ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    12. Listopad 2020. 08:30

Moja jos spava...ja sinoc zaspala u 10ipo 11 i digla se u 7...a vani pljusak...danas smo osudeni na kucu😒😒...
    Moja ima par dana vratila se na 6 obroka...
    Imala je 5 obroka sad odjednom opet 6...neznam zasto to?

• mom12
    12. Listopad 2020. 09:02

Ne jede prvi obrok ujutro oko 6 7...i onda svako 3 sata..

• mom12
    12. Listopad 2020. 09:04

Ima 2 kruta obroka..voce i zitarice i meso riba povrce zavisi kako kad...
    Jedino da uvedem meduobrok....
    Al do sad smo imali 5 obroka...
    Jel ti uvik radis one zitarice iz dm a na ad mlijeku?

Lavica27
    12. Listopad 2020. 09:24

Grizli, kad bude u stavu cetveronoznom za puzanje pa tako dva pokreta napravi moj spusti dupe i nastavi vojnicki. E pa treba mu podignut dupe (zdjelicu jel🤣) i kako ide naprijed pomoći mu pridrzavanjem u simuliranju puzanja.
    Mom kod nas isto problem. Od jednog hranjenja oko 3 i onda u 6 smo na dodatnom hranjenju oko ponoći jer nema šanse ga uspavati??
    Zarica al nas s5 ima isto tu funkciju,označiš  sto želiš i samo to usisa.
    Mare suosjecam🙄

annika
    12. Listopad 2020. 09:25

Mom mislim da bi joj trebala uvesti večeru ili kasni međuobrok

[iimg]

• mom12
    12. Listopad 2020. 09:55

Taman sam pisala u grupu domace kasice pa cemo vidit sta oni kazu..😅
    Nasla sam super recepte za mufine i.palacinke to bi joj mogla dat popodne....a i za veceru ima neke ideje😅
    Pa cu vidit sta cu od to dvoje uvest..

• mom12
    12. Listopad 2020. 09:56

Nemam ja problem po noci...kraljica je sebi nasla po dtermin za dodatnu bocu🤣

• mom12
    12. Listopad 2020. 09:57

Danu*

annika
    12. Listopad 2020. 10:15

Mislim da tamo čak i kažu da se uvede treći obrok s 9, 10 mjeseci
    Nemojte mi se čuditi što nr znami ali ajd pomoć sad- pogotovo ti LoSa- zobene, jogurt, kruška, jabuka- ostalo mu hrpu id doručka, jako je malo pojeo. Mogu mu dodati pirovo brašno i ispeći kao muffine?
    Nije mi nikakav problem praviti mu novo jelo ali mi žao baciti, obično starijima napravim muffine od ostatqka njegove kašice ali onda dodam i kakao i grožđice itd. a njemu opet nikako napraviti muffin jer ovako bar znam da će pojesti o

[iimg]

• mom12
    12. Listopad 2020. 10:20

Losa nezz ni ja...ovo mi je pre cudno da je uvela jos jedan obrok😒😒..
    Sad cu joj napravit palacinke....pa cemo vidit dali ce jest to uopce .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.