Citam, citam al ne procitam 🙈🤦🏼♀️
Izludjuju me svi danas... Karmen izvodila gluposti od pol 4 do 6 ujutro... Al zato sam ju u pola 9 probudila #nemajka 🤭 al morala sam jer bi mi inace totalno sve obroke zmrdala 🤷🏻♀️ Nervozne su za popizdit od jucer al nekako mi se cini da su ipak prvi zubici vrlooo blizuuu.
Pregledala next, bozicno... Lijepo je al malo su mi skupi 🤷🏻♀️
Mislim da mi podloga dolazi sutra 🤞🏼😍👏🏼
I mojima je za veceru ta instant kasica. Ja sam sad u mulleru uzela tu hippovu nocnu al griz sa bananom i ima jos jedna osim jabuke, kao vocna al nisam gledala koje je voce.
DeeDee bravo za V... 👏🏼
Grizli pa sto bilo sa palcem
A sto se tice letece gamadi... Sve ih volim i divni su, al van moje kuce 🤣... Nemam niti jedan prozor bez mrezice tak da ih nemam u kuci, sva sreca, a ves susim u susilici jer sam svako malo pronalaxila ose u odjeci pa me malo frka... 🤭
url=https://lilypie.com][/url
I da... Sutra mm odlazi opet, ako test bude negativan danas, tak da ocekujte jadikovke 🤣
Btw, kod M u skoli jedan razred u samoizolaciji jer je uciteljica pozitivna... Ja samo cekam da se svi zarazimo i zavrsimo tu pricu, ide mi vec sve na k...
Jbt, s ovo dvoje sam kad su biki bebe landrala svuda a njih dvije samo po selu prosetam 🙄... Sva sreca pa zivimo u kuci jer da smo jos u stanu mislim da bi prolupala 🤪
url=https://lilypie.com][/url
Losa tnx na objasnjenju. Meni bas stvara stres to isprobavanje al dajem po malo. Recimo na sir se na 2 male zlicice bas dosta osuo. Recimo kad sam mu dala hipp ad tad se osuo 5 puta jace, i po ledima i prsima, od hrane samo po licu dobije flekice i relativno brzo produ. Al kak mu to dajem fkt po malo onda mu nis drugo ne uvodim..
Grizli kaj si radila s palcem ? 🙈 ja sam recimo desnjak al mob koristim samo lijevom rukom 😁
Deedee pa bravooooooooo 🥳🥳 ak se sjecas tak je i kod nas bilo. Propuzao i digo se na noge i posjeo u par dana. Sve odjednom 😁 sad ti tek krece zabava.
Moj je zadnjih par dana poceo kuzit NE, i doslovno se rasplace ko kisna godina 🤦♀️ Mane vise mu dam da svud haraci al neke stvari gdje se moze ustipnut il neke zice bas strogo nedam, i poceo je tulit. Pa ga utjesim al mu svejendo ne dam, treba to za budicnost trenirat 😁
Zarice kad procitam da si neispavana s 1 budenjem, ponekad se fkt zapitam kak ja funkcioniram s 3-4-5 budenja 🙈 ja sam u nekoj kronicno neispavanoj fazi 😫.
Napokon sam si narucila danas uputnice za kks i stitnjacu
Ajme ja od robe ne trebam fkt nis. Narucila sam mu tenisice s reserveda sad za nehodace. Jakni sam valjda dobila 5, svih debljina i skafander. Nikak da se dam u proucavanje vreca za kolica, to mislim kupit
Kad ja svom kazem NE, on uzvrati DA🤣
Bas slatko i smijesno🤣
Ja namjeravam vrecu za kolica a bundu i kaput ima..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Kad ja svom kazem NE, on uzvrati DA🤣
Bas slatko i smijesno🤣
Ja namjeravam vrecu za kolica a bundu i kaput ima..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Grizli šta je s prstom, nadam se da je ok? Meni danas mamu stršljen ubo u prst, isto veselo..
Petra treća voćna je breskva, meni je ta najfinija 😁
Mrgud sjećam se sjećam, zato i kažem da je točno kako ste me upozoravale 😄😄
[/url
Koja ono ima Lionelo AS? Kak si zadovoljna? Imam neki screenshot al nema nicka 😆 Gledala sam ih malo i te su dosta povoljne a lijepe..nisam jos gledala di su po onom crash standardu. Mislil da cemo uskoro preci u AS iz jajeta pa sam malo pocela gledati... neki dan su na Mall hr bile do 40% al sam vidjela u zadnji tren pa nisam bila pripremljena za kupovinu 😄
Helou🙃
Ja isto citam, citam.. nikako nesto napisati.
Mare ja cekam BlackF za kupovinu AS. Nisam bas zadovoljna sa nasim jajetom, kupljeno s kolicima 3 u 1. Znam za iduci put da vise tako ne kupujem (ili privjerim kakvo je). Trenutno gledam beSafe, al je skupa uf🤔
Petra #izdrzi 💪💪 kako su ti slatke djevojciceee joj! Pogotovo jer su identicne. Jel bilo jos zajeba u vezi toga? 😂
Deedee Vita je fino krenula😁🐾
Uff ja zabb kako sam na bf prosle godine kupila dosta stavari za bebaca...i izdajalicu sterilizator i grijac...sad cu bas as pogledat ja bi cybex..al vidit cu jos...
Meni je skroz ok moje jaje sigurno moze u njemu jos..imamo.maxi cosi...
Vita je krenila polako ali sigurno😇😇😇...
Petra bit ce bolje...
E nisam ni ja rekla koliko su slatke posebno na onoj slici di jedna izlazi iz krevetica🙃🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji