ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    07. Listopad 2020. 20:32

Hani ja bi isto potrazila misljenje specijaliste. Moj mali je bio beba koja je stvarno puno povracala, skoro nakon svakog obroka je bljucnuo, a jednom tjedno smo imali vodoskoke kak smo mi to zvali. Moja mama je rekla sa sam i ja tak kad sam bila beba. Unatrag dva mjeseca skroz je prestao bljuckati, mislim da vi s vremenom to povracanje trebalo biti manje cesto. Jel mu mozda smeta nekaj kaj mu dajes? Mojoj necakinji smeta gluten i povraca nakon kaj jede pir ili griz. Trebalo je par puta da sestra skuzi do cega je.
    DeeDee probaj joj ozbiljno reci da ne radi to. Meni nekad upali 😂 moj je poceo bacati psu hranu 🤦🏼‍♀️
    Lavica moj standardan recept, napravila sam malo vise cornelina s vodom, zblendala bananu i kuhanu jabuku. Od ostatka kasice koju nije pojeo sam napravila smjesu sa zlicom ulja, malo praska za pecivo i glatkok brasna, a ovaj put sam umjesala zutanjak. Smjesu napravim da je malo gusca, prosli put sam pretjerala s brasnom pa sam dodala zlicu jogurta, isto je super ispalo. Pecem u silikonskim kalupima (u papirnatima mi nisu dobro ispali, zaljepe se papir) na 200 stupnjeva 20-25 min. Na prvu izgledaju gnjecavo iznutra, al kad se ohlade su kompaktniji. Ostane mi za 2-3 muffina, ovisi kolko kasice pojede. Danas sam mu dala jedan jos za veceru i pola banane. Jedino mu ne dam bas da sam jede jer ih gnjeci, ja mu trgam komadice i onda zjeva ko pticica 😂

ifkaminja
    07. Listopad 2020. 21:16

Uh, ne znam od kud da počnem..
    Za početak čestitke svima na zubićima, i čestitke na posjedanju 😁
    Mojoj su jučer probile donje dvojke, to su nam sad 7. i 8. zubić vani.
    Od svega pročitanog, moram se osvrnut na Lavičine kožne hlače. Dakle, čestitam. Ja sam ostala trudna s 72kg na svojih 172cm, dobila 12-13kg u trudnoći, i nakon poroda ostala na 78kg. Da se razmemo, najbolje sam se osjećala u životu sa 62kg, a imala sam duuuugo 54 (užas, baj d vej, iz današnje perspektive, štanga, sve kosti virile). Samo su oduvijek te kile nekak.. khhhm.. gravitirale u guzicu. I tak, kad sam pročitala za Lavičine hlače, u glavi sam vidjela sebe u takvim hlačama i zapljuvala sam mobitel zbog prizora te šunke u crijevu 😂😂😂😂
    Ostalo.. moja cura jede svakaj već. Meso baš nije oduševljena, ali riba ide, kaj mi je drago. I uglavnom jede kaj i mi, samo odvojeno za nju prije nego se začini. Nekad jede super, nekad zaebava, to pljuvanje je u 90% slučajeva, i nisam našla rješenje, osim da ju netko zabavlja dok ju hranim, jer je ona 300 na sat i nema vremena samo jesti.
    I, ranit ću se, sutra joj je 10 mjeseci.. kad prije.. kaaaad...😲 5.12. bi trebala početi raditi, srećom pa je tu godišnji, pa ću tek tam negdje 11.01.
    A i to će proletit..
    Ne znam ko je spomenuo da beba još vojnički puzi a da se diže. To je navodno normalno, ja sam pitala iz istog razloga, jer sam ju mislila sprječavati da se diže ako ne puzi "pravilno". Moja pedica mi je rekla da postoje tri vrste puzanja, i to vojničko je isto ispravno, i da pustim dijete da se diže.
    I tak, sad već fino hoda uz kauč, ravnoteža je svakim danom sve bolja. A ja samo gledam i ne vjerujem. Di je nestala ona nemoćna buhtlica od 4kg..🥰

Damnarexx 🌺
    07. Listopad 2020. 21:17

Beba i ja sam morska cura koja je jos u Rijeci pocela govoriti fakat. Kako, zasto, od kuda mi? Ne znam🤭🤦
    Hani joj, nadam  se da ce vam se uskoro poboljsati situacija sa jelom. A tom pedijatru, nogom u guzicu.
    .
    I ja isto svakakve kombinacije dajem, rucak mrvicu zasladim necim da pojede.
    .
    Btw, deedee cestitam na pobjedi! 👏👏

Damnarexx 🌺
    07. Listopad 2020. 21:20

ifkaminja

Uh, ne znam od kud da počnem..
    Za početak čestitke svima na zubićima, i čestitke na posjedanju 😁
    Mojoj su jučer probile donje dvojke, to su nam sad 7. i 8. zubić vani.
    Od svega pročitanog, moram se osvrnut na Lavičine kožne hlače. Dakle, čestitam. Ja sam ostala trudna s 72kg na svojih 172cm, dobila 12-13kg u trudnoći, i nakon poroda ostala na 78kg. Da se razmemo, najbolje sam se osjećala u životu sa 62kg, a imala sam duuuugo 54 (užas, baj d vej, iz današnje perspektive, štanga, sve kosti virile). Samo su oduvijek te kile nekak.. khhhm.. gravitirale u guzicu. I tak, kad sam pročitala za Lavičine hlače, u glavi sam vidjela sebe u takvim hlačama i zapljuvala sam mobitel zbog prizora te šunke u crijevu 😂😂😂😂
    Ostalo.. moja cura jede svakaj već. Meso baš nije oduševljena, ali riba ide, kaj mi je drago. I uglavnom jede kaj i mi, samo odvojeno za nju prije nego se začini. Nekad jede super, nekad zaebava, to pljuvanje je u 90% slučajeva, i nisam našla rješenje, osim da ju netko zabavlja dok ju hranim, jer je ona 300 na sat i nema vremena samo jesti.
    I, ranit ću se, sutra joj je 10 mjeseci.. kad prije.. kaaaad…😲 5.12. bi trebala početi raditi, srećom pa je tu godišnji, pa ću tek tam negdje 11.01.
    A i to će proletit..
    Ne znam ko je spomenuo da beba još vojnički puzi a da se diže. To je navodno normalno, ja sam pitala iz istog razloga, jer sam ju mislila sprječavati da se diže ako ne puzi "pravilno". Moja pedica mi je rekla da postoje tri vrste puzanja, i to vojničko je isto ispravno, i da pustim dijete da se diže.
    I tak, sad već fino hoda uz kauč, ravnoteža je svakim danom sve bolja. A ja samo gledam i ne vjerujem. Di je nestala ona nemoćna buhtlica od 4kg..🥰

Hahahaa al me nasmije ova sunka😂😂😂
    Bome vrijeme brzo i preebrzo prolazi, da da🙃

ifkaminja
    07. Listopad 2020. 21:50

Mikio ja sam gledala na AliEx-u, natpise HappyB, salvete, svijeće i natpise na torti, i na kraju naletila u Tediju na isto to, za iste pare.. 😉
    Gledam još obleku za roćkas, baš su fora, ali.. kupila sam joj bodić Storm Pooper za 12 mj pa jedva stane u njega, a za ovo nema biranja veličina- ima samo za 12mj (logično). Jbg. Šteta kaj isto nema na PatPat-u pa da bude i za drugi roćkas 😂

beba2025❤
    07. Listopad 2020. 22:04

Hahaa,, Damnarexx., vidiš kako smo ih pokrali 🤭🤭
    Losa, fakat ne😂taj turcizam koriste purgeri, ali povodljive pridošlice takodjer jako brzo usvoje..a neki tek nakon određenog vremena provedenog tu.. kao što možemo i ovdje primijetiti, ima i onih koji čak više i ne žive u Zg., ali koriste fakat😄
    Naše morske curice🤭🤭i ja sa ravnice😄😄

ifkaminja
    07. Listopad 2020. 22:06

Moj "bor" visi na zidu. Već godinama. Izvadim ga ispod kreveta i objesim, samo ukrase mjenjam svake godine. Nekad su mašne, nekad kuglice, itd. Koštal me je par metara špage i jedan izlet u šumu po grane. Stavila bi sliku, al jbg ne znam 
    I ostali ukrasi uglavnom vise, sa lustera i slično. Osim drugog malog "bora" od češera, koji sam proizvela prošle godine dok sam bila trudna, i božićnog Gustava (gustav_inge na ig). To je to.
    Tak da nemam problema s tim. Nit ima iglica nit može kaj srušiti. Godine života sa psima 😂 i mačkom. Dobra priprema za dijete.
    Negdje sam pročitala izjavu:
    Pas te pripremi za dijete. Mačka za tinejdžera. 🤭
    I komentar- ne znam, mene moj pas nikad nije tjerao gledati Frozen 47 dana za redom 😂😂😂

DeeDee
    07. Listopad 2020. 22:18

Hvala damnarexx 🙂
    Ajme već pripreme za rođendane, pravo vrijeme za napadaj panike 🙈 Božić, nisam nikad ništa previše, ponekad čak ni bor 🤭 ali ove godine planiram mali umjetni bor smjestit negdje gdje ne može do njega i lampice i ukrase po policama, potruditi ću se malo više, bar planiram 😁
    Ahahahahah vrištim na psa i frozen 😂😂😂😂😂

[/url

• Zarica
    07. Listopad 2020. 23:18

miki0

LoSa

Moj ima rickas za malo vise od mjesec dana
    No kako se priblizava studeni stoji mi knedla u grlu… svega toga sto se dogadalo i prije i nakon njegovog rodenja se bas ne sjecam rado.

Ma losa vjerujem da ti taj period nije bio lijep, al daj ga pogle danas! Pa nadmasio je sve nase bebace i izraso u pravog djecaka! Imaj knedlu al od ponosa i srece da je sve super zavrsilo 🤗

pa ovo si bas lijepo napisala 
    Beba, a najbolja kombinacija je 'kaj fakat??'  Meni fora onaj rijecki 'bo' za sve zivo:)
    Boziiic:) Ja imam mali umjetni bor, al mislim da cemo ove god kupit veliki. I planiram puno ukrasavat. Nez jos kak tocno, al bit ce sarenila. To sam obozavala kao klinka tak da jedva cekam vidit kak ce se svidjet malcu, ako uopce dozivi

beba2025❤
    08. Listopad 2020. 04:40

Naš bor bude živ u saksiji i do stropa🤭kako je strop povišen, taj bor izgleda fakat oogromnoo🥰🥰.. Ukrasimo cijelo dvorište lampicama, kuća je ukrašena puno, ali pazim da se ne pretjera..da ne bude cirkus😄
    Svake godine zamijenim dio ukrasa da ne bude monotono, bude baš filmski🤭
    Božićno vrijeme nam je svima najljepše u godini, tada baš uživamo u svemu što Božić predstavlja, pa i u kićenju kuće. 🥰
    Sve ukrasimo ranije da nam što duže bude, ali jelku tradicionalno kitimo na Badnju večer🥰🌲.. Kao mala sam išla pješice na polnoćku, tada su još padali oni pravi snjegovi.. Znala sam se zalediti, ali to su tako divne uspomene ❤️
    Jaaaoooo... Pričajte još o Božiću 😄😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.