ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    02. Listopad 2020. 10:59

Ajme kako je meni mozak nefunkcionalan, uopće ne mogu popratiti, zaboravila sam manje više sve🥴
    Hani sretno, i da upali 🤞
    Mrgud uzasno mi je žao da se tako mučite, i V plače u snu zadnja dva dana ali malom mrgudu to baš predugo traje 😔
    Lavice bravo za hlače 💪💪💪
    Grizli ja sam imala isto užasnu sluz  (jbg ja i opisi, sorry) i filmski PMS. Evo dok ovo tipkam upravo sam dobila, taman sam natipkala kako mi užasno kasne i ne znam šta je jer je trudnoća apsolutno isključena. Trebala dobit 23., i to računam 30.dan ciklusa jer mi tako najčešće dođu i evo došle sad, 39.dan 🥴 i sve ove dane koliko su kasnili mi je lice užaaaas, teški pubertet.

Ostalo sam zaboravila 🙄

[/url

• Zarica
    02. Listopad 2020. 11:01

Mikio, moj ce danas prvi put muffine probat pa cemo vidjet jos kak ce to proc. Imam u rezervi samo neku kasicu s tjesteninom koju mu ne zelim dat, tako da se nadam da ce pojest muffime.
    Tek je prosli tjedan prvi put prihvatio malo vece komade, al je imao onu sumnjivu crvenkastu stolicu tih dana tako da sam od tada opet blendala.
    .
    Mrgud, a kak malac po danu spava? 

• Zarica
    02. Listopad 2020. 11:05

e da, Mikio, mislim da su nama puno pomogli oni smokiji i rizini keksici za bebe. To je bila prva hrana koju je pozelio zagrist i zvakat. Prije toga nista, isto samo nagon na povracanje bio. Bas nakon par puta sto je jeo taj smoki ja opet ponudila komadice i gle cuda. 

mrgud_zg
    02. Listopad 2020. 12:00

Zarice mrgud spava 2 puta kroz dan (poslje dorucka oko 10-11) i poslje rucka (oko 14) po sat-sat i pol. Nisam htjela nis govorit dok se ne ustali, al javno dizem mikio spomenik jer je pratila seminar a meni dala “skriptu s natuknicama” 😁. Ugl mali zaspe u roku 5 min, nema vise deranja. Najcesce. Tu i tamo malo potraje al neusporedivo bolje nego prije. I spava u istoj toj sobi sa poluspustenim roletama prek dana. I navecer uredno oko 8 zaspe. Samo ta budenja i plakanja kroz noc 😫
    Kak vasi spavaju sad?
    E pitanje za mame muskih bebaca. Jel vi njima i dalje cistite pimpac? Kolko redovito? Sad kak je malo naraso ja nekad kad nategnem nemre se spustit pa se sve isprepadam 😂😂 ah muski 🤦‍♀️
    E ne znam dal ste vidjele, ovaj vikend je u kauflandu psic sveznalica po 230 kn

MaRe
    02. Listopad 2020. 13:29

Mrgud😂😂😂 ja mu svaki drugi dan..ovisno kako ga da dirati jer me cijelu izlupa s nogama...isto sam se jednom prepala da ga necu moci navuci nazad al uspjela sam 🙈 I prvi put mu je baka prevukla jer da sam ja morala vjerovatno ne bi nikad tako povukla 😂
    .
    Dosad je super spavao dva puta dnevno al u zadnjih par dana nesto strajka pa i kad ga jedva uspijem uspavati spava 15 min i gotovo xD Ajd dns je odspavao sat vremena ko inace..vidjet cemo sta cw popodne biti. 

• mom12
    02. Listopad 2020. 13:43

Ja sam m jednostavno dobila ni osjetila nisam bol niti ista...al zato sad kad trebam dobit osjecam bol.....
    Hani sretno
    Ja mislim da dosta pomaze smoki i ja sam uzimala krekere da jede rukivama...tako se privikavaju...al joj joj necu nudit hranu na komadice...nemogu nekako...doce to sve na svoje...
    Sad cu joj gnjecit pocet

Red Fox
    02. Listopad 2020. 16:29

Ja vas citam danas po deseti put, bili smo na vjezbanju, ubila nas je zena pa me muz malo zivcira i tak. Jel se vi sad cesce svadate od kad imate djecu? Ja imam dojam da smo oboje vise zivcani 🤦🏼‍♀️
    Mikio ja sam isto pocela davati one lino medvjedica posto i dalje nema flipsa 😂 i s tim je poceo sam jesti, sad bas lijepo primi. I nekad mu dam koricu kruha da zvace, al kasice mu i dalje blendam, nece bas ak su komadi. Muffin mu dam pa si odgrize inace isto gnjeci ko mali od Lose.
    Mrgud moj je sad bas koma sa spavanjem, zaspi u 9 pa se probudi oko 3 i jedva ga opet uspavam, zadnjih tjedan dana spava s nama u krevetu. Onda dobije i bocicu. Onda je budenje oko 6,7 i to je to od spavanja, pocne nam se penjati po glavi, rusiti stvari s police, vikati i tak. Onda se dignem i ja pa doruckuje vec prije 8🤦🏼‍♀️ 
    Kaj se tice hrane mislim da budu sve oni to prirodno skuzili.

• AnnA
    02. Listopad 2020. 17:06

Sto se tice kauflanda i igracki. Neki dan sam vidjela igracku, mozda je cak bio i pas, I bio je na slovenskom. Ono wtf

• AnnA
    02. Listopad 2020. 17:07

I da. Moj isto jede lino flips od mrkve i neki smokic za bebe od rize. 
    A voda, mi smo druga krajnost. Kolilo max on smije popit tokom dana?

DeeDee
    02. Listopad 2020. 17:15

Na Timberland.hr imate smijesne cijene do nedjelje ako ste loyalty član (samo se registriraš). Tips&tricks - dječji brojevi su kod njih do 40 😉

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.