ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Listopad 2020. 09:51

Lavice di si trazim takvu cijelu zivot da kazem evo i ona kiti wc nisam jedina wwwooooohooo... Jel kitis i auto? Ja redovito i u auto stavim bozicni detalj, naravno ne mislim na onaj bor mirisni pri tome. Lane sam stavila rogove na auto od firme pa su mi se svi smijali, al nitko nista nije prigovarao jer su se bojali jecmenca. 😁
    Padovi i udarci... Hm nije jos nista jako ozbiljno osim susret glava-noga od stola, al me bas strefi kad sjedi igra se i odluci odjednom bacit se na leđa. Pa sad vise ni ne, ne govorim nego samo joj pokazem drugu igracku u nadi da ce prestat to raditi jer ce shvatit da nije interesantno. Ovako skacem po stanu ko skakavac za njom.
    Losa a bas su ljudi cudni. Najbolje sebi 800 paketa a druge ko sisa. Steta da nisi dobila kupon paket je bio bas super. Moram priznat da je meni pasta za zube iz paketa rijesila problem sa desnima.
    Mađarica😍👌👌👌 obozavam, a nisam od Bozica ju pekla. Mene valjanje tih 7 kora opusta 🙊. Ja ne volim pec kolace one sto se samo izliju i speku. A najvise volim raditi one komadne rekla bi mi mama prckave kolace... Sad moram ici smislit nessto da pecem za vikend. A imam i za peglat... Taman wellness vikend cu imati doma 😂

• Zarica
    09. Listopad 2020. 10:26

E da, to i moj mali radi. Nekad se samo hiti nicim I zazvan na ledja... Al inace se ne lupa namjerno, zasad. 
    Ja pecem svakakve slastice, al te klasicne kolace rijetko. Ne jedemo ih bas. Al mozda budem sad kad mali poraste, ko zna. 

• sunshine1
    09. Listopad 2020. 10:28

Ima ona bočne obrane kad sjedi, nikad nije iz sjedeceg stava pala na leđa ni bočno ni nista, Al kad se digne na noge imam osjecaj da bi najrađe potrčala da moze a ne zna jos ni uz kauč koračat. Ona je zapravo puno stvari svladala u malo vremena i od toga da kaska u svemu smo dosli do toga da bi sad sve odjednom 🤯

DeeDee
    09. Listopad 2020. 10:58

Grizli hahaha kraljice, dakle ti si autonim za mene - od dnevnih presvlačenja, ukrašavanja svega, do ovog vikend wellnessa 😁
     -Beba ma izletio mi na fejsu recept neki super jednostavan, čak se ni ne izlije 🤭 u istom omjeru ide griz, brašno i šećer. U to staviš prašak za pecivo, cimet i vanilin šećer i sve skupa promiješaš. Prekrijes dno pleha (tanko), na to hrpa naribanih jabuka, opet "tijesto" malo deblje, jabuke...i tako slažeš dok ima a da "tijesto" bude zadnji sloj. Na to maslac narezes i u pećnicu dok ne porumeni. Ja sam koristila raženo brašno i smeđi šećer, smanjila sam ga na pola i i dalje mi je malo preslatko. Uglavnom, jaaaaako fino, nestalo u roku odmah.
    Vita je krenula u osvajanje ostatka stana, dakle zabava kreće. Dok sam čistila kuhinju je krenula skidati robu sa štrika 🤭😁
    Inače, jucer od ručka na dalje nema pljuvanja hrane 🤷

[/url

MaRe
    09. Listopad 2020. 11:11

Grizli 🤣🤣🤣🤣 ti kad ukrasavas onda ukrasavas 
    Losa 🤣🤣 mali mudrac...njemu smijesno a sto ce ostat gladan nema veze haha 
    Meni je moj jednom tako pljasnuo po zdjelici i otad ju dalje držim.  
    Isto se baca na leđa al to kad sam kraj njega na podu pa se hoce maziti...samo se baci..ne gleda hocu li ga uhvatiti ili ne.
    Sunshine nema ti druge nego trcati za njom dok ne postane stabilnija ili ju stavit u vrtic ili negdje dok nesto radis...ja svog znam stavit u hranilicu i natrgat mu flips da se zabavlja dok ne obavim sta trebam.
    .
    Mađarica mi nije teška za napravit..barem za nju za razliku od biskvitnih znam da ce uspjeti. Zamijesim,izvazem i podijelim na jednake loptice a papir za pecenje izrezem kolika mi je tepsija i po njemu valjam tak da mi ispadnu sve jednake kore.
    Jedino tu mi pec ne valja pa sve napamet pecem jer nemam pojma nit koja je temp ni koji grijač ni nista 🤣🤣 zato pecem svake prijestupne 🤣
    .
    Mikio to i moj radi kako koju noc unazad tjedan dva. Spava al se zadere i dok skocim nista..spava i dalje. Jedino eto sinoc odlucio da je ponoc bas super za pjevanje i pljeskanje..stavila sam ga kod sebe i u pola 1 zaspala dokad je on pjevao ne znam 🤣🤣🤣🤣

MaRe
    09. Listopad 2020. 13:10

LoSa

Bila sam jucer u dm-u i htijela kupiti njihovo mlijeko i vidjela da ima dvije vrste babylove i dmBio. Vi koje koristite otamo koje uzimate?

Mislim da koliko sam skužila je većina nas na običnom Babylove a jedna cura koristi dmBio...toliko se sjećam al nicka se ne sjećam xD 

mrgud_zg
    09. Listopad 2020. 14:05

grizli ti si bas krajnost za to kicenje. svaka cast, mora da je kod vas bas bas pravi ugodaj.
    sad kad malo razmisljam uvijek smo se sprdali da sam ja mrgud, al ustvari je moj muz jos stoput veci mrgud, on mrzi uredivat, on se mrzi slikat, on mrzi kupovat poklono. on je pravo olicenje grincha. a malog su prosli tjedan tolko mucili zubi da su mi doslovno sve slike kao za 9 mj di je namrgoden, il se belji jer sad stalno jezikom ceska tih frtalj zuba koji ima.. 
    bome svaka cast svima koje pecete kolace, ja mrzim kuhat i sve popratno vezano s kuhinjom 
    mi nakon par boljih noci opet imali cijelu noc plakanje. ne pomaze ni kad ga stavim na sebe, ni na cicu. uzasno smo spavali. al on je isto vidno umoran i sad upravo spava drugo spavanje a prije rucka. jednostavno posto cendrav, stavila ga u nosiljku da pripremim rucak i samo se ugasio.. 
    zato se jutros popeo na kutiju od bebylove pelena (ono mega pakiranje), u klececi polozaj. ja ostala u soku, nisam ga stigla ni uhvatit on se sam i spustio 

PetraB
    09. Listopad 2020. 14:27

https://www.kidzilla.hr/proizvod/podloga-za-igru-milly-mally/
    Narucujem pa javim kakva je. Cini mi se ista kao casmatino al mi je ljepsi uzorak 🤭😅

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    09. Listopad 2020. 14:47

Petra baš je lijepaaa 😍

[/url

PetraB
    09. Listopad 2020. 14:53

E tak... Sad sam vas procitala do kraja 😅
    DeeDee V je u akciji, a bome i mali Mrgud 🤭
    Kak su curke bile bolesne opet sam im stranice spustila od krevetica. Uglavnom, Karmen je u sekundi u mom krevetu tak da sam, cim su ozdravile, digla stranice natrag 🤦‍♀️... Nama je tk za sada doseg kretnje i necu se zaliti 🤣... Iako, ceka i nas uskoro veselje... Puta dvaaa 🙈🙈🙈🙈🙈 Morat cu izvjezbat loviti nogama 🤭🤣
    Poceli ste o Boziiicuuu 😍😍😍
    Neki dan sam si pustila bozicne pjesme dok sam kuhala... Malo je za reci da su moji bili uzasnuti 🤭😅... Sterala sam ih sve da nekaj rade i sute. Grizli ti si kao ja... Kad kitim, kitim sve 🤪
    🎄❄️☃️⛄🎁🎀🎅
    Kolaci... Hma, da... Obozavam one sitne prhke... Priznajem da sam zadnje kore za madjaricu ispekla pred 3 godine ja mislim. I dok je bila pod presom, moj muz je odlucio da knjiga koju sam stavila nije dovoljno opterecenje pa je stavio gore odojak... Moram li reci na sto je licila madjarica?! 🙄
    Obavile ovaj tjedan tri dana vjezbi s curama, kaze   zenska da su cure super i da su tik pred puzanje. I tak... Odoh... Iako sam sada uspjela i pospremiti kuhinnu, usisati i oprati podove dok one spavaju... Vec dva sata core... 
    E da.... Hippova kasica goodnight pali... 💪🏼😘

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.