Hani ja bi isto potrazila misljenje specijaliste. Moj mali je bio beba koja je stvarno puno povracala, skoro nakon svakog obroka je bljucnuo, a jednom tjedno smo imali vodoskoke kak smo mi to zvali. Moja mama je rekla sa sam i ja tak kad sam bila beba. Unatrag dva mjeseca skroz je prestao bljuckati, mislim da vi s vremenom to povracanje trebalo biti manje cesto. Jel mu mozda smeta nekaj kaj mu dajes? Mojoj necakinji smeta gluten i povraca nakon kaj jede pir ili griz. Trebalo je par puta da sestra skuzi do cega je.
DeeDee probaj joj ozbiljno reci da ne radi to. Meni nekad upali 😂 moj je poceo bacati psu hranu 🤦🏼♀️
Lavica moj standardan recept, napravila sam malo vise cornelina s vodom, zblendala bananu i kuhanu jabuku. Od ostatka kasice koju nije pojeo sam napravila smjesu sa zlicom ulja, malo praska za pecivo i glatkok brasna, a ovaj put sam umjesala zutanjak. Smjesu napravim da je malo gusca, prosli put sam pretjerala s brasnom pa sam dodala zlicu jogurta, isto je super ispalo. Pecem u silikonskim kalupima (u papirnatima mi nisu dobro ispali, zaljepe se papir) na 200 stupnjeva 20-25 min. Na prvu izgledaju gnjecavo iznutra, al kad se ohlade su kompaktniji. Ostane mi za 2-3 muffina, ovisi kolko kasice pojede. Danas sam mu dala jedan jos za veceru i pola banane. Jedino mu ne dam bas da sam jede jer ih gnjeci, ja mu trgam komadice i onda zjeva ko pticica 😂
Uh, ne znam od kud da počnem..
Za početak čestitke svima na zubićima, i čestitke na posjedanju 😁
Mojoj su jučer probile donje dvojke, to su nam sad 7. i 8. zubić vani.
Od svega pročitanog, moram se osvrnut na Lavičine kožne hlače. Dakle, čestitam. Ja sam ostala trudna s 72kg na svojih 172cm, dobila 12-13kg u trudnoći, i nakon poroda ostala na 78kg. Da se razmemo, najbolje sam se osjećala u životu sa 62kg, a imala sam duuuugo 54 (užas, baj d vej, iz današnje perspektive, štanga, sve kosti virile). Samo su oduvijek te kile nekak.. khhhm.. gravitirale u guzicu. I tak, kad sam pročitala za Lavičine hlače, u glavi sam vidjela sebe u takvim hlačama i zapljuvala sam mobitel zbog prizora te šunke u crijevu 😂😂😂😂
Ostalo.. moja cura jede svakaj već. Meso baš nije oduševljena, ali riba ide, kaj mi je drago. I uglavnom jede kaj i mi, samo odvojeno za nju prije nego se začini. Nekad jede super, nekad zaebava, to pljuvanje je u 90% slučajeva, i nisam našla rješenje, osim da ju netko zabavlja dok ju hranim, jer je ona 300 na sat i nema vremena samo jesti.
I, ranit ću se, sutra joj je 10 mjeseci.. kad prije.. kaaaad...😲 5.12. bi trebala početi raditi, srećom pa je tu godišnji, pa ću tek tam negdje 11.01.
A i to će proletit..
Ne znam ko je spomenuo da beba još vojnički puzi a da se diže. To je navodno normalno, ja sam pitala iz istog razloga, jer sam ju mislila sprječavati da se diže ako ne puzi "pravilno". Moja pedica mi je rekla da postoje tri vrste puzanja, i to vojničko je isto ispravno, i da pustim dijete da se diže.
I tak, sad već fino hoda uz kauč, ravnoteža je svakim danom sve bolja. A ja samo gledam i ne vjerujem. Di je nestala ona nemoćna buhtlica od 4kg..🥰
Beba i ja sam morska cura koja je jos u Rijeci pocela govoriti fakat. Kako, zasto, od kuda mi? Ne znam🤭🤦
Hani joj, nadam se da ce vam se uskoro poboljsati situacija sa jelom. A tom pedijatru, nogom u guzicu.
.
I ja isto svakakve kombinacije dajem, rucak mrvicu zasladim necim da pojede.
.
Btw, deedee cestitam na pobjedi! 👏👏
Uh, ne znam od kud da počnem..
Za početak čestitke svima na zubićima, i čestitke na posjedanju 😁
Mojoj su jučer probile donje dvojke, to su nam sad 7. i 8. zubić vani.
Od svega pročitanog, moram se osvrnut na Lavičine kožne hlače. Dakle, čestitam. Ja sam ostala trudna s 72kg na svojih 172cm, dobila 12-13kg u trudnoći, i nakon poroda ostala na 78kg. Da se razmemo, najbolje sam se osjećala u životu sa 62kg, a imala sam duuuugo 54 (užas, baj d vej, iz današnje perspektive, štanga, sve kosti virile). Samo su oduvijek te kile nekak.. khhhm.. gravitirale u guzicu. I tak, kad sam pročitala za Lavičine hlače, u glavi sam vidjela sebe u takvim hlačama i zapljuvala sam mobitel zbog prizora te šunke u crijevu 😂😂😂😂
Ostalo.. moja cura jede svakaj već. Meso baš nije oduševljena, ali riba ide, kaj mi je drago. I uglavnom jede kaj i mi, samo odvojeno za nju prije nego se začini. Nekad jede super, nekad zaebava, to pljuvanje je u 90% slučajeva, i nisam našla rješenje, osim da ju netko zabavlja dok ju hranim, jer je ona 300 na sat i nema vremena samo jesti.
I, ranit ću se, sutra joj je 10 mjeseci.. kad prije.. kaaaad…😲 5.12. bi trebala početi raditi, srećom pa je tu godišnji, pa ću tek tam negdje 11.01.
A i to će proletit..
Ne znam ko je spomenuo da beba još vojnički puzi a da se diže. To je navodno normalno, ja sam pitala iz istog razloga, jer sam ju mislila sprječavati da se diže ako ne puzi "pravilno". Moja pedica mi je rekla da postoje tri vrste puzanja, i to vojničko je isto ispravno, i da pustim dijete da se diže.
I tak, sad već fino hoda uz kauč, ravnoteža je svakim danom sve bolja. A ja samo gledam i ne vjerujem. Di je nestala ona nemoćna buhtlica od 4kg..🥰
Hahahaa al me nasmije ova sunka😂😂😂
Bome vrijeme brzo i preebrzo prolazi, da da🙃
Mikio ja sam gledala na AliEx-u, natpise HappyB, salvete, svijeće i natpise na torti, i na kraju naletila u Tediju na isto to, za iste pare.. 😉
Gledam još obleku za roćkas, baš su fora, ali.. kupila sam joj bodić Storm Pooper za 12 mj pa jedva stane u njega, a za ovo nema biranja veličina- ima samo za 12mj (logično). Jbg. Šteta kaj isto nema na PatPat-u pa da bude i za drugi roćkas 😂
Hahaa,, Damnarexx., vidiš kako smo ih pokrali 🤭🤭
Losa, fakat ne😂taj turcizam koriste purgeri, ali povodljive pridošlice takodjer jako brzo usvoje..a neki tek nakon određenog vremena provedenog tu.. kao što možemo i ovdje primijetiti, ima i onih koji čak više i ne žive u Zg., ali koriste fakat😄
Naše morske curice🤭🤭i ja sa ravnice😄😄
Moj "bor" visi na zidu. Već godinama. Izvadim ga ispod kreveta i objesim, samo ukrase mjenjam svake godine. Nekad su mašne, nekad kuglice, itd. Koštal me je par metara špage i jedan izlet u šumu po grane. Stavila bi sliku, al jbg ne znam
I ostali ukrasi uglavnom vise, sa lustera i slično. Osim drugog malog "bora" od češera, koji sam proizvela prošle godine dok sam bila trudna, i božićnog Gustava (gustav_inge na ig). To je to.
Tak da nemam problema s tim. Nit ima iglica nit može kaj srušiti. Godine života sa psima 😂 i mačkom. Dobra priprema za dijete.
Negdje sam pročitala izjavu:
Pas te pripremi za dijete. Mačka za tinejdžera. 🤭
I komentar- ne znam, mene moj pas nikad nije tjerao gledati Frozen 47 dana za redom 😂😂😂
Hvala damnarexx 🙂
Ajme već pripreme za rođendane, pravo vrijeme za napadaj panike 🙈 Božić, nisam nikad ništa previše, ponekad čak ni bor 🤭 ali ove godine planiram mali umjetni bor smjestit negdje gdje ne može do njega i lampice i ukrase po policama, potruditi ću se malo više, bar planiram 😁
Ahahahahah vrištim na psa i frozen 😂😂😂😂😂
[/url
Moj ima rickas za malo vise od mjesec dana
No kako se priblizava studeni stoji mi knedla u grlu… svega toga sto se dogadalo i prije i nakon njegovog rodenja se bas ne sjecam rado.
Ma losa vjerujem da ti taj period nije bio lijep, al daj ga pogle danas! Pa nadmasio je sve nase bebace i izraso u pravog djecaka! Imaj knedlu al od ponosa i srece da je sve super zavrsilo 🤗
pa ovo si bas lijepo napisala
Beba, a najbolja kombinacija je 'kaj fakat??' Meni fora onaj rijecki 'bo' za sve zivo:)
Boziiic:) Ja imam mali umjetni bor, al mislim da cemo ove god kupit veliki. I planiram puno ukrasavat. Nez jos kak tocno, al bit ce sarenila. To sam obozavala kao klinka tak da jedva cekam vidit kak ce se svidjet malcu, ako uopce dozivi
Naš bor bude živ u saksiji i do stropa🤭kako je strop povišen, taj bor izgleda fakat oogromnoo🥰🥰.. Ukrasimo cijelo dvorište lampicama, kuća je ukrašena puno, ali pazim da se ne pretjera..da ne bude cirkus😄
Svake godine zamijenim dio ukrasa da ne bude monotono, bude baš filmski🤭
Božićno vrijeme nam je svima najljepše u godini, tada baš uživamo u svemu što Božić predstavlja, pa i u kićenju kuće. 🥰
Sve ukrasimo ranije da nam što duže bude, ali jelku tradicionalno kitimo na Badnju večer🥰🌲.. Kao mala sam išla pješice na polnoćku, tada su još padali oni pravi snjegovi.. Znala sam se zalediti, ali to su tako divne uspomene ❤️
Jaaaoooo... Pričajte još o Božiću 😄😄
Sortiraj odgovore
Najstariji