ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    10. Listopad 2020. 11:48

A sta je vrtko?
    Mikio a da je probas ostavit samu?
    Jer ti nju i biti zabavljas kad joj se spava...

DeeDee
    10. Listopad 2020. 12:56

Ajme koliko toga, niš nisam popratila 😁
    Mikio mi se dižemo oko  8i30, oko 10 jede kašicu i na zadnjim žličicama joj glava redovito pada pa je samo odnesem u krevetić i tapšam je. To mi frendica fizio pokazala i objasnila nešto u vezi senzorike da im paše ali jbg ne znam prenijet što i kako, samo znam da nama djeluje. Znači samo je tapšem, kao da lagano bubnjam po njoj i to je ful umiri. Popodne najčešće oko 14 ali nema baš pravila, kad vidim da trlja oči provjerim pelenu jer nema šanse da zaspi popišana i onda je stavim u krevet, spustim rolete i to je to. Ako ne zaspi u roku par minuta joj stavim fen, on je i dalje najučinkovitija metoda ali je pokušavam odvući. 
    Inače, od danas službeno puže za pravo 🥰🥰🥰🥰

[/url

beba2025❤
    10. Listopad 2020. 13:55

Bravo Vita❤️❤️❤️❤️❤️DeeDee,, sad izdrži 😄😄
    Losa, trosjed je zapravo baš dugačak, kao četverosjed, unutarnji dio je okrenut na njenu stranu, naslon na moju, po pola dnevne, dvije strane su zidovi, obloženi Casmatinom i mekanim foteljicama, zadnja strana je vrtko(dječji vrtić) s onim ulazom, pa joj je to uvijek otvoreno, ulazi i izlazi kad hoće i do vrtka tri taburea spojena sa trosjedom, tako da je sa svih strana ogradjena, a ima dovoljno velik prostor za hodanje, pružanje, igranje,, za sve.. Neće ona biti cijelo vrijeme tu, ali mogu normalno u kupaonicu, skuhati, popiti kavu.. šta god.. Nema se di udariti. Padne, ali ispod je debeli tepih i na njemu još Casmatino, uglavnom nije opasno. Čak izgleda lijepo i uredno, a na moju polovicu ne smiju donijeti NIŠTA😂

beba2025❤
    10. Listopad 2020. 13:56

puzanje*

DeeDee
    10. Listopad 2020. 14:39

Beba ovaj tvoj dnevni zvuči diiiiiiivno, točno sam si ga vizualizirala 🥰
    Mikio žao mi je, vjerujem da je strašno frustrirajuće. Brat tako ima muke po hranjenju od prvog dana dohrane a mala sad već ima godinu i sedam mjeseci, uglavnom ludi su 😏

[/url

annika
    10. Listopad 2020. 15:09

Nas 5-ero je u stajnu od 60 kv, s tim da muž radi kući

[iimg]

annika
    10. Listopad 2020. 15:16

Ode post prije nego sam napisala sve...
    Ne fali mi spremanje i čišćenje ali naravno da mi kronično fali mjesta i da nikad ne izgleda uredno
    Matija zaspi ili u kolicima ili dok sisa, a kad ga tata preuzme onda ga spusti u krevetić i tapše po ledjima
    Ustaje se oko 7, sisa pa oko 8 kašica. 9, 10 spavanje i kad se probudi ručak. Oko pola 3, 3 spava, 6 večera i onda navečer pola 9 nakon kupanja sisa i ide spavati
    Mom M isto 73 dugačak bio prije 2 tedna a skoro 2 kg lakši od tvoje cure

[iimg]

• mom12
    10. Listopad 2020. 15:56

Moja je izvan serijska😅😅

• mom12
    10. Listopad 2020. 15:58

Jel moze ko vidit kakva je ona po tim par... mjerama...nezz kako se zove a meni to dr nije ni spomenila😒

• mom12
    10. Listopad 2020. 15:59

Ja sam mislila da ce imat 14 koliko mi je teska na rukama...😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.