ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    01. Listopad 2020. 22:07

Red Fox, nisam nasla recept za one muffine, al evo recept za muffine od spinata. U njemu cu sir i spinat zamjenit s bundevom.

• Zarica
    01. Listopad 2020. 22:08

Pa ja sam zbilja savladala stavljanje slika jos samo linkovi i di ce mi bit kraj. 

• Zarica
    01. Listopad 2020. 22:15

Lavice, stvarno si sve zivo imala🤕

Malac malo prije ful pao i lupio glavom u vrata od balkona. Nesto se stalno podize na koljena, i krece i na stopala, a skroz je klimav. Bio je pod tatinom strazom, al ga on nije gledao. Nismo nista vidili, osim culi jaki bum i malac je odma poceo plakat/vristat. Brzo je i prestao, a bilo mu vrijeme spavanja tako da odma i zacorio. Sad sam u dilemama dal da ga budim tokom noci il ne...

DeeDee, zubic🎉🎉🎉🎉

Curke, svima vam mirnu noc saljem!

Grizli
    01. Listopad 2020. 22:26

Joo super ste me sjetila za akupunkturu na to sam isla kad smo krenuli na ivf postupke i pomoglo.
    Al raspitam se i za taj tretman Manich iaaako sumnjam da u selendrama oko mene toga ima. 🤔No mozda se iznenadim. 
    Zarice moja danas isto klecala i odlucila da ce pljeskat si pri tome pa je obrazom opalila u barsku stolicu, ja se nisam stigla sa casmatina do nje prije dignut da ju sprijecim u gluposti. Boga mi je dugo plakala i ja skupa s njom, al prezivjele smo prvu bum tres situaciju. 

MaRe
    01. Listopad 2020. 22:47

Deedee wuhu bravo za 🦷
    Al sirocici kako to njih pati...i moj je samo neki njonjav...jucer došli moji da ga malo zabave i bas kaze mama kak su mu oci "mutne"..bas mu se vidi da ga muci.
    .
    Manich operacija je mila majka naspram bolova kad uhvati...moja pametna mati se 20 godina savijala i patila jer se bojala operacije..kad smo je nqpokon natjerali,jer je od bolova na hitnoj završila,se lupala glavom da sta to prije nije napravila jer nije nista strašno 😏 
    .
    Red mi smo dns jeli knedle sa sljivama i vrhnjem za rucak a ostatak tijesta sam ispekla pa je bilo i pogačica.
    .
    Dal im dajete caj mozda? Ja sam mu dns skuhala i popio je oko 2,5 dcl. Imam onaj bio babylove za bebe od komoraca sto sam kupila kao za grceve al mu nikad nisam dala.
    .
    Hani sretno s hranjenjem...kad citam kak se mucis da nesto pojede ne mogu si ni zamisliti to. Moj je izjelica 🙈

MaRe
    01. Listopad 2020. 22:52

A ovo za padove...ja sam vec u fazi da mu samo kazem A jesam ti rekla da ces pasti/udariti se 🤣 
    Ne slusa me nista kad govorim ne...samo mi se nasmije i nastavi po svome a ak slucajno viknem odmah plače xD Vidi se da je mali tvrdoglavi jarac 😂
    Po cijele dane vodim borbu s njime i mackom...samo ga gnjavi xD 

• AnnA
    01. Listopad 2020. 22:55

Hani ja nekako uspijevam jer sam na pol radnog vremena. Srijedom i petkom ne radim. A ova tri dana nekako sklepamo. Muz sad smanjeno radi pa je cesce doma. A kad on ode na put dodje moja mama (s tim da ne zivimo u istom gradu) pa bude nekoliko dana. Danas je na kratko i sogorica uskocila. Zadnjih tjedan dana bas dosta radim kod kuce, po cijele dane i toliko mi fali dijete da je to za ne povjerovat. No dobro, necu se previse zaliti, nije to toliko strasno. Mozda me cak vise psihicki sve to skupa izmori. 
    Megud i moj ima jantarnu ogrlicu. Kad je covjek ocajan sve proba. Ali moram priznat da mu ful dobro stoji
    Zarica ne znam sto savjetovati u vezi pada. Nadam se da ce biti dobro. Suosjecam, iskusili smo
    Netko je pitao ideja za rucak. Danas smo mrkvu karfiol i pirov griz. I ulje. Stavljate li vi svaki put ulje? Ja da, nekad maslinovo a nekad repicino.
    I da, dali smo kaparu za kucu. Ne za onu o kojoj sam dvojila nego uletila neka druga. 
    I nisam slusala na satu jer sam mislila da necemo kupovat. Ali pocinjem razmisljati o kisobran kolicima. Lavica ostalo mi usjeceno da ste vi sa vasima prosli pola Italije. Jesu li to bila pilot? Sto preporucate, do 1500 kn i da mogu u lezeci polozaj

• AnnA
    01. Listopad 2020. 22:59

Zaboravih. Deedee cestitke na zubicu
    Mare ja mu nisam dala caj ali isto imam doma taj protiv grceva ali hippov. Davno kupila, ne znam zasto jer je bilo prerano, i nikad mu nisam dala. Btw i moj je izjelica. 
    Danas sam ga vagala i ima 9800 ali stvarno je dugacak. Prije mj dana je bio 72.5 a od tada se jos izduzio. I to dosta

Red Fox
    01. Listopad 2020. 23:39

Zarica hvala za recept 😊 ak se ko sjeti podijeliti jos nekaj samo pisite.
    Kajj se tice pada, ja se vise uopce ne obazirem. Sad od kad je poceo stajati zabija se stalno u nesto. Ako nije povracao nije mu nista. Al ja sam nakon sto je prvi put jace zveknuo provjeravala svakih pola sata jel dobro 🤦🏼‍♀️ Tak da ak bus tak imala mir slobodno ga provjeravaj.
    Lavica bome svaka cast za hlace, ja se jos ne usudim probati 😂😂
    Anna hvala na ideji, ja stavim ulje svaki put. 
    Moj danas nije opet htio rucak, pojede taj vocnj-zitni i navecer mlijecno-zitni, al rucak nema sanse.
    Imam i recenziju, Nuk ima magicnu casu s drskama, sestra mu je kupila neki dan, to je kao novo. Super pije sam iz toga vodu i uopce se ne prolijeva.
    Ja isti imam taj Hipp caj i ne znam jel bi mu dala i kad. Ak ima ko provjerene informacije nek pise. Inace on nema nikakvih problema s probavom.
    Mrgud vas bas muce ti zubi, drzim fige da to sve brzo prode. 

02. Listopad 2020. 08:20

Lavica27

Haj cure,naporan dan za poludit. Jos trenerica nabrijana,ako nisam crkla tamo 90 min.
    Uglavnom hvala na podijeljenim iskustvima, ja sam danas usla u svoje kvazi kozne hlace od prije trudnoce bez problema pa sam sretna😁🥰 Izglwda da se samo drukcije preraspodijelilo…Mikio, ma nije to nis strasno,ja sam 170 cm visoka a prije trudnoce sam imala 65kg al sad plesem stalno 68-70lg. Al da se opustim bi natukla 10 kila samo tako. Story of my life.
    .
    Deedee ceeestitke za zubic. Jos mom i ja strajkamo🤣
    .
    Manich sorry nisam procitala da gore ima 4 zuba😅 Inace ja sam ti pred 6 godina vadila zucnjak, operacija i oporavak su nista,mila majka naspram napadaja (osobno meni gore od trudova). Treci dan ides doma,ja sam 10.dan isla na posao. Meni su kod napadaja davali injekcije spasmexa.
    .
    Grizli joj nekad iza trudnoce budu jace migrene nego prije. Nekaj s hormonima. Uglavnom ja sam imala migrenu s aurom (ono kad ti utrne strana tijela,ne vidis na tu stranu nemozes pricati itd) ali od prvog poroda niti jednom! I ja preporucam akupunkturu!
    .
    Cure koje radite…buduci se meni mala i dan danas budi,kuzim vas al nekako nakon nekog vremena udjes u taj mod da naviknes pa ti je normalno. Al sve imate moj naklon :)
    .
    Idem se lec i onesvijestit se🙈

Daaaa gore od trudova potpisujem.. I ja pijem spasmex tablete i to dvije odjednom moram popit... Drago mi da ima netko tko zna kako je to.. Evo iskreno trudovi na dripu bole jakooo ali ove bolove mogu biti u rangu s tim plus sto mene pocne i gusit bol nemogu udahnut koliko me zna boljeti.. Al nemoram ti pricat znas. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.