Hahaa tek sad vidim da nisam napisala da se prva recenica odnosi na bor! 😂
Zarice bome se i E lupa svako malo u glavu, cak ni ne place svaki put.
Ne znam...
Ajme utorak i cetvrtak au mi kaos...kad sam vidjela da je vec tema Bozic ako me nije slagiralo🤣 Imace moj M je apsolutni xmas frik, proskrolajte na mom ig,nama bude i wc okicen🤣 Bor do stropa obavezno. Kcer je imala 8mj kad je bio Bozic nikad nije takla ni bor ni kamin,a hodala je uz namjestaj.
.
Ifkaminja pa ziva si! Drago mi je da sam te nasmijala,al kozne hlace ne rade samo u broju 36,nit je to moj broj🤣
.
Mikio ja vec narucila na aliju za temu wild one jer ali kasni s isporukom uuuzasni.
.
N urla pa se javim kasnije 🤦♀️
Mene nervira kad počnu s Božićem u 11.mjesecu, a ove godine bome i u 10. 😱😱😱 Ubije mi to svu čar.
Samo sam vam došla reći da je problem s hranjenjem samo u tome što moje dijete misli da ne znam kuhati 😂😂 znači cijeli dan smo u điru, uzela joj neku alnaturinu kašicu krumpir mrkva govedina u Bipi, pojela u jednom dahu bez ijednog pljuvanja 🤦
Btw ove akcije u Bipi 0 bodova, i dalje sve skuplje nego u Mulleru
[/url
Zarice naviknut ces se na padove 😂😂😂😂 Oni su ko od gume...moj ni ne place vise kad tresne 😂🙈 Dns je prste pricepio lasicom..ja pretrnula a on nista..nastavio dalje otvarati xD
.
Sad ste mi dale za misliti za rođendan...organizator i dekorater sam 0 bodova...da sad krenem mozda nesto napravim do prvog mjeseca😂😂
.
Dns sam morala ici u banku jer naravno uvijek nesto fali...i sad moram i za sebe sve papire povadit posto smo u braku pa kao da budem sudionik u kreditu...glupost jer muz sam dize al eto korona cini cuda pa se banka na sto nacina osigurava.
Ma da, ja neki dan kupile one Violeta water vlažne maramice u plodinama za 6.99kn, danas gledam u Bipi snižene s 14 na 11, tko tu koga 🤔🤔
I hrana je puno skuplja, uzela jedan multigrain jer sam ostala bez i tu kašicu danas za ručak da ima, ali baš skupo 🤷
Joj, V je počela loviti Kiru po dnevnom, ova jadna izbezumljena, gleda me onim "šta je sad odjednom ovom djetetu" pogledom 🤭🤭🤭❤️
[/url
Losa te trgovine su zlo...kao a ovo je 5 kn ono 7 ovo 10 i dođeš na kasu...bum 300 kn 🤣🤣
DeeDee tako i A za mackom...sad macak provede vecinu dana u spavaćoj i izađe kad A ode spavati...onda je njegov red da se mazi 😁 Potrajat ce neko vrijeme dok malci ne skuze kako se ponasati prema životinjama...al koja je to sreca kad ga vidi ujutro dok se probudi...u 7 ujutro galami od srece da ga cijela zgrada čuje.
.
Jel i vi kad odu spavati pregledavate slike i videa od dana? Pocela sam to svaki dan...onda ga se zazelim pa ga odem provjeriti u sobu 🙈 Ne mogu se nacuditi sama sebi 😁 a nikad nisam bila bas nesto luda za djecom..dapace (Beba nemoj me razapeti) uvijek su mi isli na zivce klinci,pogotovo ovi veći..nikad nisam znala s njima dok muža svi klinci obožavaju. 😁
.
Ja sam sad ko prava domaćica ispekla kore za mađaricu...muz dolazi sutra pa ju je narucio 🙂
Da, ona se baš jako veseli svim životinjama, to je sreća najveća, ali dobro, ja takve reakcije imam i s 29 pa ono 😁😁
.
Evo mene pacijenta 🙋to mi postala rutina kad svi odu spavat 🤭
.
Bravo za kore. Ja jučer radila neki drobljenac/crumble/nešto od jabuka jer se gađamo njima koliko ih ima ove godine 😄
[/url
Hahaaa,, Mare😂😂ma, neću,, jesam ja to sad postala dezurna vještica?? 😂😂😂😂Bože, a ja sva mila i draga🤭🤭
Ja djecu oduvijek želim i oduvijek obožavam, ali okružena sam bliskim osobama koje niti ih imaju nit žele i moram priznati da mi to uopće nije čudno nit mi smeta. Ono... Nemam pravo da mi smeta, kao što nikoga nije briga što ih ja imam tak"puno" kako kažu😄😄
Ja bih tako voljela da sam mladja i zdrava da ih mogu imati deset 😂🤭
Zarice, shvatila sam da bebač lupi slučajno, samo sam htjela napisati.. Da neke bebe imaju fazu kad se namjerno lupaju glavom od pod, od stol i sl.
Ne sve, naravno.. moje npr. nisu osim jedne jadan put, ali kumin mali se tako znao udarati da mi se plakalo!
Tak da.. nemojte se uplasiti ako je nekom prva beba pa to vidite.. Sve je ok.. To je normalno 😊😊
DeeDee,, jel fino to za jesti?. Ja obožavam prhko tijesto s jabukama, ali uvijek to radimo, pa da isprobamo nešto novo, 😊
Ja kolace pecem no te kore za pite mi nisu drageBeba mislim da moj nekad namjerno lupi. Smije se, gleda me i onda lupi glavom o regal i sl. Ko da prati moju reakciju. Isto je i kad jede pa pljune pa se smije ako se ja onako sva uznemirim. Onda se smije. Ili me povuce za kosu pa idem jao i onda smijeh.
Pa, da.. Svašta iskušavaju bebice🤭
Teško je tu biti pametan.. Ako se smijem, može misliti da me zabavlja pa će lupati još jače.. Ako kažem NE.. onda se može inatiti, pa opet lupati.. Ali, kažem, to je samo faza kao i sve ostalo i proći će.
Napisala sam samo zato, jer kad se bebe tako lupaju.. mogu se čuti komentari kako nešto nije u redu sa bebom i bla bla.. Mene je bilo strah svega s prvom.. Pa zato😊😊
Pozdrav svima. Evo mene, svake prijestupne🤔😂
Znaci moje dijete je, od djeteta koje je dobilo uputnicu za fizijatra jer se sa 10mj nije posjela sama, dosla do toga da nismo ni stigli otic fizijatru jer se u 7 dana i posjela i pocela dizat iz namjestaj. I ok, sve je to super, međutim, ona se digne i ona bi šetala uz kauč Al nema pojma čemu joj noge sluze pa se samo trupom pomiče, i sve bi to bilo super da nije toliko ne stabilna i živa da ja ne znam kako da spriječim da se ne ozlijedi. Znači pentra se po svemu, neki dan se sa dječje fotelje išla popet na kauč. To mi je šok sve skupa jer prvo dijete nije bilo takvo, on kad se osovio na noge bio je stabilan i nije sse pokusavao popet na plafon. 🧐 U stanju se s poda, na nogama, popet na kauč. Ima li vas jos takvih? Neki dan je 2 puta pala na glavu, ne s kauča doduse🤦♀️ Opce mi nije jasno sta da radim, da je pustim pa nek se razbije, ili sta. Ne mogu dezurat nad njom cijeli dan uz jos jedno dijete doma i sve popratno po kuci.
Sortiraj odgovore
Najstariji