Red Fox, nisam nasla recept za one muffine, al evo recept za muffine od spinata. U njemu cu sir i spinat zamjenit s bundevom.
Pa ja sam zbilja savladala stavljanje slika jos samo linkovi i di ce mi bit kraj.
Lavice, stvarno si sve zivo imala🤕
.
Malac malo prije ful pao i lupio glavom u vrata od balkona. Nesto se stalno podize na koljena, i krece i na stopala, a skroz je klimav. Bio je pod tatinom strazom, al ga on nije gledao. Nismo nista vidili, osim culi jaki bum i malac je odma poceo plakat/vristat. Brzo je i prestao, a bilo mu vrijeme spavanja tako da odma i zacorio. Sad sam u dilemama dal da ga budim tokom noci il ne...
.
DeeDee, zubic🎉🎉🎉🎉
.
Curke, svima vam mirnu noc saljem!
Joo super ste me sjetila za akupunkturu na to sam isla kad smo krenuli na ivf postupke i pomoglo.
Al raspitam se i za taj tretman Manich iaaako sumnjam da u selendrama oko mene toga ima. 🤔No mozda se iznenadim.
Zarice moja danas isto klecala i odlucila da ce pljeskat si pri tome pa je obrazom opalila u barsku stolicu, ja se nisam stigla sa casmatina do nje prije dignut da ju sprijecim u gluposti. Boga mi je dugo plakala i ja skupa s njom, al prezivjele smo prvu bum tres situaciju.
Deedee wuhu bravo za 🦷
Al sirocici kako to njih pati...i moj je samo neki njonjav...jucer došli moji da ga malo zabave i bas kaze mama kak su mu oci "mutne"..bas mu se vidi da ga muci.
.
Manich operacija je mila majka naspram bolova kad uhvati...moja pametna mati se 20 godina savijala i patila jer se bojala operacije..kad smo je nqpokon natjerali,jer je od bolova na hitnoj završila,se lupala glavom da sta to prije nije napravila jer nije nista strašno 😏
.
Red mi smo dns jeli knedle sa sljivama i vrhnjem za rucak a ostatak tijesta sam ispekla pa je bilo i pogačica.
.
Dal im dajete caj mozda? Ja sam mu dns skuhala i popio je oko 2,5 dcl. Imam onaj bio babylove za bebe od komoraca sto sam kupila kao za grceve al mu nikad nisam dala.
.
Hani sretno s hranjenjem...kad citam kak se mucis da nesto pojede ne mogu si ni zamisliti to. Moj je izjelica 🙈
A ovo za padove...ja sam vec u fazi da mu samo kazem A jesam ti rekla da ces pasti/udariti se 🤣
Ne slusa me nista kad govorim ne...samo mi se nasmije i nastavi po svome a ak slucajno viknem odmah plače xD Vidi se da je mali tvrdoglavi jarac 😂
Po cijele dane vodim borbu s njime i mackom...samo ga gnjavi xD
Hani ja nekako uspijevam jer sam na pol radnog vremena. Srijedom i petkom ne radim. A ova tri dana nekako sklepamo. Muz sad smanjeno radi pa je cesce doma. A kad on ode na put dodje moja mama (s tim da ne zivimo u istom gradu) pa bude nekoliko dana. Danas je na kratko i sogorica uskocila. Zadnjih tjedan dana bas dosta radim kod kuce, po cijele dane i toliko mi fali dijete da je to za ne povjerovat. No dobro, necu se previse zaliti, nije to toliko strasno. Mozda me cak vise psihicki sve to skupa izmori.
Megud i moj ima jantarnu ogrlicu. Kad je covjek ocajan sve proba. Ali moram priznat da mu ful dobro stoji
Zarica ne znam sto savjetovati u vezi pada. Nadam se da ce biti dobro. Suosjecam, iskusili smo
Netko je pitao ideja za rucak. Danas smo mrkvu karfiol i pirov griz. I ulje. Stavljate li vi svaki put ulje? Ja da, nekad maslinovo a nekad repicino.
I da, dali smo kaparu za kucu. Ne za onu o kojoj sam dvojila nego uletila neka druga.
I nisam slusala na satu jer sam mislila da necemo kupovat. Ali pocinjem razmisljati o kisobran kolicima. Lavica ostalo mi usjeceno da ste vi sa vasima prosli pola Italije. Jesu li to bila pilot? Sto preporucate, do 1500 kn i da mogu u lezeci polozaj
Zaboravih. Deedee cestitke na zubicu
Mare ja mu nisam dala caj ali isto imam doma taj protiv grceva ali hippov. Davno kupila, ne znam zasto jer je bilo prerano, i nikad mu nisam dala. Btw i moj je izjelica.
Danas sam ga vagala i ima 9800 ali stvarno je dugacak. Prije mj dana je bio 72.5 a od tada se jos izduzio. I to dosta
Zarica hvala za recept 😊 ak se ko sjeti podijeliti jos nekaj samo pisite.
Kajj se tice pada, ja se vise uopce ne obazirem. Sad od kad je poceo stajati zabija se stalno u nesto. Ako nije povracao nije mu nista. Al ja sam nakon sto je prvi put jace zveknuo provjeravala svakih pola sata jel dobro 🤦🏼♀️ Tak da ak bus tak imala mir slobodno ga provjeravaj.
Lavica bome svaka cast za hlace, ja se jos ne usudim probati 😂😂
Anna hvala na ideji, ja stavim ulje svaki put.
Moj danas nije opet htio rucak, pojede taj vocnj-zitni i navecer mlijecno-zitni, al rucak nema sanse.
Imam i recenziju, Nuk ima magicnu casu s drskama, sestra mu je kupila neki dan, to je kao novo. Super pije sam iz toga vodu i uopce se ne prolijeva.
Ja isti imam taj Hipp caj i ne znam jel bi mu dala i kad. Ak ima ko provjerene informacije nek pise. Inace on nema nikakvih problema s probavom.
Mrgud vas bas muce ti zubi, drzim fige da to sve brzo prode.
Haj cure,naporan dan za poludit. Jos trenerica nabrijana,ako nisam crkla tamo 90 min.
Uglavnom hvala na podijeljenim iskustvima, ja sam danas usla u svoje kvazi kozne hlace od prije trudnoce bez problema pa sam sretna😁🥰 Izglwda da se samo drukcije preraspodijelilo…Mikio, ma nije to nis strasno,ja sam 170 cm visoka a prije trudnoce sam imala 65kg al sad plesem stalno 68-70lg. Al da se opustim bi natukla 10 kila samo tako. Story of my life.
.
Deedee ceeestitke za zubic. Jos mom i ja strajkamo🤣
.
Manich sorry nisam procitala da gore ima 4 zuba😅 Inace ja sam ti pred 6 godina vadila zucnjak, operacija i oporavak su nista,mila majka naspram napadaja (osobno meni gore od trudova). Treci dan ides doma,ja sam 10.dan isla na posao. Meni su kod napadaja davali injekcije spasmexa.
.
Grizli joj nekad iza trudnoce budu jace migrene nego prije. Nekaj s hormonima. Uglavnom ja sam imala migrenu s aurom (ono kad ti utrne strana tijela,ne vidis na tu stranu nemozes pricati itd) ali od prvog poroda niti jednom! I ja preporucam akupunkturu!
.
Cure koje radite…buduci se meni mala i dan danas budi,kuzim vas al nekako nakon nekog vremena udjes u taj mod da naviknes pa ti je normalno. Al sve imate moj naklon :)
.
Idem se lec i onesvijestit se🙈
Daaaa gore od trudova potpisujem.. I ja pijem spasmex tablete i to dvije odjednom moram popit... Drago mi da ima netko tko zna kako je to.. Evo iskreno trudovi na dripu bole jakooo ali ove bolove mogu biti u rangu s tim plus sto mene pocne i gusit bol nemogu udahnut koliko me zna boljeti.. Al nemoram ti pricat znas.
Sortiraj odgovore
Najstariji