ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    07. Listopad 2020. 17:23

Hani misa mu poljubim mijenjaj pedijatra i odi na gastrolosku obradu. Kako nije zabrinjavajuce uz sve probleme koje imate s hranjenjem? Ne kuzim tvog pedijatra 🤦‍♀️
    DeeDee probaj joj maknut zdjelicu i spustit ju iz hranilice (kao gotova je s jelom) 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    07. Listopad 2020. 18:08

Kad citamo ovo 10 zubi ajme a mi corak,ni jedan! I hani da, i ja bi isla asap gastroenterologu.
    Nisam pohvalaila M za stajanje i E za posjedanje (i 8mj)🥰
    Zarica generalno, naravno da svi zelimo najbolje za njih al malo mi ga pretjeruje. U rangu sa " pripremaj blitvu 2 sata od branja inace je otrovna". 
    Mi pokusavamo danas ustat cijeli dan, a ne puzi (samo vojnicki). Moram pitat na vjezbama dal da ga prekidam h pokusajima 🤷‍♀️
    Danas sam pocela sa zumanjkom napokon🤣 Red mozr recept za muffine?

Grizli
    07. Listopad 2020. 18:12

Red fox mislim da se ni ti sarani nisu dobro proveli...
    Damnarexx cestitam 8 i sjedenje 🥰
    Hani pedi bi promjenila vec 826 puta da mi je takav. Ja ti se "divim" da si jos tamo. Meni je to i tekako zabrinjavajuće da beba povraca, ne dobiva kg i slabo jede bolje receno nikako. 

MaRe
    07. Listopad 2020. 18:31

Damnarexx sretnih 8  i bravo za posjedanje...definitivno ima svoj stil 😁
    Hani tvoj bome vodi sa zubima...do godine ce sve imati 🤣 Slazem se sa curama...mijenjaj pedijatara podhitno
    DeeDee napravi ozbiljnu facu da vidi da se ne salis i nemoj stoput govorit ne nego jednom i ozbiljno ju pogledaj. Kod mog to pali inace nastavi po svome al kad vidi da sam bas ozbiljna prestane s time sto je naumio.
    Lavice mozda preskoci puzanje i krene na hodanje :)
    .
    U Mulleru mislim od četvrtka je Puffies 2+1 gratis ako tko koristi...meni su zakon..sad koristim njih i Pampers PC.

DeeDee
    07. Listopad 2020. 18:48

Hani promaknuo mi je prije tvoj post, sad sam se vraćala da vidim o čemu se radi, slažem se s curama, ne treba paničari ali ovo već predugo traje bez njegove reakcije 🤷
    .
    Petra, Mare tako sam i reagirala, strogo ne i makla je van pa je krenula seansa deranja pol sata i gorke suze🙄🙄, evo sad pojela 240ml ad-a, očito je više pljunula nego pojela prije.
    E Petra moja po novom ujutro isto ne želi bočicu, tipa ako se probudi u 8, prvi obrok joj je najranije u 9 i to kašica, dao joj dečko u nedjelju bočicu jer nije znao za novi "raspored", pojela 20 i nema šanse više.

[/url

• Zarica
    07. Listopad 2020. 18:58

A da, i meni ss cinilo pretjerivanje no on je spominjao samo za bebe da nebi trebale, za nas ostale je ok. No dobro, kao sto kazete, nema bas smisla s obzirom da ni s divljom ne znas...
    Damnarex, ovo mi je prvi put da cujem tako za sjed bit ce gimnasticara ovdje:)
    Hani, cure su sve rekle. Jel gledate za novog pedijatra il ste zapeli s ovim?

DeeDee
    07. Listopad 2020. 20:05

Kombinacija i pol haha, tako je V za ručak jela blitvu i krumpir i piletinu i marelicu koju sam joj uvalila jer nije htjela ovo prvo a da neš pojede kao, ali je sad sadržajem pelene pokazala da je ipak pojela i nešto blitve a ne samo marelicu, krasno nešto😅
    Mhm, 140ml (100+4mjerice) joj je uobičajena doza ali je urlala kao da nije pojela ništa pa sam joj smućkala još 100 i nakon toga je bauštelski podrignula i ošla svojim putem 🙈

[/url

beba2025❤
    07. Listopad 2020. 20:06

Damnarexx,, cestitam❤️❤️❤️❤️
    DeeDee, kako to da morska cura koristi "fakat"?
    Upalo mi opet u oko i to i Losini pesticidi, al, rekoh, šutjeti ću... Al, evo.. Imam 10 svojih minuta pa da se nasalimo😄
    Ova moja mala prefrigana.. Išla kroz tunel i ja zakrenem tunel dok je unutra da izadje natrag na Casmatino.. Dva puta mi je upalilo, a treći put se okrenula na sredini tunela i taaakoo brzo izašla na drugi kraj😂😂sjela i pljeskala sama sebi😂😂za sve uvijek mislim da je slatka slučajnost, ali za ovo ne. Mislim da me namjerno zeznula🤭🤭

DeeDee
    07. Listopad 2020. 20:13

Hahah fakat ne znam 🙈🙈🙈🙈
    Dečko mi vadi mast svaki put kad izgovorim, a šta je najgore mislim da u Zagrebu to uopće nisam koristila, pojma nemam od kud mi pod stare dane 😂😂😂

[/url

beba2025❤
    07. Listopad 2020. 20:24

DeeDee

Hahah fakat ne znam 🙈🙈🙈🙈
    Dečko mi vadi mast svaki put kad izgovorim, a šta je najgore mislim da u Zagrebu to uopće nisam koristila, pojma nemam od kud mi pod stare dane 😂😂😂

Možda ti nedostaje Zagreb.. Ja sam živjela 10 godina tamo i nisam koristila ni kaj ni fakat, a sad mi tu i tamo izlete te riječi 😄😄nesvjesno, pa me drugi zezaju, ali ne dira me to🤭
    Zato te i pitam,, vidim da nisam jedina☺️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.