ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    01. Listopad 2020. 13:27

Bravooo mala DeeDee V... 
    Pod UH nisam mislila onaj los uh nego one "dobre" tipa batat, orasasti, banana, cjelovite zitarice isl. Oni trebaju biti 60% dnevnog unosa prehrame da bi tijelo imalo gorivo i ne bi talozilo zalihe zbog gladi. Ako je tijelo gladno onda deponira ostalo i stvara masno tkivo prerjerano jer gladuje pa dolazi do kontra efekta. Tako su to meni objasnili. Mozda ce Losa znat bolje obrazloziti. 

Grizli
    01. Listopad 2020. 13:33

Zarice nezna ni ona sad tocno, al pretpostavlja da je to ostala trajna nuspojava epi jer nikad prije nisam imala takve glavobolje kao od poroda, a sad se to jos pogorsalo. Najvise to misli zato jer sam 3 put primala epi tokom poroda. 

01. Listopad 2020. 14:04

Hani

Juutrooo😄
    Anna, kako uskladiš posao i čuvanje maloga? Piši. Kad god stigneš😁😉 mom, i ti.
    Od osam zubi koliko ih G ima, 2 su bas izrasla, a da nisam primijetila🙈. Ono sto manichkaze, divis se jednom, a drugi te iznenadi😊

Bome je tako vise me sokira..  Mislim kontam da ce to sad potrajat dok izbiju ali zbilja cudno da mu tako nicu zubici 😲

01. Listopad 2020. 14:07

Lavica27

Dakle…dosla doma u ponoc, probudio se u 1,pola4 i pola 7. Ne znam kako se zovem i osjecam se ko da sam se napila a zapravo samo sam neispavana. Glava me rastura. Treba prezivit danSnji dan pa Anna, Mom (Valkrisisto mislin) spomenik dizem!
    .
    Manich jesi sigurna da su ocnjaci a ne dvojke? Njima kad izlaze zubi to obicno bude jako raštrkano pa izgledaju ko ocnjaci.
    .
    Cure koje mrsave… (dijeta,paze prehranu…) kako? Evo opet mi se dogadja kao i nakon prve trudnoce dok dojim -znaci pazila sto jedem ili jela shit ne micem se s iste kilaze. Kuzim da mi se tijelo preoblikovalo ali kile nula bodova. Citala sam neke americke clanke da tijelo zbog nespavanja i dojenja odlazi u power saving mode pa zadrzava kilazu a ti si kronicno umnoran, pospan i ostalo (sve potpisujem plus stalne vrtoglavice🤷‍♀️) i nesto hormon kortizol ima ulogu. Zna netko nesto vise? Losa😁😬?

Kako dvojke kad gore vec ima 4 zuba? 

01. Listopad 2020. 14:17

Ej zenice da se i ja ubacim ja sam od 6 mj na posebnoj prehrani uz neke promjene na njoj jrr ja vecinu voca nemogu jest zbog zuci i idem na trening 3x tjedno i do sada 8 kila otislo.. I uz sve to sam kupila jedan prirodni preparat neznam dal ste cule za njega meni je bas pomogao dobar je jer smanjuje apetit i cisti organizam ubrzava probavu.. Pa evo ja ga preporučam svakome... Ne kosta puno s obzirom da 1 litru 42 dana imas... To je sirup zove se Honey slim... 194 kn  sa dostavom litra sirupa pije se kasika ujutro na prszan zeludac i zalijes sa 2 dcl mlake vode i navece pola sata prije vecere. Ako koju zanima ostavim link njihove stranice.. Ja sam jako zadovoljna najvise zbog toga sto sam inace imala problem sa odlaskom na wc a sa tim napitkom svaki dsn idem i nikada se nr patim sto mi je super jer su mi od trudnoce jos hemoroidi ostali. 

Grizli
    01. Listopad 2020. 15:20

Ne ne Mikio dobro su cure shvatile ja im savjetovala da jedu hranu za debljanje 🤭🤭, al jbg kod mene kontra od razuma upalilo pa zato sam to spomenula. Slazem se losa da je zeznuto generalizirati jer meni su na pocetku trudnoce tako da ima GD na kraju sad ispada da meni secer raste u nebo kad se drzim dijabeticke dijete a normalan kad jedem kako inace jedem.
    Mikio pa tvoja N uopce nema tako malo kose za bebu. Mene nis ne pitaju jer vide da M ima vise dlaka na glavi od mene pa valjda ne ocekuju nista previše ni kod nje. 🤭
    Manich kad ti ides na operaciju? Koliko sam zapamtila sad nekako u 10 mj? Kako si se organizirala sa L dok si u bolnici ili te nece dugo drzati? 

• mom12
    01. Listopad 2020. 15:33

Grizli ja sam sebi kupila mali rasklopivi radni stol u jyiska jedino sam tamo nasla da je tako mali ako ti smeta moze se sklopit...nekih 200 kn ako ne i manje...
    Ugl ja kad ne jedem i izgladnjivam se imam manje kg cak za mj dana se vidi razlika velika...
    Ako jedem imam vise kg...u trudnoci sam dobila 12 kg al nakon poroda skroz malo mi je otislo...al zato nakon poroda sam se udebljala dosta...jos plus korona...al kad je krenilo ljeto opet sam dosla kako tako sebi al trebam jos poradit dosta...
    Kad radim ne jedem puno ujutro oko 10 11 nesto malo pojedem pa onda tek popodne oko 4 5 kao rucam i navecer ne jedem to mi je najbolje i tada imam super kilazu...a ovo po kuci cijeli dan i ne ocekujem neki preokret...

01. Listopad 2020. 15:38

Grizli

Ne ne Mikio dobro su cure shvatile ja im savjetovala da jedu hranu za debljanje 🤭🤭, al jbg kod mene kontra od razuma upalilo pa zato sam to spomenula. Slazem selosa da je zeznuto generalizirati jer meni su na pocetku trudnoce tako da ima GD na kraju sad ispada da meni secer raste u nebo kad se drzim dijabeticke dijete a normalan kad jedem kako inace jedem.
    Mikio pa tvoja N uopce nema tako malo kose za bebu. Mene nis ne pitaju jer vide da M ima vise dlaka na glavi od mene pa valjda ne ocekuju nista previše ni kod nje. 🤭
    Manich kad ti ides na operaciju? Koliko sam zapamtila sad nekako u 10 mj? Kako si se organizirala sa L dok si u bolnici ili te nece dugo drzati?

Hej pa imala termin 19.10 za operaciju zvala ja njih prosli mj da vidim zbog ove corone sta kako pa su mi rekli da nista ne obavljam dok mi se ne jave i da zasad zaboravim taj termin i da ce me zvat tjedan dana prije da obavim sve pretrage i tjt. Kontam da me nece ni zvat ove godine. A kontam poslje te operacije posto ide laserom nakon 2,3 dana ako je sve ok pustaju kuc pogotovo ako imas malo dijete. Tako da ce mama biti sa malim ali vjerovatno bi zamolila i seku da uskoci na dva dana jer bi mami bilo previse da je sama s njim .. 

• mom12
    01. Listopad 2020. 16:13

Vjerovatno sam preskocila taj dio...na kakvu operaciju ides?

Red Fox
    01. Listopad 2020. 16:36

Grizli bas mi je zao zbog migrena, frendica mi ima problema s tim tak da znam da je to bas grozno. Nadam se da nece biti cestih epizida.
    DeeDee cestitke na zubu 🥳
    Zarica moze recept za muffine od tikvice? Ja sam smislila od ostatka jutarnje kasice i super su ispali, npr.cornelino, banana, kruska, dodala malo brasna, malo praska za pecivo i zlicicu ulja.
    Danas sam dinstala na vodi teletinu, rizu, karfiol, brokulu i cherry rajcice, nije uopce htio. Ne znam da probam opet blendati? Ujutro je pojeo pun tanjur griza i jabuke 🤷🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.