I da... Mikio poharala i ja pepco neki dan... Sve po 18, 9, 35 kn, najskuplja je juraju jakna bila za 70...kad je zena na blagajni izvalila cifru 560 kn preko svojih usta sokiralo me... Al jbg... Cure i Juraj opremljeni... Ostala Megz jos... 🙈 K vragu i korona, inace sve po malo kupijem, svaki mjesec nesto... A ovak, kad uhvatim vremena odletim pa sve odjednom i naravno da 1000 kn odleti samo... Uf... No dobro...
url=https://lilypie.com][/url
Petra baš je lijepaaa 😍
Jel da? Ja se zaljubila odmah... 🤞🏼 da je i kvalitetna kao casmatino
url=https://lilypie.com][/url
Evo me da vas pohvatam.
Grizli, ne da nam je auto okicen nego beat this...muž je ITevac i hakirao je softver od auta da imamo božićnu pozadinsku sliku na lcd-u u autu. Jel moze jače?🤣🤣🤣
Ajme cure vi sve neke kolač kuharice,ja radim 5 vrsti torti i za ostalo je tu svekrva. Život je prekratak itakoto🙈
Mikio ja bila sad popodne u areni 😁😁😁 Meni se čini da je pak sve za curice! Uzela sam N u sivoj boji te papuče za nehodace 18/19🤷♀️ Kao došla potrosit za njega poklon bon od babinja,na kraju više kćeri nakupovala kad je za njih sve slaaaatko!
Ne Lavice ne..nemoj Grizli davati nove ideje 🤣🤣🤣
Stavit ce i rogove i lcd 😆
Lavice aaa neeecu... Nisi fer... 😭😭😭 Hocu i ja da mi displej bude na bozicne dekoracije. Mm sam predlozila da na skije za thule stavimo sanjke i djeda bozicnjaka, poslao me u onu stvar... Mare lampice si zaboravila 🙊
Mikio ja isto ne volim rozo za M kupovat zato najcesce kupujem u h&m muski odjel imaju uvijek puno sivog i onako bež stvari i naravno tamno plavoga. I nije prerano za božićne kekse, ja tokom ljeta napravim kekse borove pojedu ih nitko ne prigovara za oblik 🎄🎄
Mene danas sestra obradovala vrecom stvari - 3 vrece za spavanje zimske, 2 skafandera sa svim onim dodacim za noge i ruke i 1 odjelo za snijeg. Uglavnom necak to bio dobio al nikad koristio jer je njemu 80 bilo malo na zimu... A taman vidila u lidlu neke ostatke prijasnje kolekcije skafander plavi za 30kn i mislim si da joj uzmem, al nisam imala vremena kopat broj.
PetraB grrrrr mislim da bi odojak u glavu dobio da mi napravi to. Kad radim kolace ima praco doc i pomoc samo kad razvlacim kore da mi pomogne prebaciti stoljnjak ostalo bolje da je proziran. Btw podloga je bas slatka!
DeeDee taj kolac sam i ja neki dan pekla odlican mi je. S time da sam smanjila secer po recepru sto ide i otopila meda u mlijeku pa s time prelila. Bilo je odlicno i brzo.
Vidim vec smo na Bozicnim temama 😂 mi smo umjereni s ukrasim, iako ja inace obozavam jelene i srne (opsesija Bambijem od djetinjstva 😂) tako da mi je malo drago kad dode Bozic pa je sve u tim motivima pa kupim neke ukrase samo znog togan😂 inace mi Bozic dozivljavamo puno vise religiozno, nekad mi malo i ide na zivce sto se malo izgubio pravi smisao, al to je vec druga tema. Bitno da se ljudi vesele, svatko ima svoje razloge.
Kod nas nist novo, bili smo danas na vjezbanju, mislim da me ceka dobar muskulfiber. Zanimljivo je promatrati karakter djece kad dodem tamo. Moja malac ide svima, uopce ne obraca paznju na mene, ne gleda svoje igracke nego bi samo tude 🤦🏼♀️ A ostali klinci su kraj svojih mama i igraju se i to stariji od njega. Malo se nekad osjeca povrijedeno 😂
Kolace ja nas ne volim raditi, muz bas ne jede puni slatkog, a ja imam osjecaj da dobijem 10 kila kad pogledam kolace. Imam par torti koje uvijek uspiju i toga se drzim. Vise volim kuhati konkretna jela.
Petra podloga izgleda predobro, drzim fige da je i kvalitetna.
Lavica i Grizli svaka cast na trudu, rogovi na autu 🥰
Jedva cekam kad ce doci neka obleka za klince u toj temi 🥰
DeeDee, tnx🥰🥰
RedFox, daj jedan recept za super tortu😊i da.. Puno ljudi ni ne zna što Božić predstavlja i naravno da je to tužno,.. Mi isto vjerski slavimo, ali obožavamo i ukrase i Božićna jela🤩🤭zapravo je to jedino vrijeme u godini kada smo zajedno svi pa baš uživamo u svemu ❤️
Ja sam našla svašta Božićno na Nextu🤩sad samo pasem oči i čekam 01.12.🤭🤭
Lavica i Grizli, baš je lijepo pročitati da ima još Božićnih frikova🤭🤭
E Grizli, prosli Bozic ja vidjela te rogove na nekom autu i kao crveni nos negdje izmedju svjetala iznad registracije. Presimpa mi bilo i probala nazicat mm da napravimo to, al nije bio odusevljen:)
Mi smo se prije znali obiteljski skupiti oko bora i pjevati Bozicne pjesme, ko iz filmova Ma i meni je malo bezveve to forsiranje ukrasavanja grada od 10tog mjeseca, al jako volim taj ugodjaj kad stvarno dodje Bozic. I ukrasice, lampice, ma sve:)
.
Mi cemo iduci tjedan na pregled kod pedice pa cu je pitat da nas pogleda fizijatar samo da budem mirna da mu je motorika ok. Cini mi se da sve radi nepravilno. Sjeda se tako da se s koljena spusti na stopala i onda pokusava noge preokrenut prema naprijed dok tak sjedi na njima. Dok puze desno stopalo mu je zarotirano prema van i malo gore, a lijevo prema sredini tijela. Izgleda mi nepravilo to desno stopalo i probala sam ga namjestiti dok puze al ko da je od stijene. I tak neki detalji...
.
Nis, mm oso na cugu, mali spava, ja odo cistit
Ej cure vidim teme zabavne bozic rodendani...mi okitimo bor u splitu za ugodaj mali jadni umjetni😅😅al bozic smo uvijek na selu sa obitelji i bor kitimo zivi veliki na badnjak isto tako dvoriste....i volila sam uvijek bozic al prosli nekako kao da je bio bez ugodaja bila sam u st posto sam rodila par dana ranije a i prvi bozic otkako mi je tata umro pa mi i nije bas bilo kao do sad sa ugodajem..nekako mi je tuzan bio...
....
Rodendan- jos nisam lokaciju odlucila al to ce vise bit stariji rod jer oko sebe bas nemam frendica sa djecom imam rodicu koja je rodila par mj nakon mene😅😅
Ugl zelim puno balona onako na zidu cak zlatnih al vidit cu jos...moram nac tortu ..stvarno neznam kakvu....
I stavit cu slike od svakog mjeseca...
Dalje cu vidit...😆😆
.......
Kako vi provodite dane...ja imam osjecaj da se vrtim u krug i nikako sve napravit..sredim stan pa opet nered i tako u krug....imam osjecaj da se ne micem sa mrtve tocke...taman nesto krenem mala place pa ostavim....
Bas imaju pravo kad kazu da je bit u kuci najnezahvalnije i najteze..😒😒
E da bili ja pregledu sve sup...nije plakala al se borila sa pedicom..😅😅 nesto je i ona prokomentirala kao da ona neda nego kako ona oce..ima 1050kg i 73cm..
Sortiraj odgovore
Najstariji