A ovo za padove…ja sam vec u fazi da mu samo kazem A jesam ti rekla da ces pasti/udariti se 🤣
Ne slusa me nista kad govorim ne…samo mi se nasmije i nastavi po svome a ak slucajno viknem odmah plače xD Vidi se da je mali tvrdoglavi jarac 😂
Po cijele dane vodim borbu s njime i mackom…samo ga gnjavi xD
I vi imate macu? Jaoo moj obozava zivotinje stalno ih cacka i mace i pesonju sto imamo.. A pesonjica nam je udomljena u 12 mj tako da su frendovi samo taki...
Joo super ste me sjetila za akupunkturu na to sam isla kad smo krenuli na ivf postupke i pomoglo.
Al raspitam se i za taj tretman Manich iaaako sumnjam da u selendrama oko mene toga ima. 🤔No mozda se iznenadim.
Zarice moja danas isto klecala i odlucila da ce pljeskat si pri tome pa je obrazom opalila u barsku stolicu, ja se nisam stigla sa casmatina do nje prije dignut da ju sprijecim u gluposti. Boga mi je dugo plakala i ja skupa s njom, al prezivjele smo prvu bum tres situaciju.
Grizli nadam se da ima jer je stvarno meni pomoglo... Znas kako se sve zene bore sa glavoboljom u trudnoci mene je samo jednom boljela glava malo jace da sam ipak popila tabletu inace nijednom glavobolju nisam imala a toga sam se najvise bojala u trudnoci jer mi je sestricna pricala kako je ona svih 9 mj imala glavobolje da nije mogla funkcionirati.
mrgud jesi sigurna da su zubici? Ako ti ima alergiju na ad, odnosno kravlje mlijeko moguce da ga probava muciDa ima grceve pa ga boli
Mozda lupetam no ja bi na tvom mjestu i druge stvari osim zubica uzela u obzir.
Manich moja kolegica s posla koja je inace vegetarijanka i zagovaratelj zdrave prehrane ima non stop problema sa zucnim kamencima. Oni su posljedica takvog metabolizma, njihovo nastajajanje ne mora biti povezano s prehranom… no napad se cesto dogodi kad jetra intenzivno radi… npr nakon blagdanaInace je poznanica dobila kolike od zucnih kamenaca tijekom poroda. Bol od trudova plus napadaj zucnih… ne bi joj bila u koži
Pa evo ja nemam pojma od cega su se napravili kod mene iako kod nas u familiji sve zene poslje poroda imale taj problem.. Sve osim moje mame. Ja sam to spomenula doktorima kazu da je lako moguce da je genetski al sto ja znam.. Meni samo bitno da to rijesim jer em sto boli ko vrag em sto kvari kvalitetu zivota jer kao sto sam rekla tesko je jesti stalno samp iste namirnice koje mi ne smetaju iako sw pocinje desavati da mi sve vise i tih namirnica smeta. Na kraju ako se ovo oduzi cu zivjeti na kuhanom povrcu i bijelom mesu jer od toga valjda nece boljeti nikada ili se varam. Znam samo da kad me zaboli od necega onda me tjedan dana boli stalno sto god pojela.
evo mi se digli. Mali imao epizodu plakanja od 3.20 do 4.00 tak da sam izasla iz sobe da ga mm umiri. Ne znamo jel ga boljelo sto od udarca, il te dvojke, al sad je ok...
Hej curke...
Hani cek tebi su dali za malog one ko frapee iz ljekarne? Pa to je tako loseg okusa.
Red fox i nuby magicna ima ručice 🤔 al M ne reagira na nju
Cure jeste prije nego ste dobile mengu prvu nakon poroda imale kakve naznake? Meni doslo dosta pristica sta nisam imala ne pamtim pa ne znam dal bi to mogla biti neka najava menge?
Hej curke…
Hani cek tebi su dali za malog one ko frapee iz ljekarne? Pa to je tako loseg okusa.
Red fox i nuby magicna ima ručice 🤔 al M ne reagira na nju
Cure jeste prije nego ste dobile mengu prvu nakon poroda imale kakve naznake? Meni doslo dosta pristica sta nisam imala ne pamtim pa ne znam dal bi to mogla biti neka najava menge?
Kod mene su pristici uvijek najava menge.. Sad cesto dodju i 15 dana prije menge sto mi je bljak jer izgledam kao da imam 15. I meni recimo od poroda vise grudi ne budi onak osjetljive i velike sto mi cudno jer mi se to prije uvijek desavalo. Kontam kad ponovno budu da ce to biti znak trudnoce hahahah.
mikio cini mi se da sam u Lidl katalogu vidjela da ce biti iduci tjedan… no ne znam jel izglrdaju plasticnoJa imam tako neke cini mi se iz C&A i ok su mi na duzu kosuljicu ili tuniku. Kupljene prije trudnoce
Da i ja sad imam vecu trbusinu i manju guzu nakon trudnoce sto i nije toliko loše
No nisam na trbuh navikla baš…
Ej od cetvrtka te sto ce biti po 39 kn neznam dal si vidjela.. Ja imam takve i predobre su uopce nisu onak plasticne vec je onako mekana koza.. Jako su dobre..
Evo i nocas noc koma. Jucer spavao u debljoj vreci danas u tanjoj. Veceras cu ga bez vrece stavit.
Meni se dtvarno necini da je probava, uredno ima 2-3 stolice svaki dan otprilike u isto vrijeme, prdi standardno 🙈. Ne dajem mu ad uopce jer sam skuzila da mi je to samo bildanje kalorija navecer a nikakav efekt nije imalo. Pa smo ostali samo na dojenju navecer, kad bonudim bocu jos nakon dojenja nece.
Mislim da on mrzi nasu sobu jer se u njoj spava a mrzi spavat 🙈
E mikio tebi sam htjela rec, ne opterecuj se s hranom. Ja bas u zadnje vrijme popratila onaj ig bebq voda dohrane nas, moram priznat da nisam shvatila smisao forsiranja icega malim bebama. Ja gledam po svom, u pocetku nije skuzio da je hrana hrana, pa onda blendano, pa gnjeceno, pa komadici, pa prvo nije mogo nis uhvatit, pa sad obozava meso i te malo tvrde stvari uzimat prstima. Znaci sve je doslo postepeno. Tak da mi apsolutno nije jasno zasto dat zitnu kasu s bobicama i zlicu u ruke djetetu od 6 mj. To je naravno samo moje misljenje 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji