ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    11. Listopad 2020. 09:01

LoSa i moj muž je jako škakljiv i dečki su na njega
    Ja čak razmišljam da uzmem onaj robot usisavač da mi kruži po stanu jer non stop pod čistim a on svejedno nalszi mrvice

[iimg]

• Zarica
    11. Listopad 2020. 09:17

Annika, ja bas isto o robotu pricala s mm neki dan. Sigurno cemo ga uzimat. Usisavam nekada i vise puta dnevno zbog malog. Bas gubljenje vremena. A on se tako zapikira u svaku mrvu koju vidi. Kad odjednom nastane muk znam sto pokusava.
    Moj je skakljiv ispod pazuha ful Skuzila sam jer mu nekad stavljam sudokrem ako pocrveni, a on bas umire od smijeha
    Mare, nama takva najezda smrdljivih martina. To nije nornalno vise. Imamo vise drveca jedno metar, dva od balkona pa valjda dolete s njih. Uletavaju u stan, lijepe se za ves koji susim...Pocela sam svu njegovu robu iznutra provjeravat prije nego ga obucem. Isto malac neki dan vidim da prcka nes, a ono preokrenuti vec osuseni smrdljivi martin 

Grizli
    11. Listopad 2020. 09:37

Ma ja sam imala super noć... M se budila svako malo al tata je dobio za kaznu ekran i dezurstvo nocas. Eno ga umire jer nije se naspavao!
    Vidim zabavnih dogodovstina nocas. 
    Moja je isto full skakljiva posebno po leđima tj rebrima i iza uha. 
    Hvala koja je otkrila da zbog mrvica po podu beba ima odlican pincetni hvat mi vec mjesecima. Ocito mi pod jako prljav 🙊 iako Annika robot usisavac svaki dan zuji po stanu ne vrijedi. Taman zavrsi mislim super cisto je i zaista je tako al za pola sata ona od nekud iskopa neku mrvu ili po novom dlake od tepiha cupka jednu po jednu.
    Mare smrsljivac 😱🤮🤮🤮 

DeeDee
    11. Listopad 2020. 09:44

Da li ti robotići skupe pseće dlake? Meni je u biti samo to problem jer se Kira straaaaašno linja tako da komotno mogu njoj zavezati usisavač za rep, eventualno bi takvo usisavanje imalo smisla 🙄🙄🙄

[/url

mala.le.90.
    11. Listopad 2020. 09:56

Joj sin se budio 2x po 2 sata nocas...u zadnje vrijeme je to sve cesce...
    Taj pincetni hvat...sto reci, nedavno je i svoje 💩 tako uhvatio. Ima nekad bas obilne stolice do pola ledja i onda  ne znam otkud krenut, dok uzmem nesto, on ga vec uhvati🤷‍♀️
    Inace sve zivo tako proucava,moze se po 15 min zabaviti dodirujuci neku etiketu ili zicu punjaca..
    A inace mu je probava top, kaki i po 5x dnevno, a presvlacenje i oblacenje je koma..vristanje i bjezanje, to me bas umori...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Damnarexx 🌺
    11. Listopad 2020. 11:25

Beba, Mare 😂😂😂😂😂😂😂
    Bome i kod nas ima smrdljivaca (a pazi, unatoc 12.katu!) i stjenica, koje me uuuzasno zivciraju. Posvuda su i vecinom krepane.
    .
    Sto se tice kilaze, ne znam na koliko smo mi sad🤔 ali sa 6mj je imala 8kg i 68cm, AD je cudo🤪 ali uopce nije bucmasta, bas mislim da je taman.
    Bebe rastu ko gljive.
    .
    Joj ja toliko zelim taj robot usisavac al dragi mi ne da da kupim jer nemamo dovoljni velik stan za to? 😂 Msm imamo mizernih 40kvadrata, ali nasih🧡
    Problem je sto imamo visoke pragove i usisavac nebi mogao preko njih.
    Deedee sveee znam sto se tice dlaka. Luuda sam. Svako jutro usisavam dok ona corkicu nabaci. 
    Kad prestaje (kolko tolko) linjanje i dolazi zimska dlaka? 🤔

.
    Btw, da li je E jedina beba koja jos pravilno ne puze? 😁

• mom12
    11. Listopad 2020. 11:38

Pocela je puzat inace je malo lijena al kad vidi mobitel ili daljinski prebaci je u petu brzinu..stavim je na pod  al opet ce u kavez😆😆 jer je od jucer pocela lizat pod😰😰😰..
    Ona se igra u vrticu i dize se i na kaucu...i spusta se...i radi korake...ja ispocetka bisan ni skuzila kad sam primjetila da kruzi oko vrtica ko zna otkad to radi al mama nije primjetila...mislim skuzilq sam da nije na mjestu di sam je ostavila al opet nekako nisam bila sigurna....
    I ja sam pocela razisljat o robotu😅...
    Al sam prije god god ipo kupila onaj na paru sta riba i usisava pa mi zao investicije🤣🤣...
    I mi smo sa 6mj imali 8kg...
    Neznam jel pravilno puza al nisam puno opterecena s tim jer ima beba sta nikqko ne puzu...
    Mare tebi veselo bilo😅😅
    I moja je se budila jedan put al bice zbog vrece🤣

MaRe
    11. Listopad 2020. 11:46

Zarice barem je tvoj mrtav bio...ovaj moj se zivog docepao...martin bjezi al ne da se A omesti 🤣🤣🤣 
    Ma sinoć dok smo dosli doma je vec pao mrak pa sam ves unosila i nisam ga vidjela u mraku...inace obavezno sve iznutra i izvana pregledam jer ih ima strašno...mislim da vise ni necu nista vani susit nego otvorit sezonu susilice. Zadnji put sam 20 komada poskidala s vesa..sto martina a o onim stjenicama da ni ne pricam..na drugom smo katu i nema drveca al sta kad gamad leti 🤢
    .
    Ja ostala sad sama da peglam i cistim a muz otisao s malim u život 😄

DeeDee
    11. Listopad 2020. 12:00

Baaaaa sta vi imate neku najezdu na kontinentu? Ja neki dan vidjela smrdljivog martina, skoro ga udomila koliko ga nisam vidjela 😁😁
    Tako sam se ovo ljeto krijesnici razveselila haha ❤️
    A stijenice ne znam šta su pa valjda nemamo ni to 😂
    Ali zato kućnih pauka brate mili kao da ih uzgajam

[/url

beba2025❤
    11. Listopad 2020. 13:35

Mom,, 😂😂ma, to će liznut koji put, skuzit da nije fino i neće više.. Htjela sam ti reći, kako si se opustila  po pitanju poda, da se opustiš i s komadićima.
    Moja nije htjela kašice, pa smo baš rano počeli s komadićima, tako da sad baš fino papa.
    Tako da, taman sad joj počneš davati mrvice i sa 10 mj će fino papati. Samo se opusti. 
    Ne može joj ništa biti.. Daš joj, gledaš u nju i vidjet ćeš kako uživa. 🥰Ništa sladje nego kad uzme mrvicu i stavi cijelu šakicu u usta da ju popapa, a mrvica na kraju ispadne, al ona žvače i dalje😂😂😂😂😂
    Sretno ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.