Moja jos spava...ja sinoc zaspala u 10ipo 11 i digla se u 7...a vani pljusak...danas smo osudeni na kucu😒😒...
Moja ima par dana vratila se na 6 obroka...
Imala je 5 obroka sad odjednom opet 6...neznam zasto to?
Ima 2 kruta obroka..voce i zitarice i meso riba povrce zavisi kako kad...
Jedino da uvedem meduobrok....
Al do sad smo imali 5 obroka...
Jel ti uvik radis one zitarice iz dm a na ad mlijeku?
Grizli, kad bude u stavu cetveronoznom za puzanje pa tako dva pokreta napravi moj spusti dupe i nastavi vojnicki. E pa treba mu podignut dupe (zdjelicu jel🤣) i kako ide naprijed pomoći mu pridrzavanjem u simuliranju puzanja.
Mom kod nas isto problem. Od jednog hranjenja oko 3 i onda u 6 smo na dodatnom hranjenju oko ponoći jer nema šanse ga uspavati??
Zarica al nas s5 ima isto tu funkciju,označiš sto želiš i samo to usisa.
Mare suosjecam🙄
Mom mislim da bi joj trebala uvesti večeru ili kasni međuobrok
[iimg]
Taman sam pisala u grupu domace kasice pa cemo vidit sta oni kazu..😅
Nasla sam super recepte za mufine i.palacinke to bi joj mogla dat popodne....a i za veceru ima neke ideje😅
Pa cu vidit sta cu od to dvoje uvest..
Nemam ja problem po noci...kraljica je sebi nasla po dtermin za dodatnu bocu🤣
Mislim da tamo čak i kažu da se uvede treći obrok s 9, 10 mjeseci
Nemojte mi se čuditi što nr znami ali ajd pomoć sad- pogotovo ti LoSa- zobene, jogurt, kruška, jabuka- ostalo mu hrpu id doručka, jako je malo pojeo. Mogu mu dodati pirovo brašno i ispeći kao muffine?
Nije mi nikakav problem praviti mu novo jelo ali mi žao baciti, obično starijima napravim muffine od ostatqka njegove kašice ali onda dodam i kakao i grožđice itd. a njemu opet nikako napraviti muffin jer ovako bar znam da će pojesti o
[iimg]
Losa nezz ni ja...ovo mi je pre cudno da je uvela jos jedan obrok😒😒..
Sad cu joj napravit palacinke....pa cemo vidit dali ce jest to uopce .
Sortiraj odgovore
Najstariji