ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    12. Listopad 2020. 10:39

Pa to LoSa, ne bih htjela biti neodgovorna sa mu trbuščić pokvarim ili nešto a mislim šta sve dohvati po kući i liže valjda mu ne bi bilo ništa od ovoga

[iimg]

Lavica27
    12. Listopad 2020. 10:53

Ja sam uvela zutanjak napokon (jučer cijeli), još ovaj tjedan taj bjelanjak (iako ja dodajem 1/2 zutanjka i za 3 dana cijeli zutanjak i i isto tako bjelanjak) i čim to uvedem ide večera. Postao je totalno nezainteresiran za cicu,u identičnom periodu kao i sestra u njegovoj dobi. Jedva povuče par puta. Sad u danu dobije 450ml AD-a (od čega je brat bratu 70% prije spavanja i u noci🙄🙄🙄)... kad uvedem večeru to će biti cica ujutro, oko podne i pred spavanje  al taman da ne čita 2 obroka mislim da su sise poluprazne skroz🤷‍♀️
    Mom vi još nemate veceru🤔🤔🤔

Lavica27
    12. Listopad 2020. 10:54

E Losa, razmišljam da predjem (kad bude skroz na ADu) na običan aptamil,sad je na aptamil comfortu. Em non stop moram kupovat pikse  em 80 kn 400gr...ono daj me nemoj. Pretpostavljam da sad kad jedu krutu hranu nisu osjetljivi na promjenu ADa?

• mom12
    12. Listopad 2020. 10:55

Ja uopce neznam sta da dajem za veceru..😌😌

Valkris
    12. Listopad 2020. 11:06

Lavica27

Valkris taj imamo mi,preko aliexpressa za 7 dana dostava dhl-om iz Španjolske 2400. Na blacknfriday bude i jeftinije. Ne znam kako sam prije živjela bez tog🙈
    Grizli,moj identicno kao M. Digne se na sve 4, dva poteza i onda na vojnicki. I sad ustaje. Na vježbama rekli da ga ne sprjecavam da ustaje al da ne forsiram i podižem mu zdjelicu kad dodje u četverodnevni i potičem ga na pružanje jer mu se samo stajanjem "ne aktivira zdjelica".🤷‍♀️
    Bravo za puzace i nove zubice👏👏mi krezubi i dalje🤣
    Novost je kad se oko 3-4 probudi,bude budan 1h najveselije ikad. Jao si ga meni.

Mozda glupo pitanje, ali sta s garancijom? Jel je dobijemo uopce? 🙈
    I mame koje znaju, ako otvaram bolovanje zbog bolesti djeteta, to otvara moja dr opce prakse? Jel mora pedijatrica dat kakvu potvrdu?
    Ja jos nisam niti rucak uvela. Totalno je nezainteresiran za kasice nekako.. Iako puno bolje /vise jede otkad smo hranilicu nabavili ali sve je to ispod 100g.. I ubrzo trazi bocu.. 

mrgud_zg
    12. Listopad 2020. 11:10

Cure kad vam je onda vecera? I sto se broji pod kruti obrok? Ad+ zitarice nisu kruti obrok? Jel moze ad+instant zitarice dal pol sata prije spavanja il im je to pretesko za zeludac?
    Ja kak ne dajem nis mlijecno nemam pojma kaj bi davala za veceru 🙄
    Ps.jel i dalje kuhate frisko za svaki obrok? Jel bi dale juhu s mesom i povrcem 2 dana?

• mom12
    12. Listopad 2020. 11:20

Hvala losa...
    A jel dajes neki meduobrok?

• mom12
    12. Listopad 2020. 11:23

Sad sam joj radila palacinke...pojela je jednu cijelu i nesto malo od druge...dakle uhvati lijepo komafic i onda ga baci...uopce nece da jede komadice...pa sam joj davala ja komadice a ona onako komad uzme i to kao jede....
    E da joj jedna nemajka koja nije znala da joj dijete ima pincentni hvat😏😏
    Jer kad joj dam komad ona uhvati cijelom rukom a sad kad je mrvice uzimala skuzila sam...

• mom12
    12. Listopad 2020. 11:27

E da losa...kad dajes veceru? Pred spavanje tj zadnji obrok ili predzanji?

MaRe
    12. Listopad 2020. 11:33

Mi smo isto na vecinom na dva obroka al pošto i meduobroke užica bude mu dovoljno. Ako kuham njemu posebno onda bude ono kao svjeze za obrok al ak je nesto nase znam mu i reciklirati pa popodne dobije nesto od jutra..samo nesto dodam ili oduzmem i slicno. Al juhu bi mu dala ako je prenocila u frizideru nista joj nije drugi dan.
    .
    Ja se moram pohvalit s iznenađenjem...jutros se spremamo u banku i obucem jaknu a ono papira i zvaka u džepu i ja da cu bacit i pogledam a ono pare 😂😂😂😂 nasla 460kn hahahaha Ne dali sam se obradovala hahaha Znaci to mi stoji u jakni od prošle godine za Svi Svete jer imam i racun od aranžmana hahaha 
    Zajebavam muza reko eto vidis kak se štedi 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.