Red Fox, ne mogu naci sad, pogledam navecer. Smiksaju se jogurt, jaje, pire od tikve, prasak za pecivo i kukuruzno brasno pa se pece. Kad nadjem recept javim omjere i ako sam zaboravila koji sastojak:P
Vjerovatno sam preskocila taj dio…na kakvu operaciju ides?
Zucne kamence mi otkrili poslje poroda a posto su se simptomi kao jaka bol javljala vec u vise navrata operacija je jedina efikasna..
Grizli sjetih se da sam ti htijela napisati nesto vezano za migrene al mozak mi stao pa sam zaboravila.. Znam kako ti je jer sam i ja borila bitku sa migrenama dugoo godina i bilo je sve gore i gore vise nisam znala sto napraviti.. Mogu ti reci svoje iskustvo koje je meni pomoglo u toj mjeri da ja glavobolju nisam imala tako jaku da bi morala popit jacu tabletu od lupoceta vec dugooo a vjerovatno ni necu vise nikada. Znaci moja doktorica ti je meni predlozila da idem na akupunkturu ovako odmoc ti nemoze.. Moze pomoci da se smanje bolovi moze skroz ukloniti a nemora se desiti nista... Ali kad te boli vjerujem da bi uradila sve samo da prodje. Pa sam i ja odlucila probati.. Isla sam 10 dana svaki dan na tretmab kohi trajr pola sata.. Nabockaju te onim tankim iglicama i ljepo lezis i odmaras pola sata. Dobijes papir na kojrm oznacis jacinu bolova migrene kad ju imas.. Tipa od 0 do 10. Onda ti daju da dva dana ispunjavas taj papir jer prva dva dana tijelo reagira na to sve tako da te boli glava naravnp dobijes na preporuku tablete koje popiti za bol.. Ja sam recimo na skali oznacila broj 8 jer sam pokusala biti realna i na kraju tretmana glavobolja je bila prisutna ali sa 8 je bol pala na 3... Tako djeluje akupunktura povisuje razinu tolerancije na bol. Moja preporuka je da probas i ako probas da ti pomogne kao i meni..
Cestitam na zubicu dee…
Lavice jesi dosla sebi😅😅
Manich nadam se da ce sve ok bit
Ajoj grizli mene je jednom glava bolila mislim 2 dana nije prestajala...mislila sambda ce mi mozak izletit...i sad kad ponekad zaboli popijem brufen i prode...al to nikad necu zaboravit kako je bilo
Cestitam na zubicu dee…Lavice jesi dosla sebi😅😅
Manich nadam se da ce sve ok bit
Ajoj grizli mene je jednom glava bolila mislim 2 dana nije prestajala…mislila sambda ce mi mozak izletit…i sad kad ponekad zaboli popijem brufen i prode…al to nikad necu zaboravit kako je bilo
Hvala ma hoce ako docekam tu operaciju. Samo zelim to rijesiti kako bi mogla mirna biti za sve druge stvari jer sada mi se nesmije cak desiti da ostanem trudna posto ljekove protiv bolova koje pijem za to nema sanse da bi smjela u trudnoci.. A i stalno jedem da grcem u stomaku jer mi sve vise hrane smeta i neznam do kada ce to tako moci.. Tesko je ne jest skoro nista normalno.
Vecer.
Deedee, napokon😊.
Danas i ja brojim kalorije😏, doduše malome😁
Danas skupila infatrini dodatak za med potrebe u ljekarni. Mislila sam da u manje ml ima više kalorija, kao neka bomba. Ovo mi je gotovo nemoguce ugurati mu u dan. Treba 2 bocice po 125ml. Valjda ce sutra biti bolhe. Današnji dan koma živa.
Hani drzim fige da upali!
Manich joj to je gadno… Nadam se da ces ih sto prije rijesiti… A kod tebe ono lasersko razbijanje ili nesto pa da ih popiskis nebi islo?
Meni je danas N priustila pakleni dan… Opet vristanja za spavanje i mucenje… Na kraju je samo 1x danas spavala ujutro kratko do 11 i od onda budna do navecer, popodne se nije dala nikako,vristanje iz petnih zila sat i pol i na kraju sam ja odustala. Vratila mi je za ova 2 tjedna dobrog spavanja…
Tak da odo u krpe vec sad… Ln svima!
Mislim da si se zabunila malo hihi zucne kamence nemozes ispiskit nije to u bubregu 😊.. Barem ja jos nisam cula za to.. 🤔
Haj cure,naporan dan za poludit. Jos trenerica nabrijana,ako nisam crkla tamo 90 min.
Uglavnom hvala na podijeljenim iskustvima, ja sam danas usla u svoje kvazi kozne hlace od prije trudnoce bez problema pa sam sretna😁🥰 Izglwda da se samo drukcije preraspodijelilo...Mikio, ma nije to nis strasno,ja sam 170 cm visoka a prije trudnoce sam imala 65kg al sad plesem stalno 68-70lg. Al da se opustim bi natukla 10 kila samo tako. Story of my life.
.
Deedee ceeestitke za zubic. Jos mom i ja strajkamo🤣
.
Manich sorry nisam procitala da gore ima 4 zuba😅 Inace ja sam ti pred 6 godina vadila zucnjak, operacija i oporavak su nista,mila majka naspram napadaja (osobno meni gore od trudova). Treci dan ides doma,ja sam 10.dan isla na posao. Meni su kod napadaja davali injekcije spasmexa.
.
Grizli joj nekad iza trudnoce budu jace migrene nego prije. Nekaj s hormonima. Uglavnom ja sam imala migrenu s aurom (ono kad ti utrne strana tijela,ne vidis na tu stranu nemozes pricati itd) ali od prvog poroda niti jednom! I ja preporucam akupunkturu!
.
Cure koje radite...buduci se meni mala i dan danas budi,kuzim vas al nekako nakon nekog vremena udjes u taj mod da naviknes pa ti je normalno. Al sve imate moj naklon :)
.
Idem se lec i onesvijestit se🙈
Samo da se javim i cestitam deedee na zubicu 🥳🥳 nadam se da ce v rast brze nego mrgudu. Njemu i dalje samo mrvicu vani. A pati ga i dalje nevideno. Nocas noc s intervalima izmedu plakanja 2-3 sata. Napram jucer svakih sat 🤦♀️😫 on prek dana bude super. Igra se. Onda ga odjednom ta bol tak osine da jauce. Pa se zaboravi u igri. Sad zaspao i valjda kak nema nikakvih drugih podrazaja u roku pol sata se probudio u suzama. Sutra idem po homeopatske kuglice koje je anna preporucila. To je zadnje kaj jos nisam probala. Cak i jantarnu ogrlicu nosi vec tjedan dana a to sam misla da nikad nece 🙄
Kile.. ja sam na -7 od prije trudnoce. Al imala sam previse kad sam ostala trudna 🙈. A i dalje nisam bas zadovoljna kak izgledam. Pogotovo mi je skemba veca nego ikad 🙄. A vjezbat ne znam kad bi ugurala. Kronicno mi fali baka servis, na dane bas ne znam za sebe od umora. Zivim za dan kad ce on pocet normalno spavat 😫 bar normalnije
I definitivno sljedece dijete dojim 3 mj a onda uvodim bocu. Ovo dojenje me dotuklo za 3 zivota
Mikio drzim fige da je samo faza, vjerojatno ju nes muci. Bit ce sutra bolje 🤞😉
Sortiraj odgovore
Najstariji