeeDee breskva?! Uuu... Ta mora da je dobra, iako su meni sve fine 🙈
    Ma ja se trudim ponasati koliko toliko normalno, tj u skladu s mjerama naravno. Al ne vodim klince u duckas. Idu u skolu/vrtic normalno, mm na posao i ja bi isla da radim... No ono sto nije neophodno izbjegavamo. Slicno kao Mikio...nasi su stariji i kronicari i stvarno ne zelim ugroziti njih... Imamo najuzi krug ljudi s kojima se druzimo za koje znamo da funkcioniraju u ovoj situaciji isto kao mi.
    Losa tnx na info za DM... Mm ce biti sretan da be mora vise bar taj dio obavljat 🤭

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    13. Listopad 2020. 06:13

Evo mi imali noćno presvlačenje i tadaaa pišanje u vreću kad sam spora🤦 ali evo brzo smo to sanirale, spava već..nego razmišljam, ja bi radije potpisala na tri buđenja nego da se u 6 budimo sluzbeno, jedva gledam, laku noć 😅😄
    Mikio ja sam isto dobila nakon 4 mjeseca dok sam samo dojila

[/url

mrgud_zg
    13. Listopad 2020. 07:24

Ajme deedee ja bi totano suprotno. Ja inace radim od 7 i bez problema inace ustajem u 6. Al ove noci me ubijaju. Nocas smo opet imali plakanje u 1, 3, 5 😫. Dosovno nam noci nemaju pravila 🙄😫

Lunica
    13. Listopad 2020. 07:36

DeeDee

Evo mi imali noćno presvlačenje i tadaaa pišanje u vreću kad sam spora🤦 ali evo brzo smo to sanirale, spava već..nego razmišljam, ja bi radije potpisala na tri buđenja nego da se u 6 budimo sluzbeno, jedva gledam, laku noć 😅😄
    Mikio ja sam isto dobila nakon 4 mjeseca dok sam samo dojila

Cure evo malo vas tu i tamo posjetim😃vezano uz mengu... Pazite se trudnoce jer meni jajnik proradio 25 dan ciklusa i uhvatilo se😆 znaci imala svi menge i trecu ovulacija hop. Još ga dojim. Ginekolog mi je rekao da mogu. Planiram ga oko godine skidati, bar tri mjeseca prije poroda. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

skoljka
    13. Listopad 2020. 07:50

Jutro zenske, malo vam upadam sa pitanjem o siru. Vidjela sam da pisete o nekom siru iz Lidla, jucer stojim pred policom mlijecnih proizvoda i pojma nemam koji sir uzeti. 
    Jel se radi o nekom od ova dva, nadam se da sam dobar link kopirala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.