ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    11. Listopad 2020. 17:21

Damnarexx 🌺

Bebamislim da su samo Petrine bebice mladje od E 😁 mislim, ona puze vojnicki al nikako se dic na sve cetiri. U kreveticu to radi dok trlja lice o plahtu🤔 al ne zeli na casmatinu. Nema veze, bude🙃
    Annikaja sam cula sve naj o Xiaomi robot usisavacima, i da kupujem, deff bi tu marku uzela.

I Luka je mladi od Elin tjedan dana mislim.. Isto samo vojnicki ide.. Stavi se na sve 4 i ljulja i ne zna sta bi.. Isto nekad lice u plahti.. Ali doci ce to na svoje sve.
    Za robote, sljedeci tjedan idemo po xiaomi roborock a5 max. Nakon puno trazenja taj nam se cini najbolji po recenzijama.. Kosta oko 4000kn.
    Bravo za Vitu 🥳🥳 i sve ostale bebice koje izvode svasta 🥰🥰
    Mare 😂😂😂

Valkris
    11. Listopad 2020. 17:22

*xiaomi roborock s5 max

DeeDee
    11. Listopad 2020. 19:08

Prijavljujem krasne zimske vreće u c&a. Ful tople i rukavi se skidaju 🎉
    I neutralne su.

[/url

Lavica27
    11. Listopad 2020. 19:56

Valkris taj imamo mi,preko aliexpressa za 7 dana dostava dhl-om iz Španjolske 2400. Na blacknfriday bude i jeftinije. Ne znam kako sam prije živjela bez tog🙈
    Grizli,moj identicno kao M. Digne se na sve 4, dva poteza i onda na vojnicki. I sad ustaje. Na vježbama rekli da ga ne sprjecavam da ustaje al da ne forsiram i podižem mu zdjelicu kad dodje u četverodnevni i potičem ga na pružanje jer mu se samo stajanjem "ne aktivira zdjelica".🤷‍♀️
    Bravo za puzace i nove zubice👏👏mi krezubi i dalje🤣
    Novost je kad se oko 3-4 probudi,bude budan 1h najveselije ikad. Jao si ga meni.

DeeDee
    11. Listopad 2020. 20:45

Mikio i mi smo tu 😊😊

[/url

Grizli
    11. Listopad 2020. 21:10

Lavica27

Valkris taj imamo mi,preko aliexpressa za 7 dana dostava dhl-om iz Španjolske 2400. Na blacknfriday bude i jeftinije. Ne znam kako sam prije živjela bez tog🙈
    Grizli,moj identicno kao M. Digne se na sve 4, dva poteza i onda na vojnicki. I sad ustaje. Na vježbama rekli da ga ne sprjecavam da ustaje al da ne forsiram i podižem mu zdjelicu kad dodje u četverodnevni i potičem ga na pružanje jer mu se samo stajanjem "ne aktivira zdjelica".🤷‍♀️
    Bravo za puzace i nove zubice👏👏mi krezubi i dalje🤣
    Novost je kad se oko 3-4 probudi,bude budan 1h najveselije ikad. Jao si ga meni.

E sorry al nisam bas skuzila kad dođe u cetveronozni mu moras podignuti zdjelicu ili ne? Potices ga na puzanje ili da se dize? Moja se isto dize, a najrađe kleci trenutno. Uhvati se za stolic pa bi tako preklecala pol dana ko da ima pokoru.
    Mi imamo rombu al nema za pranje podova opciju. Izvrsno radi i usisa lijepo dlake, al mi i imamo neki sa oznakom Pet tako da bas i je za dlake. 

annika
    11. Listopad 2020. 21:57

Joj cure, hvala puno. Tako sam i ja mislila sad za black friday gadjati tu kupovinu. 

[iimg]

DeeDee
    11. Listopad 2020. 22:02

Našla sam na par mjesta odlične recenzije za Xiaomi mi vacuum mop essential koji usisava i pere pod a uvjerljivo je najjeftiniji. Za sad sam našla cijenu od 1200kn al tko zna možda još spuste. Kad bude black Friday, zadnji u 10.?

[/url

• Zarica
    12. Listopad 2020. 00:17

E mi planiramo isti taj robot, samo verziju s6. Na njoj se moze unijet u app koji dio tocno zelis pocistit. Nama najcesce u kuhinji treba kad se prospe nesto.

Ja se nikako ne uspijevam posteno naspavati. Mali zaspe oko 9, a ja redovno oko 12, 1 i budjenje 6,7. Bas mi kronicno fali sna. Ne mogu spavati tako rano kad i on jer imam jos 100 stvari za obaviti po kuci navecer, a i kad nemam dragocjeno nam malo gustat. Ne vidim kraja ovom, al nesto moram smislit Danas prije podne smo i ja i mm zaspali na sat i pol s njim, od ciste premorenosti. 

MaRe
    12. Listopad 2020. 07:50

Mali jos spava 🙈 Pase mu ova kisa..a ja ne mogu jer se spremam za grad vadit papire za banku xD 
    Nista se nisam naspavala....cijelu noc je cvilio u snu...mislim da izbija ovaj drugi zubic...jucer je sigurno 5 puta kakao i bilo je mal sluzasto..imao je  i imao je blagu temp ujutro al popodne je nije bilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.