ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    10. Listopad 2020. 19:02

Sretnih 10 mikio 🥰🥰🥰

MaRe
    10. Listopad 2020. 20:22

Beba tvoj dnevni ko nas stan 🤣🤣 
    S kućom smo zapeli u banci...sad skupljam sve papire i za sebe kao da i ja dižem kredit a nit sam suduznik nit nista,samo bračni drug xD Ma izmisljaju al eto moram cekat tjedan ak ne i dva da mi moji budu gotovi sta sve treba 😏
    Mom mislim da ce i moj biti tako nekako s kilama...ako i 11 nema (al svekrvi je mrsav 😡)
    Mikio sretnih 10 🥳🥳🥳🥳 već 😔
    .
    Bila sam do Mullera i uzela Puffies 2+1 gratis...taman za treće pelene uzela kašica i onaj gumirani podbradnjak da mu mrvice ne padaju u krilo 🙂 Dns sam mu opet onaj griz pekla i kraj tog mu narezala malo prokuhanu jabuku..sve je fino sam pojeo.
    Jeste gdje vidjele one tanjuriće da ima kao dvije tri pregrade? A da nije TT za 200 kn xD

beba2025❤
    10. Listopad 2020. 20:24

Mom, diiivnaaa veelika bebuška❤️❤️
    Znam cure.. Kužim kako je, jer sam i ja bila tako u stanu, ali etooo.. Sad je divno, imamo mjesta za sve, ali sam se odrekla Zagreba😏tako da.. Ne možemo nikad imati sve.. Ali, dobro, polako.. 
    DeeDee, Hahaa,, tako ja kad čitam odmah si stvaram slike u glavi 😄🤩

mala.le.90.
    10. Listopad 2020. 20:25

Ooj,vi bas na mojoj bolnoj temi - uspavljivanje...
    Sve sam dovela u red osim toga...od rodjenja ga nosim da zaspe, vec par mjeseci to funkcionira na nacin da znam prepoznat kad mu se spava pa mi je puno lakse. Trlja oci i zijeva.
    Sad kad je ljeto gotovo vratila sam ga na ranije spavanje. Zaspe oko 7 i 15, jednom se budi nocu da jede i spava do 15 do 7.
    Prvo spavanje jutri u 10, drugo u 2.
    Imamo neke dvije pjesme kojim ga uspavam. Gade mi se vise, fuj. Ali pale🤷‍♀️🤣
    Moj ima blizu 11 kila tako da mi znaju kosti kako mi je. Ja imam 65...
    E sad, ja vjerojatno nisam dovoljno strpljiva s njim lezati u krevetu jer on meni na rukama zaspe za par minuta. Da ga legnem u krevet plakao bi i vristao...ovako smo oboje mirni.
    Idem linijom manjeg otpora al on je meni bas grozno nesposoban da sam zaspe.
    Mojom krivnjom, znam🙉

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

MaRe
    10. Listopad 2020. 21:05

Losa bas cu pogledati :) 
    A htjela bi takav mu uzeti da mu mogu tak vise stvari dati a da mu se ne mijesa. I ja mu sad vec  ponekad dajem ono sto i mi jedemo za rucak..samo npr prije soljenja izvadim ili stavim samo malčice soli da nije bljutavo pa naknadno nama začinim...zasad je od zacina probao bosiljak,curry,slatku papriku,persin,cimet sam u griz malo stavila...jos mu rajcicu nisam dala..sve sad cu onda cu i nikako..dns u Mulleru vidjela neku kasicu s rajcicom pa cu mu toga malo dati sutra i ak ne bude reakcije u ponedjeljak ima njoke s umakom za rucak 😁
    .
    Mala kako muz? A da probas malog uspavljivati kao ja..nalegnes se u sjedecem i samo ga naslonis na prsa..opet je na rukama a ne moras hodati..ak bi tak htio bilo bi ti lakse stoput :) Za pjesmice..dosad smo samo pjevali Razbole se lisica a sad mi je hit Zakleo se bumbar 😁 🤣
    .
    Mome se u 7 spavalo,obavili rutinu, stavila ga u krevetic a muz otisao na cugu...i sad ja se uhvatila suđa i spremanja..reko idem pogledati jel spava da ga pokrijem,ja u sobu a frajer se popeo na ukrasni jastuk i pali i gasi lampu 🤣🤣🤣 Imamo neku na dodir..i sta sad s njime..upalila veliko svjetlo i pustila ga da se igra i ludira u krevetu,to trajalo 15-20 min,umorio se i zaspo :)  

beba2025❤
    10. Listopad 2020. 21:26

Hahaa MaRe,, sad su opasni s tim penjanjem. Moja se danas popela s malog auta na dvosjed, ali preko naslona bočnog, nisam mogla vjerovati. Popela se, sjela i počela pljeskati sama sebi 😂

E. Da vam nešto ispričam. 
    Ja imam velik strah od toga da beba spava sa mnom u krevetu.. Jer sam nešto prije pročitala strašno, ali da ne mračim sad.. 
    Nego ovako.. Došao suprug na vikend i kao, on će ustajati po noći da se ja naspavam. 
    Čula sam ja bebu.. Ustao on i ok.. Ja natrag na spavanje.. Negdje usred noći.. Kaže on, ej pazi.. Beba je između nas.. Nije ju mogao drukčije uspavati, nego ju stavio na krevet.. 
    Ja se naravno odmah prepala, ustala i ustao i on i odnio bebu u kinder. 
    Zaspala opet.. 
    I sad.... 😂😂😂😂Čujem ja njega... Ej.... Ej.... 
    Ja pitam, šta je... On meni,, pa šta radiš?
    Ja kažem, pa držim bebu, budi tiho. 
    Jer, ja osjetim da ja nju držim. 
    Jer, ja inače tako.. Kad noću neće spavati.. Sjedim i držim ju jer se bojim leći s njom. 
    Opet on meni... Ej, pa šta ti je, šta radiš to srećo??
    Ja opet kažem, držim bebu,šuti. 
    Kaže on, srećo, pusti mi nogu. 
    Ja već ljuta, beba se počela mrdati, kažem, eto sad se budi jer brbljaš.
    Kaže on, pa nije to beba, beba je u kinderbetu, de mi pusti nogu i mrdne onako jako😂😂😂😂😂ja otvorim oči i skužim da sam njemu pod nogama, držim mu jednu nogu i nunam😂😂😂😂beba spava u kinderu😂😂nisam znala da se smijem ili plačem. 🤭Legnem natrag, zaspem... Opet on mene budi,, rekoh, A, Isuse Bože, pa jesi poludio, pusti me da spavam... Kaže on jadan, pa ok, al sjediš i radiš nešto s rukama.. Ja otvorim oči i skužim u lijevoj ruci držim mob i svijetlim lampom prema desnoj u kojoj držim bočicu s mlijekom 🤭kao... Ja hranim bebu!!!!
    Znači.... Poludjela😂😂
    Cijeli dan me zajebava, a i ja sam se ismijala.. Iako.. Očito mi fali sna🤭🤭

Red Fox
    10. Listopad 2020. 21:33

Mom bas je velika curka 🥰 
    Mare mislim da ima u Ikei tih tanjura s pregradom
    Mikio sretnih 10 🥳 ja ti necu nis pisati o spavanju jer se moj kad je umoran nasloni na mene i zaspi. On je bas jako velika maza, sam mi se popne u krilo da se malo mazi. A tvoja N je ista moja necakinja, zovemo ju kaktus jer  ne daj Boze da ju hoces zagrliti ili maziti malo, odma se odguruje. I ovo sa spavanjem, identicno, moja sestra kad ju uspije uspavati lezi kraj nje i cim se pomakne da joj cicu. Vec sam ti rekla da se datum poklapa mislila bi da si moja sestra 😂 
    Losa ja isto tako polako mislim davati neke stvari koje mi jedemo. Dobra ideja za strudlu, moja mama isto radi domace tijesto i bez secera jer ja nekad dramimi zbog kolaca jer sam kakti na dijeti 🤣
    Beba nas cijeli stan je 40 kvadrata 🤣 tvoj dnevni zvuci ko bajka 🥰 pitala si me za recepte za tortu, uvijek je uspjesna Bobanova, imam super od nutelle i banane i takozvani krticnjak koji je fora za klince.mislim da cu mom djecaku mozda to peci pa stavit gore neki bager ili slicno. Probat cu naci link prema kojem inace radim, al imam screenshot. Na srpskom, a ja bas nisam neki znalac jezika pa mi je trebalo da skuzim da je pavlaka vrhnje 😂 saljem recepte 😊 

Taani
    10. Listopad 2020. 21:38

Znaci uzmem mobitel, malo cu vas citati u miru i idem spavati i procitam kako beba nuna muzevu nogu i oplakah🤣🤣 znaci vrh vrh!! 😆😆😆.
    Sve ostalo zaboravila koliko mi je ovo smjesno 🤣.
    N, mikio, sretnih 10! Kad prije 🤔

Red Fox
    10. Listopad 2020. 21:45

https://brzikolaci.com/torte-recepti/krticnjak-torta.html

Red Fox
    10. Listopad 2020. 21:50

https://www.coolinarika.com/recept/pita-od-banane-nutelle-i-vanilije/

https://www.coolinarika.com/recept/731997/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.