ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    12. Listopad 2020. 11:46

Mare, nema vece srece od pronalska para u random dzepovima.

Na domacim kasicama podupiru treci obrok s 9,10 mjeseci, a takodjer govore da pratis bebu. U grupi imaju stvarno dobre smjernice i ne mislim da je losa grupa ako znas isflitrirati. Svi se mi informiramo i na drugim mjestima. Uglavnom, ne mislim da je ista crno bijelo kako nekada opisuju stvari, ali generalne smjernice grupe su mi zbilja korektne. Nemojte me zatuc:) 

Pa bas cudno, gledali smo jucer usporedbu s5 i s6 pa je ovo bila jedna od razlika. Onda mozda uzmemo ipak s5:) 

mala.le.90.
    12. Listopad 2020. 11:52

Moj vec 8 mjeseci ima jedno budjenje po noci kad dobije bocu i to je uvijek bilo oko 3 sata.
    To se sad desava oko 1,ne znam zasto.
    K tome dodajem da imamo 3 kruta obroka, s tim da nakon vecere dobije i bocu. Sat ipo nakon vecere cca.

Ali...zapazila sam da mu je to budjenje i nocna boca cesce navika nego potreba.
    Evo sinoc je otisao sit spavati i bio budan od 10ipo do 12 ipo...nisam mu davala bocu, uspavala sam ga bez nje i spavao je do jutra.
    Mislim da mi je ovo prilika da ga konacno skinem s te nocne boce jer realno predobro mi jede danju.
    I ne budi ga glad, sigurno.
    Jutri mu dam voce samo ili sa zitaricama, popodne meso,povrce,jaje ili riba...navecer palentu s jogurtom, bananu...
    Jede dosta velike porcije svako 3 do 4 sata tako da nema medjuobroke..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    12. Listopad 2020. 13:48

Meni bude vecera oko 17-18h (sad je to ad plus cica) i boca prije spavanja bude oko 20.30h. 
    mrgud ad plus npr instant žitarice ti jesu obrok. Ima ona neka good night s baby keksom ili straciatella ili jabuka i slično.
    Zarice do pred godinu dana se nije imao tu opciju al je išao update i od onda ima. Kaže muž da na yt ima.usporedba čak s5 i s6 i da je bolji s5 a jeftiniji. Valkris,normalno ti garancija vrijedi u xiaomiju u HR. 

• Zarica
    12. Listopad 2020. 14:50

Pa bas me mamite s HMom. Morat cu se i ja zaletit. Nekak trenutno malcu nis ne treba, mada je sve te jaknice zimske naslijedio i bas su mu sve cca broj prevelke pa sam u dilemi hocu li kupovat ili se snalazit s ovim. A ja isto imam robe napretek i nastojim zaobilazit ducaneNo eto, polako popustam pritisak:) 
    Inace, da ne zaboravimo temu Bozica... Sto ste mislile malcima stavit pod bor? Zadnjih par dana se zabavljam s tom idejom i napamet mi pao onaj activity board za klince. Jeste i vi razmisljale? Ja mu tak uzivam kupovat te igracke da samo trazim izlike

Taani
    12. Listopad 2020. 14:53

Ja razmisljam ovom svome buci uvesti veceru. I on si je uveo nocni obrok u 2 😬, a po danu normalno jede sve i to dostatne kolicine. Zaspe oko 20.30 i pretpostavljam da do 2 ogladni. Budi se on i prije i poslje 2, ali ne za jesti nego za dudu ili ga nesto smeta. U 2 sisa kao da mu je zadnja 🙈🙈.
    -
    Mi jucer u H&M uzeli neke sive mekane cizmice, mislim da su miševi 🤷‍♀️, rukavice i bozicne carapice 🙊. Eto, korisno 😁.
    Mm si kupio jaknu u C&A, ja naravno nisam, a trebat ce mi. Nisam imala volje 😏.
    -
    Btw, spava 2 i po sata sad, gledam jel dise, dobra ova kiša 🥰

mrgud_zg
    12. Listopad 2020. 15:03

Ja sam pitala. Lavice i losa hvala 👍. Ja onda imam isto 3 obroka. Dajem mu ad+te instant jer nece bocu a imam dojam da mu cice vise nisu dosta za veceru. Prek dana kad cica mu bude jedna dovoljna, al navecer pojede obje i ustvari on ne place da bi jos al fkt se brzo budi i bas sam nekak procijenila da je gladan i sad uredno imamo tu veceru. Jer mi je obrok u 17 cica. 
    Sto se tice te nase borbe s mlijecnim ispada da od jogurta gotovo da nema reakciju, od sira ima groznu reakciju. Tak da se po malo borimo s isprobavanjem. Sutra bas idemo na sistematski pa cu pricat o tome s pedi. 
    Nego jel vasi piju vodu dok jedu? Moj tocno kad jede pocne trljat oci  i proizvodit neke zvukove i nece jest dalje dok mu vode ne dam. 

DeeDee
    12. Listopad 2020. 16:00

Ne mogu vas danas ni za glavu ni za rep uloviti, sve nešto kao čitam u prolazu ali nikako 😁
    Sve neke kašice su i u Mulleru snižene, bar tu kod nas. Ja pahuljice + AD računam kao obrok, to joj radim za večeru najčešće (onaj hippov noćni s jabukom). Mislim da cu morat uvest neki raspored, tj. raniji ručak pa da lijepo večera jer nam za razliku od doručka ručak nije uvijek u isto vrijeme, tj. često je tek oko 16 i onda nema šanse da ona oko 18 večera pa takve dane najčešće preskočimo večeru. Ali zato za doručak i ručak pojede skoro kao ja, tj. za doručak doslovno, a ne skoro 🤭
    jutros sam joj napravila kašicu od 3 manje vinogradarke, manje banane i pahuljica pa tek što me nije pitala šta mi je.  uglavnom, pojela je još pola velike banane tako da sam joj davala komadiće 😂
    I u usporedbi s vašima još uvijek pije (traži) puno mlijeka. 
    Aha, i nema šanse da jede povrće/meso/ribu bez da pije vodu.
    Noćas opet puno cviljenja u snu, zubi.
    I kao što ste mi najavile, akcija je počela. Sve u dva dana🙈🙈🙈🥰

[/url

Grizli
    12. Listopad 2020. 16:16

Danas vas vecibom samo citam jer mi tesko tipkat sa lijevom, dobrano ozljeđen palac desne pa mi treba cijelo popodne da natipkam. Taman dok spaca da napisem sto imam. 
    Lavice tnx za objasnjenje za pomoc bas budem probala. Moja isto par koraka kao i spusti guzicu i krene dalje vojnicki. 
    Planiram uvest veceru uskoro i sad planiram raspored dojenja i hranjenja jer ona meni jede svega 5-6 puta i na kraju se svede da cica samo ujuto i pred spavanje. Zadnjih par noci se budi njurga, trazi da ju nosimo, ali kad dam cicu nece tj ona ju samo kao dudu duda ne vuce tako da ocito joj hrane dosta. Probala sam dat zitarice u 19 pa dacicu 20.30 pred svanje kao za umirivanje al nista opet je ona bila budna i trazila da se mazimo s njom. 
    Jel postoji neki dolazani razlog zasto nekim bebama izbijaju zubi brze a nekima sporije. M izlazi 8. zub, a u subotu joj izasao 7.  Znaci u 30 dana 6 zubi joj izbilo.
    U Mulleru su na akciji i vlazne violeta water super. I skuzila da njihove dude 2 su od 3-24 mj, al su dimenzije negdje iznedju onih 0-6 i 6-18 od aventa, babylove i sl.

Grizli
    12. Listopad 2020. 16:19

DeeDee bravo V... Ova slika ko da gledam moju M istu zanimaciju imaju 

MaRe
    12. Listopad 2020. 16:46

Deedee zacas ces to sve morati skloniti s komode 😂😂 moj miš kad vidi poludi..moram naci neki stari pa mu dat da klika 😂 a sve kablove sam po kući iskopcala i sakrila jer kad ih vidi samo mlati s.njima.
    Grizli sta si radila a prstom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.