ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    02. Listopad 2020. 21:29

Grizli nije nitko bacio taj, mi smo ga noćas iscjedile do kraja, a dobila ga na prvom cijepljenju :)
    Mare ima panadol na kojem piše drugačije
    Ajoj napet vikend, sretno!
    aaaa Mikio za poludit, nadam se da se neće ponoviti, mene tog povraćanja nekako strah, još nije nikad na sreću..

[/url

Red Fox
    02. Listopad 2020. 21:29

Mikio mozda joj nekaj nije pasalo kaj je danas jela. Al znam kolko si se sigurno zabrinula. Mislim da je sve ok ako nije dalje nastavila povracati. Mirnu noc ti zelim, kolko moze biti.
    Mare presmijesni su ti klinci 😂 a kad mu das nekaj za jesti onda nece vjerojatno 😂
    Grizli krece nam zabava, mislim da cemo se svi smijati tu na forumu. Kaj se tice smokica, oni lino flips su najbolji (ne ljepe se za ruke i super se tope) al nema ih nigdje za kupiti, bar u zg. Pretpostavljam da cekaju berbu kukuruza da se bace u proizvodnju. Ja sam uzela lino medeke s mrkvom, u pocetku mu je bio malo problem drzati, al sad ih tamani brzinom munje. Kupila sam i Hippove, al su dosta tvrdi i zaljepe se za ruke. Eto tolko od mene recenzija smokica 😊 nisam probala one rizine krekere, to mu mislim kupiti da proba.

Angelly
    02. Listopad 2020. 21:57

Mikio nadam se da je samo nesto lose sjelo danas. Kad je N tako povracao jer je pokupio rotu drugi dan je imao proljev pa samo poprati. Ako ce imat proljev samo treba nakon jaceg rehidrirat (mi smo kupili u ljekarni reidrato i onda kad bas ima jak proljev 100mp po preporuci pedijatra). Nama je oba puta brzo proslo al se nadam da kod vas nije slucaj rote ili neke crijevne 🤞🏻

MaRe
    02. Listopad 2020. 22:00

Mikio e to si dobro rekla treba ostat ozbiljan...kaaako mi je to teško. Znači kažem mu ne ili ne diraj i pogleda me i ak vidi da sam ozbiljna kaže brr ja opet ne, on opet brr i onda mi se tako slatko nasmije da naravno  ne mogu biti više ozbiljna i ja se nasmijem xD Znam da griješim al pokušavam i ne mogu  Osim ako nešto ne dira pa se uplašim da se ne ozlijedi...e onda kad viknem ne,zna da je NE 

DeeDee
    02. Listopad 2020. 22:40

Ja koristim ovaj https://images.app.goo.gl/KZhoDN5k5fUU8AcY8 ona ga bez problema popije, još obliže mjericu 🤭
    Grizli moja suprotno, teška drama kad je brišem po licu, posebno za vrijeme hranjenja. I ne znam tko je pisao, ali i V protestira na najjače ako bilo šta jedem ili pijem pred njom, tako da sad šta god pijem dam joj da poliže rub čaše (ne da proba za pravo) i nakon toga je sve ok 😅
    Baš sam danas razmišljala kad počnu razumjeti "ne" i na koji način pristupati, npr. danas me baš jako udarila po licu i automatski sam viknula NE i da mamu to boli, a ona plješće i umire od smijeha 🤦

[/url

mrgud_zg
    03. Listopad 2020. 08:16

Samo javljam da je psic sveznalica na hrvatskom u kauflandu 😉 230 kn. stoji na polici gdje su inace igracke, nisu izvadeni na posebne palete

03. Listopad 2020. 09:22

Hej zenice.. Evo moj 11 mj pa i dalje ne slusa kad kazem ne.. Iako evo recimo pec ne dira kazem ne ne pec jako i on gleda u mene i ne dira.. Ali zato sve drugo sto kazem ne ili se inati ili se smije. A evo recimo kad nam je dragi tu i kad mu on kaze ne Liame ne ne on ga pogleda i makne se.. Priznajem malo sam ljubomorna sto njega slusa.. Hahha 🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

• Zarica
    03. Listopad 2020. 09:54

Ej cure! Mi bili jucer na svadbi s malcem. Spava mi se. Bas je dobar bio mali. Ostali do pola 12, a onda kad je krenuo kaos se pokupili. Bojali smo se da cemo morat zbog njega ranije, al on bas bio super i ostali tocno kolko smo htjeli:).

Grizli, tu kasicu dobila od sveki. I jos neku s marakujom i ne znam cim:) Stoje na polici i cekaju dan kad nece bit drugog izbora:) al na kraju je popapao malo mafina. Ne mogu skuzitbu mafinima kolko bi trebao pojest. Meni se cinilo bas malo, mozda pola do 1, al nije bio gladan kasnije.

Mikio, kak ste dns? Ona je vec prije tako jednom povratila iznenada pa na kraju nije bila bolesna, jelda?

Mrgud i Mikio, posaljete mi te natuknice? Zanima me bas koja je to magija:) a mozda nam jednom i zatreba, ko zna. 

Angelly
    03. Listopad 2020. 10:01

E Mikio obzirom da su si nasi malci tu negdje da upozorim da su sad u 7 leapu po wonder weeksima 😂 cisto da se zna 

mrgud_zg
    03. Listopad 2020. 11:28

Mikio bitno da je N sad ok. 😘 nadam se da se nece ponovit. Zarice budem ti ja c/p pa posaljem na ig, da mikio ustedim vremena 😉
    Mi napokon bolja noc. Cicanje u ponoc, 4 i ustajanje u 7. Naspram obih dana ovo je savrseno 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.