ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    08. Listopad 2020. 08:41

Jutro svima 
    Jooj koliko me veseli i Božić i sve toliko mi je i aaaaa neeee...jer to znaci da je blizu i prva godinica...leti vrijeme🤧🤧
    Mi imamo ogromni umjetni bor,predivan je i bogat s granama...nadam se da ce do Božića biti sve gotovo da ga proslavimo u svojoj kući 🤞 Ja sam luda za ukrasavanjem...muz isto al on vise uziva u tome da je ukraseno a manje radi 🤣😏 

Grizli
    08. Listopad 2020. 09:41

Losa dobro je mikio napisala budi sretna s tom knedlom u grlu. Znam kako ju osjetis iako u trudnoci srecom nisam se susrela sa nicim ni priblizno takvim, al sam ae svako jutro budila sa grcem i doslovno 40 tjedana trcala prvo provjeriti dal krvarim i svojoj mrvici kad bi legla rekla molim te ostani samnom i sutra. I dan danas se kad se sjetim me stegne to je normalno kad prozivis traumu. Al maleni ti je 🔝! 🥰
    Mikio Tedij ima bas full puno toga, neke onako simpa stvari za dekoriranje narucim s wish-a. Dobro si me sjetila da skicnem sto se sve nudi 🤭 u tediju sam vidila cak i helij vice za puhat baleno pa mislim da cu narucuti ih sa wish-a vidila prelude.
    Booozic moje omiljeno doba godine! Jedva cekam kitit bor. Imam ogroman umjetni i nemam pojma di cemo ga ove godine staviti jer je sad na toj poziciji njen vrtic. Svake godine je u dvije boje... Jedna bude ista kao prosle, a druga bude nova kao neka simbolika stara i nova godina mi je to. Kuglica imam da bi onaj bor na Jelacicu bio natrpan da ih sve povadim. Jer volim da ima puuno kuglica, lani sam stavila manje "samo" 300 jer me mm molio ako rodim prije nego ga raskitim da ne mora sve odnjet na deponij jer ga ne bi on sigurno raskitio. Lani je bio srebrno-crveni tako da mozda ove godine cu srebrno rozi samo zbog moje curke iako ne volim rozo bas al vidila sam da ima jako lijepe one prljavo roze boje. Nemam pojma kako cu nju sprijesiti da ga ne cerupa al bor ce biti svakako... 🎄🎄🎄🎄🎄 I hrpa dekoracija po stanu!
    Curke h&m ima super popuste u trgovinama zimske robe. Jucer obrstila jedan sve snizeno 50 i vise posto. Bolji popust nego online. 

• Hani
    08. Listopad 2020. 10:39

Juutroo😚
    Aaaa.... Božić🤗 Nema nam druge neko neke spužvaste kuglice ove godine stavljati😉 Kod nas nema nikakvog kićenja do Bafnjaka, ali zato produžim nakon 6.1. 
    Ifkaminja, i kod mene zidni na grane ili drveni trokut😉 obozavam ih
    I rođendani😊 losa, ako naides na natpis sretan rođendan, javi. Svugdje samo happy b.

• Hani
    08. Listopad 2020. 10:42

A pedijatar... On i kardiolog su skolski kolege, a i prosao je operaciju srca pa racunam da razumije bolje maloga. A sve ovo nejedenje i znojenje i povracanje ide uz dijagnozu, tako da je njima to vise manje normalno. Kad spomenem daljnju obradu, bude:dobro je, mama, ne treba pretjerivati. 🙄🤔

Red Fox
    08. Listopad 2020. 11:31

Dosla posiljka lino flipsa u muller 😊

• Zarica
    08. Listopad 2020. 13:58

Nakon price o Bozicu jucer guglala jedno 45 minuta gdje da kupim sarene lampice za bor s bozicnim melodijama. Ako ima netko preporuku pliz:) I meni je to oduvijek najdrazi dio godine. Svaki dan kod nekog u posjetama od familije ili netko kod nas. Pjesmice, ukrasi, kolacici. I kad sam bila mala tad sam smjela u ponoc na polnocku i jos kasnije kod bake i dede 

Losa, to su te knjigice. Imam ih jedno 5, 6voce, povrce, zivotinje, oblici, tijelo i ne znam sto jos... bas su mi super. Ja sam luda za tim slikovnicama:D Svaki drugi dan ss suzdrzavam da ne kupim neku usput:) 

• Zarica
    08. Listopad 2020. 14:29

miki0

Zarica

Nakon price o Bozicu jucer guglala jedno 45 minuta gdje da kupim sarene lampice za bor s bozicnim melodijama. Ako ima netko preporuku pliz:) I meni je to oduvijek najdrazi dio godine. Svaki dan kod nekog u posjetama od familije ili netko kod nas. Pjesmice, ukrasi, kolacici. I kad sam bila mala tad sam smjela u ponoc na polnocku i jos kasnije kod bake i dede
    .
    Losa, to su te knjigice. Imam ih jedno 5, 6voce, povrce, zivotinje, oblici, tijelo i ne znam sto jos… bas su mi super. Ja sam luda za tim slikovnicama:D Svaki drugi dan ss suzdrzavam da ne kupim neku usput:)

Jesu i oblici i tijelo na istu foru, jedna stvar po stranici?
    N je bas luda za knjigama, znaci pitam ju kako ide krava i ona napravi kao muuuu i putam kako laje pas, kaze va vau 😳 pa kak to vec znaju 😭😭

joj presimpa :) jeje, sve je na istu foru, jedan strana - jedan pojam na bijeloj podlozi. Tijelo se malcu bas svidja. 

Grizli
    08. Listopad 2020. 15:26

Mikio bas bilo rukavice i kapice debele zinske po 10-25kn, strampice 2 kom 35kn a njihove mi super, debelih carapica onaj komplet 3 kom 25kn, jaknica i nekih termo kao odjelca... 
    Uglavnom uzela njoj 2 pidzame, 2 bodija dugih, 3 vestice, 1 gornji dio trenerke, haljinica, kapica, stramplice, 2 rukavice i sebi zimsku debelu jaknu, bluzu i haljinu sve skupa 500 kn platila. Mm nije vjerovao iskreno. Tako da se bas isplatilo.
    Losa to su te knjige ima puno nastavaka - voce, povrce, brojevi, abeceda, oblici, divlje zivotinje, more, cvijece, suprotnosti, vozila, brojalice... A sad ne znam sto je jos sve dostupno po knjizarama. Mikio oblici su malo drukciji. 
    Rekla bi da je to za kasnije zanimljivije. Tijelo nemamo pa neznam. 
    Za glasanje zivotinja imamo knjigu nasljedenu od necaka zive se domace zivotinje pa knjiga sama radi muuu, beee beee, mijau i tako to fora je, iako je tekst unutra debilan jako. M ju jako voli slusat zivotinjice. 
    Hani ja u konzumu super vidila onaj natpis sretan rođendan za objesiti sta su slova u boji. Tamo na dojelu di budu svijece, papiri za motanje i sl. 

• Zarica
    08. Listopad 2020. 16:24

Meni bas fora ti oblici jer iste imamo na loncicu sveznalici pa ih naslanjam. Cak nam je zvijezda u istoj boji. Doduse, ima i deltoid i takve stvari, al neka:)
    Cure, moj mali se nije ni jednom posteno udrio u prvih 9 mjeseci i sad zadnjih tjedan dana ja ne znam sto je to... Ja ne mogu nabrojat koliko se on puta lupio u glavu, pao na glavu, udario knjigom u glavu...Pa to je strasno. Danas ga pratim u stopu non stop i na sekundu mi muz skrene paznu da pogledan nesto na laptopu, mali i dalje do mene i klecimo na tepihu, i on u toj sekundi padne na ledja i lupi glavom. Sebe isto krivim, nekako uvijek uspije past bez obzira kolko nadgledam...Danas s muzem pricala u kojem bi to trenu trebalo pregledat glavu. Neam pojma, kak vi s tim? 

Damnarexx 🌺
    08. Listopad 2020. 16:30

Joj Bozic! 😍😍
    Ja ga takodjer volim, al ne znam di cemo ga ove god smjestiti.
    Takodjer volim ukrasiti stan za svako godisnje doba, Halloween i tako🙃 bas uzivam u tome.
    Divne ukrase imate i u Kiku.
    .
    Hvala za H&M, bas cu proc malo.
    E da, ako vas zanima mozete baciti oko na FB str, El šav. Curka sama sije, izradjuje odjecu za bebe/ ukrasava rukasake. Ima oko 30tak god, dvoje male djece i dijagnoze 😟 nisu bas u dobrom financijskom stanju pa se bori rukama i nogama. Iz provjerenih izvora ovo znam. 
    .
    Btw, C1M4 di si? Lorena?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.