ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    11. Listopad 2020. 13:38

Damnarex, možda i je, ali ona je i najmlađa bebica ovdje, zar ne? I Vita je tu negdje mislim.. Tada su i naše propuzale koliko se sjećam.. A, kad propuže, tako nabrzinu će ti i prohodati i pričati i sve ostalo🥰🥰
    Moja počela baš puno brbljati, za vlak kaže vak🥰🥰🥰🥰i maše pa pa❤️

DeeDee
    11. Listopad 2020. 13:43

Da,da, Vita je jučer propuzala a 2 tjedna je starija od Elin 😊
    Danas je jadna pala na nos dok je uživljeno kimala glavom za vrijeme puzanja pa izgubila ravnotežu 🤦 bit će toga.. ali to što kažeš, imam osjećaj da bi sad sve odjednom, a ja kao manijak samo buljim u nju i uzdišem 😍😍

[/url

annika
    11. Listopad 2020. 13:54

Hmhm M još uvijek ne puže na sve 4. Ljulja se ali mu se teško iskordinirati pa se baci i vojnički ide dalje

[iimg]

annika
    11. Listopad 2020. 14:00

ajde cure preporuke za taj robot usisavač. ja sam mislila uzeti i onaj što pere podove

[iimg]

Damnarexx 🌺
    11. Listopad 2020. 14:36

Beba mislim da su samo Petrine bebice mladje od E 😁 mislim, ona puze vojnicki al nikako se dic na sve cetiri. U kreveticu to radi dok trlja lice o plahtu🤔 al ne zeli na casmatinu. Nema veze, bude🙃
    Annika ja sam cula sve naj o Xiaomi robot usisavacima, i da kupujem, deff bi tu marku uzela.

beba2025❤
    11. Listopad 2020. 14:42

DeeDee, bude se par dana tako lupila, ali već nakon par dana puzanja ćeš vidjeti kako je spretna i onda će skroz rijetko ili nikad tak pasti🥰🥰

beba2025❤
    11. Listopad 2020. 14:45

Damnarexx 🌺

Bebamislim da su samo Petrine bebice mladje od E 😁 mislim, ona puze vojnicki al nikako se dic na sve cetiri. U kreveticu to radi dok trlja lice o plahtu🤔 al ne zeli na casmatinu. Nema veze, bude🙃
    Annikaja sam cula sve naj o Xiaomi robot usisavacima, i da kupujem, deff bi tu marku uzela.

Da, da, tako je, pa eto. Taman stigne. Sve po redu. Sve su  vjerojatno puzale vojnicki, pa par dana spetljano, a nakon par dana postanu taaakoo brze da moraš potrčati za njima❤️❤️

Grizli
    11. Listopad 2020. 15:00

Damnarexx ma ne ni moja M jos ne puze za pravo. Krene ona 2-3 koraka na sve cetri, al onda joj skliznu koljena i nastavi vojnicki, a tako je ko gonzalez nestane iz videokruga u trenu. Cetveronoske je bas spora.
    DeeDee i kod mene ima hrpa smrdljivaca, mozda ste samo vi na Kvarneru pošteđeni

MaRe
    11. Listopad 2020. 16:45

DeeDee
    11. Listopad 2020. 17:19

V nije radila apsolutno ništa osim ljuljanja i onda se pred cca tjedan dana počela vući vojnički i pokoji puz u rikverc i evo od jučer piči. I upravo sam skužila da su joj izbile i donje jedinice tako da nije ni čudno da je cvilila noćas. 
    Damnarexx E je preslatka sa zubićima 😍😍

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.