ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Listopad 2020. 11:35

Vidim da je N dobro, Mrgudic bolje spavao... Lijep vikend svima!
    Da se pohvalim kako sam sad skoro nervni dobila... Pekla kolace sutra za pricest, ostala jos samo glazura za jedan i kazem mm da donese haljine i kosulje za danas i sutra da opeglam dok se glazura malo prohladi da ju prelijep preko kolaca. Naravno on nije skutio da objesi u dnevni na stolicu nego je eto u kuhinju na stolicu ja se okrenem da xu mu rec da upali peglu i sto se dogodi... 🥺🥺🥺🤯🤯🤯 Upravo se hladim u kupaoni da ne pozivcanim jeeeer naravbo oprat to sad ne stignem, a kao za sat i pol bi korali krenuti 😭😭😭! Idem kopat po ormaru da smislimo novi outfit koji je adekvatan za dojenje, kišu, svadbu s bebom i da mi nije presiroko. Dođe mi da placem. A ni glazuru vise nemam jer nemam ni cokolade. 

DeeDee
    03. Listopad 2020. 11:43

aaaaaaaa Grizli 🤯🤯🤯🤯🤯
    .
    Mrgud supeeer 🎉
    Mikio supersuper🎉🙃
    .
    A ustvari san došla napisat da bi V mogla i propuzat 😮
    Trudi se na najjače cijelo jutro i više joj ne propadaju noge u širinu, uspije tipa jedan "korak" unaprijed i onda u rikverc isto toliko, nas dvoje kao debili buljimo u nju i navijamo 🥰🤣

[/url

MaRe
    03. Listopad 2020. 12:12

Go Vita go 💪
    Mrgud super noc :) 
    Jao Grizli ja kontam da bi sjela i plakala od muke jer u ormaru mi nista ne pase pa da izgubim jedan otufit mogla bi se slikati.
    .
    Poslije poroda sam spremila punu vrecu stvari kao za jesen dok smrsavim da stanem opet (kako sam samo optimisticna bila 😟). Sad gledam da bi najbolje bilo da podijelim robu i kupim novu xD 
    Kile stoje i ni da bi gram dolje..a na 165 cm mi je preeevise 84kg...razmisljam teretanu il nesto al kad muza nema i nemam kome malog ostavit 😏 Noge su mi ok...dupe se istopilo al kao da se sve ostalo uguralo u trbuh,leđa i ruke..fuj ruke xD 

mrgud_zg
    03. Listopad 2020. 12:57

Ajme grizli pa bi isto sjela i plakala da mi se to desilo 😫🤦‍♀️
    Deedee bravo za V 🥳🥳  kak zubi? Jesi joj dala sirup?
    Ja ipak imam dojam da je nocas malo mirnija noc i danas dan jer je stvarno sad zubic vec dosta vani, bas je lijepo bijel 😁 pa je valjda imak to sve malo popustilo. Do novog vala 🤦‍♀️ Nadam se da cemo ipak imat par boljih noci, stvarno mi treba vise od 1 da se oproavim od prosog tjedna
    Skuzila sam da se vikendom ranije ustaje jer ustane na noge i vidi si tatu i onda se odusevi i nebi vise spavao (u 7 danas), a mm radi od 7 i u 6 inace izade iz sobe pa ga uspijem jos nekad uspavat ak jede tak izmedu 6 i 7 😂

annika
    03. Listopad 2020. 13:09

Cure, koliko sam uspjela preletjeti sve ste ok osim Grizli trenutno, duboko diši
    Mrgud može i meni skripta za uspavljivanje, ja bih ga voljela nauciti prije bolnicd da se sam smiri jer tko zna kako ce to tamo biti
    Ja sam ili u nekom trku s klincima ili u kuhinji, ništa bas drugo ne stižem. Kuća mi je kaos
    Vec dva mjeseca jedem kao prase pa evo malo stala na loptu- jedem od 10-18 i to se trudim da bude zdravo, za vise od toga nemam snage trenutno, i ovo mi je muka jer gdje god se okrenem samo hrana

[iimg]

annika
    03. Listopad 2020. 13:12

M doručak pojede super a ručak i večeru je počeo vaditi iz usta i baca, vodu pije jako, jako malo. Izudarao se vec dobtano jer se penje i zavlači  posvuda. 

[iimg]

DeeDee
    03. Listopad 2020. 13:15

Mrgud dala sam joj sinoć prije spavanja i bila je puno mirnija noć, hranjenje oko 2i30 i presvlačenje oko 6 i oba puta je plakala ali kratko i bez cviljenja između tako da smo spavale obje. A upaljeno je ful, tek je vršak vani ali je danas puno mirnija (za sad), tj. nabrijanija haha. I njoj se isto sve pomakne kad joj je tata doma, nekako smo spontano došle do toga da svaki dan prvo spavanje ima oko 11, na marendu počne kljucat i do kraja kašice je koma. I danas je već uspavanu nosim u sobu, a on i Kira taman došli iz šetnje, kad ga je vidjela gotovo 🤦 party na najjače 🎉🎉 🙃
    Evo sad ju je stavio spavat upravo ali bez imalo drame pa nek joj bude 😄

[/url

• Zarica
    03. Listopad 2020. 15:21

Devet mjeseci... tak mi je cudan broj 9 kad pise ispod

Angelly
    03. Listopad 2020. 16:37

I mi smo malog cijepili protiv rote pa ju pokupio ipak 😏 al valjda je zato slaba bila i kratka...
    7 leap je world od sequences... uce da nesto prethodi necem, nauce trazit pomoc kad nesto zele, pokazivat gdje zele ici i tak 😄

03. Listopad 2020. 19:40

Zenice kako vam se ponasaju djeca poslje kupanja kad ide ono brisanje stavljanje pelena i oblacenje. Znaci ja dobijem zivcani slom svaki put.. Liam se dere neda se brisat neda sw obuc baca se bjezi i vristi kao da ga netko kolje. Znaci dok se ne izvicem kao kreten na njega on se ne smiri. Meni to nije normalno i traje od njegovih 9 mj.. Uzas... Neznam kako da ga normalno obucem.. Slicno je i sa mjenjanjem pelena bjezanje vristanje otimanje. Sve me sramota ako smo negdje jer ja ispadam kao najgora mama na svijetu sto se izderem na njega al jedino to pomogne jer se uplasi i pocne plakat al onda bar ostane na mjestu da mu stavim pelenu. Inace je divno dijetw ali evo kad je o ovome rijec kao da vrag udje u njega. Nije pomagalo nista nikakve igracke u ruku on samp zeli pobjec i valkda takav gol trcat okolo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.