ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    10. Listopad 2020. 08:53

Beba bacila mi bubu u oko... Next idem pasti oci
    Zarice da da to je to... Sad zamisli sluzbeno vozilo i dolazimo na sastanak sa time 🙊. Mm i sogi nisu htjeli sjesti u taj auto ni za preparkirat ga.nisam strucna al negdje mi ostalo da i takvo posjedanje je pravilno kao i sjedenje na stopalima. Nepravilono je ako nogice zabace bocno pa da sjede kao W da rade od nogu. Ne znam kako ti bolje objasniti. 
    Mom pretpostavljam da mislis 10.50 kg 🙊🙊🙊ili je najtezi covjek u povjesti covjecanstva.

MaRe
    10. Listopad 2020. 09:36

Mom joj i ja samo cisti,kuhaj,spremaj i za pola sata to sve ponovno. Dok zaspi sve pokupim, pospremim i slicno i kao budem ponosna kak sam sve sredila...i dok se probudi za 5 min je opet kaos. Znaci kak prolazi tak nered radi. 🤣🤣🤣 
    Jutros mir i tisina,ja u kuhinji,reko on se  zabavlja sa igračkama...kad ja u dnevnu a frajer otvorio vlazne maramice i sve povadio van 🤣🤣🤣
    Curke uzivajte u vikendu...ja se digla rano da sredim rucak i onda uzivanje s m i malim (osim dijela kad sveki dolazi) 😁

• mom12
    10. Listopad 2020. 09:41

Dada grizli….😅😅😅…fali tocka🤣🤣

PetraB
    10. Listopad 2020. 10:45

Helou
    Next... Morat cu pogledat 😅
    Posjedanje moze ici iz vrtnog patuljka ili iz cetveronoznog. Prvo tak se oslone na stopala pa se preko nogica posjednu na jednu ili drugu stranu. I onda iz tog polako ispravljaju nogice prema naprijed. Vesna je pocela nekak cudno nogu ispruzit kad je na trbuhu pa sam bas pitala fizijatricu kad smo bile na kontroli i kaze da prije nekog napretka, znaju najednom pocetak nesto nepravilno radit. To je kao normalno.
    Ja ovaj vikend ne kuham. Za danas imam skuhano a sutra smo na rucku kod frendova 😎💪🏼
    A ja danas idem u shoping mali 🤭

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    10. Listopad 2020. 10:45

E da... Kakvi su grudnjaci iz c&a? 

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    10. Listopad 2020. 11:03

Mikio moj se isto tak budi u 7,oko pola 8-8 dobije bocu i oko pola 10-10 spava a kasicu dobije kad se probudi.  Ali kad tak pokazuje znakove da bi mogao spavati i kad ga uzmem da cu ga uspavat a on se ne da,ja odustanem i probam malo poslije jer nema smisla.Skuzila sam da ak ga bas silim da onda se razbudi i nece zaspati a kad ga pustim zna zacas opet pokazati da mu se spava i onda se preda. E sad ja njega uspavljujem tak da sjednem i naslonim ga na prsa i pjevam mu..tak smo sad navikli i to pali...osim navecer  onda ga samo odnesem u krevetic.

Angelly
    10. Listopad 2020. 11:23

Ja znam da mom treba spavanje nakon max 3h ujutro... tak da ja njemu zamracim, pustim njegovu muziku i u krevet. On koji put uopce ne pokazuje da mu se spava (ko evo danas) al evo vec sat i pol spava i zaspao u roku 5min. Al on uvijek brzo sam zaspi tak da ti moj savjet bas ne pomaze 🤷‍♀️

beba2025❤
    10. Listopad 2020. 11:36

Mikio, ja kad vidim da je umorna, promijenim pelenu, spustim ju na pod na dio gdje nema igrački i stavim joj na jedan kraj igračku, puza do nje, kad dodje, smijemo se, donesem igračku na drugi kraj... i tako.. Nekad jednom, nekad pet puta, ali ne uspavljujem ju, nego se jednostavno toliko umori i kad više ne može, pruži ručice, dobije papati i zaspe iste sekunde 🤭
    Nije neka pomoć, ali ja nikako ne mogu da plače, nego se igramo dok se ne preda.. To uspavljivanje sam probala s prvom, nije palilo i ni ne pokušavam nikad. Kad se umori, spava i gotovo. 
    Nereda nema🤭na mom dijelu😄😄prepolovili smo dnevni boravak.. Na našem dijelu su dvosjed, fotelje, kamin, stolić, taburei i uvijek uredno za popit kavu, a na njenom dijelu trosjed - da može hodati uz njega, Casmatino, vrtko, vozila, igračke i sve ostalo ograđeno.tako da nema mrdanja! Seke joj pospreme , ona razbaca i tak ukrug ❤️
    Ali, lako je sad.. jer je sam boravak 65m2,pa se mogu organizirati. 
    Kad smo bili u stancicu u Zg. Cijeli stan je imao toliko.. A, njene stvari su bile na sve strane, pospremanje 10 puta dnevno i to samo da se mogu kretati😄.. Mjesta za nista i kao da su se zidovi sužavali😏jedan od glavnih razloga zašto smo se odlučili odseliti iz Zagreba.. Kuća je zakon.. Svatko ima svoju sobu, svatko svoj ormar i mir❤️
    MaRe, jel napredujete s kućom? 

• mom12
    10. Listopad 2020. 11:42

Ja nekako procjenim kad krene cendrat bezvze...npr nije gladna nece sjedit nece se igrat nece stat na nogama nece na ruke i onda je uzmen dam dudicu i stavim u krevetic i ona zaspe...nekad kad malo place isto je samo ostavim i kratko se jos cuje i zaspe...

• mom12
    10. Listopad 2020. 11:47

Beba moja kuhinja i dnevni nema 40 kvadrata😅😅😅...
    Dakle nered teski ako ne pospremas odma pelene maramice zdjelicu bocice...nedaj boze da me nesto omete pa da ne sklonim inace bomba u najmanju ruku😅😅..sve bi trebala odmah cistit...i robu sa susila slagat peglat...sobe su ok i kupaona al dnevni kao da samo cistim imam osjecaj...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.