Mikio sretnih 10...kud prije...
Beba 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 odi spavat molim te
Mojoj M izlaze ti zubi na dnevnoj bazi ja sam vise luda od toga. Njoj u mjesec dana ce izac 6 zubiju. Noc i dan kad joj izlazi je onako malo ala N, a moj pametan muz nam dogovori 221 obavezu, druženje, posjete 😏... Idem i ja spavat da ne bi nunala muzevu nogu.
Btw moja je def najlaksa beba ovdje koliko vidim... 7.4 kg, nisam samo zapamtila koliko od Hani maleni ima 🤔... Mare ako sam zapamtila tebi je sveki rekla da je mršav malac... E pa meni su rekli da M ima debele i jake noge, a od susjede mali ima 3 mj i deblje ruke nego ona noge. 😂
Beba, bas sam se od srca nasmijala Moj muz isto ima fobiju da je mali na krevetu. Cesto se samo odjednom digne usred noci i ispipava mene i sve oko mene i govori 'mirno, mirno, cekaj'. Pitam ja sta radis, a on 'pa trazim malog'
Onda mu objasnjavam di smo mi, a gdje kinderbet. I bude sav nervozan dok to radi jer se boji da je na krevetu
A jucer me isto usred noci s rukama nes skakljao i cvrkutao, mislio da se igra s malim
.
E moj ima taj pincetni hvat. Doslovce mrvice kruha s poda uhvati medju palac i kaziprst. Nismo vjezbali al pod bude dovoljno neuredan ocito. I isto mu fora kidat wc papir. To sam ocjenila kao rijetko bezopasnu radnju pa mu pustim:)
Ja kad sam rodila ona je imal 3.090 i spala na 2.900 ja mislila da ce bit manekenka🙈🙈🙈...bila cila duga...al sad je nadoknadila sve🤪🤪....
Beba umrla sam...🤣🤣🤣...tvoj se muz odmori kad radi tj naspava se😅😅😅😅...
Ajme ja bi bas sad tila da moja jede komadice...al strah me dat nekako..neznam sama kako bi dala...
Al cim ima nesto u rukama stavlja u usta...glavno joj je hvatanje mobitela i daljinski vlazne maramice pelene...i to vjecno moram micat a nekidan joj dam bananu u ruku i niti je nije priblizila ustima...e da i kruh hoce one krekere tako tako...
Veceras je prvu vecer stavila u vrecu za spavanje i plakala ja nisam skuzila zasto kad ono kad hoce nogama udarat svati da nemoze i plac😅😅
Mi imamo TT zdjelicu bas tu sa pregradama al ne sjecam se da je bila 200 kn bila je jeftinija....
I zacine uopce nismo probali...🤭🤭
Mare evo upravo sam ga sad tako uspavala,probudio se placuc. Inace koristim zadnjih dana tu metodu👏
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Beba 🤣🤣🤣🤣🤣
.
Mene glava rastura i probudila se i sad ne mogu zaspati. Maloprije cujem malog di ispaljuje rafale u kimbiću,kakao je prvi put po noci od ne pamtim kad..uzela ga presvuci i taman stavila cistu pelenu kad hop fontana i popisa i mene i sebe i moj krevet tako da sam sad iseljena u dnevni 😏
Joj cure, ja sam se isto ismijala, al et. Izludit će nas ti muževi 😂😂oni su krivi za SVE😈.
Zarice, hahahaaaa😂😂znam da njemu jadnom nije smiješno, ali točno ga vidim 😂kako prepipava i traži 🤭🤭
Meni je moj sinoć rekao, da ga ne pipkam po noći dok spava 😂
To i on kaže, da se na terenu super odmori🤭🤭
RedFox, hvala ti za recepte😊🥰.
Taani, samo ti spavaj mirno🥰🥰
MaRe,, Hahaa, znam da tebi i nije smiješno, ali fontana 😂🤭
Aaaaa sta ce me jos zadesiti danas...znaci evo triput sam ga vec presvlacila...dns ima sam da rizu i krumpir jede da ga zatvori xD
Spustila ga na pod da mu pripremim bocu i dok sam se okrenula on je vjezbao pincetni hvat na SMRDLJIVOM MARTINUUUU 🙉🙉🙉🙉
Ranojutarnje presvlačenje (ponovno) i hitno ribanje i kupanje koje naravno ne pomaze. 😰😖😩😩😩
Jutro, mi neplanirano ostali spavat kod svekrve jer smo odlučili malo izaći, V se budila 3 puta ali zaspala je ful rano, prije 8 sinoć i spavala do pred 15 minuta pa se ne mogu žalit svejedno. Jedino što jedva čekam doma da se izdojim, nisam mogla na boku spavat jer mi je curilo 🙈🙈🙈🙈
Joooj Mare ne zavidim 😅😅😅
Losa i moja je postala škakljiva malo
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji