ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    02. Listopad 2020. 17:58

Losa kak onda nije akcija? Ak je 230 kn. A najjeftinije sto sam online nasla je bilo 259 il 269 plus dostava. Redovno je svigdje oko 380. 
    Red fox gdje to ides na vjezbanje? 
    Mikio on se bas ustane na noge svaki put i pocne plakat. Tj jednom plakanje jednom cendranje, nema sanse da se sam umiri. I onda ga umirim na rukama. A nekad je tak uzrujan da samo cica pomaze. To sam vjerojatno ja kriva al sad je tak kak je. Samo da ne place tolko. (Znam i kak je kad tulumari, to je par puta, al tad se ustane i ne place i igra se, lupa rukama i slicno)

Damnarexx 🌺
    02. Listopad 2020. 18:23

Pozdrav svima🙃
    -------
    Prvo da Deedee cestitam na zubicu! 
    Mrgud moja se gospodjica isto budi 100 puta po noci, tko bi to vuse znao😏
    Mikio i na stalno pitaju di je kosa, E ima manje od N. Ja kazem tu je🤭 fkt ima maaalo kosice.al dobro, narasti ce.
    .
    Ja bih Psica, bas cu ga ici potraziti.
    .
    Sto se tice hrane, ja joj blendam al ne skroz do kase, nego onako da ima svoju teksturu, i okej je, oce jesti ali kolicinski malo jede🤦 nekad pola, nekad 1/3, a rijetko kada sve.
    .
    Mi smo imali katastrofa noc. Prvi put je prehladjena, curi joj nosic. Budjenje u placu 1000 puta, nosic usisan prije spavanja okej dise al ne prestaje plakati😰😰 na kraju mi je na prsima zaspala u 1.15(a isla spavati u 20h) ja ju tako drzala, sjedila..samo tako joj je odgovaralo. Ugl, ja sam oko 3h odspavala u razmacima, ona nesto vise.
    Trebala sam.joj cepic dati, veceras cu.
    Mislim da sam vidjela tockicu na gornjoj jedinici, valjda je to od toga bilo. Bas mi ju je zao ☹️
    .
    Aa kilaza, ja sam uvjek imala oko 53-55/164.
    Zatrudnila sa 55, pala na 53 i dobila 12kg,isla roditi sa 65kg. Dosla doma 57kg i neide dole. Takodjer preraspodjelilo mi se tijelo, drugacije je al je ok. Nisam prezadovoljna, a nije ni toliko lose. Sad se bojim zime i debljanja😂

DeeDee
    02. Listopad 2020. 19:10

Cure šta je bolje protiv bolova im dati, čepiće ili sirup? I koji čepići uopće? Nisam nikad koristila..a pati se jadna strašno

[/url

MaRe
    02. Listopad 2020. 19:38

DeeDee mislim da su cure pisale da je bolje sirup jer je valjda jači...ja sam svome cepic stavila jer sam bacila sirup posto mi je duze od mj dana bio otvoren.

DeeDee
    02. Listopad 2020. 19:49

Ma uzet ću sirup opet, po ovom što čitam je manje više isto

[/url

mrgud_zg
    02. Listopad 2020. 20:18

Ja brijem da je cepic bolji, al meni je to uzas 😫. Ja dajem sirup. 
    Mare koji to sirup imas da ne smoje mjesec dana? Na mom lupocet pise 6 mj od otvaranja..
    Mene sad zanima kakva ce bit noc, dan je bio presuper. Popodnevno spavanje sat i pol. Igranje, kupanje i spavanje sve proslo super. Mislim da cu ja jako brzo u krevet
    I ujutro cu u kaufland, ionak moram u nabavku pa javim za psica. Preludo je ako fkt bude na slovenskom 😬

DeeDee
    02. Listopad 2020. 20:40

Ma zabrijala sam da je sirup više za temperaturu a čepići za bolove ali sve je to manje više isto. Uzela sam opet paracetamol od JGL, temperaturu joj odmah spusti, nadam se da će pomoći i sad da je manje boli, strah me noći, dan je prošao s tri spavanja i jaaaaako puno maženja i cviljenja između. I danas joj je baš jako upaljeno 

[/url

Red Fox
    02. Listopad 2020. 20:52

Mrgud idem na vjezbanje u Siget, studio xs. Bas ima program mame i bebe. Al mislim da imas na jos mjesta u Zagrebu. Proguglaj. Ja sam bas odusevljena.
    Ja nisam nikad davala ni cepice ni sirup, al isto mi se vise svida sirup varijanta.
    Kaj se tice kila, ja sam na 160 bila najzadovoljnija sa 60, al to dok sam bas trenirala 3 puta tjedno. Sad sam na 65, al vidim da sam skroz omlohavila. Cilj mi je opet na tih 60. Al danas sam kod sestre potamanila zdjelicu napolitanki 🤦🏼‍♀️
    I netko je spomenuo pristeve, znaci meni je brada katastrofa, dobijem potkozni u pms-u koji ne prode, a iduci pms evo novog. Mozda je i zbog glupih maski. Osjecam se ko pubertetlija.
    Jedna smjesna zgoda 😂 mislim da je krenulo ono plakanje zbog gluposti 🤦🏼‍♀️ Znaci danas je imao premalo vode u magicnoj casi i nije si mogao nagnuti pa je zbog toga urlao,a nije mi dao da mu uzmem da mu natocim vode🤦🏼‍♀️ I jos je legao na pod i zabio glavu u plocice kolko je dug i sirok i derao se 🤦🏼‍♀️ Krece lagano uvod u tantrume 😂 ko prezivi pricat ce 😂

MaRe
    02. Listopad 2020. 21:14

Mrgud Panadol baby..piše na kutiji mjesec dana od otvaranja.
    Mikio da nije šta gurnula u usta pa da je zato povratila ili joj nešto nije sjelo dobro....
    Red ja ak svome ne dam jesti kad vidi da nešto spremam ili kuham.... ajme meni koje je to vriskanje i plač...netko bi pomislio da ga izgladnjujem xD Ili ako zatvorim vrata od kupatila kad odem na wc...
    .
    Popodne je na jedvite jade odspavao možda 20 min. Baš je počeo smanjivati ta dnevna spavanja..nema on vremena hahaha 
    Al zato već 20 do 7 trlja oči i spreman je za spavanje. Bila nam svekriva i bome bi mi trebalo ono zubalo što boksači imaju jer ću jezik pregrist koliko stišćem zube da šutim xD 

Grizli
    02. Listopad 2020. 21:16

Znaci moguce da bestija dolazi 😒😡 samo mi fali menga ovih dana... Pristici isto po bradi se pojavili a prije bi eventualno 1 dobila dan dva prije i prošli kroz 24h. I kad spominjete sluz mislim da sam primjetila da ima i toga. 🤔 Bas se "radujem" 
    Mikio moja isto ko kraljica otvara usta za jest i pit. Slucajno ako ja uzmem komadic u prste i to otvori usta da joj dam, a sama samo ako joj na usnicama sto ostane onda samo si gurne u usta. Piti iz boce jos digne ruke u zrak da ne bi slucajno takla bocu. A ako je musava jako nece dalje jesti nego ju moram pobrisat sa vlaznom i onda nastavi. 🙄 Zene
    Zarice a sto onda drzis tu kasicu sa tjesteninom? 😂 Koji  je to ono smoki i di ga im za kupiti?
    Red fox 😂😂😂 smijat cu se za ovo na plocicama sa magicnom casom, al sjete me samo za koji tjedan da sam ti se smijala. 
    Ja cu sutiti o spavanju jer se svaki put ureknem, a ovaj vikend mi jaaako treba da dobro spava. Sutra idemo na pir, preksutra pricest, a ujutro jos moram kolac spec... Vani juzina prokleta glava mi opet ko balon... 
    Nisam primjetila ili sam preskocila sta, al nema PetraB, Annika, Simbalija… 🤔 Nadam se da su ok svi... 
    DeeDee nadam se da cete imati dobru noc. 
    Neznam zasto ste bacile sirup nakon mjesec dana... Jgl paracetamol 🤔🤔🤔... Bas isla gledat u upute i pise da nakon orvog otvaranja lijek traje 12 mjeseci. Meni u ljekarni rekli da je mjesec dana samo za one lijekove koje oni pripremaju, a to onda i napomenu obavezno. Neki traju samo 7 dana kao npr antibiotici. Btw smijesno mi u toj upiti pise kao da je namjenjen djeci, a stoji da se ne smije uz alkohol 🤣. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.