Pozdrav, zanima me ima li možda neka od vas za prodati električnu izdajalicu? Trenutno imam aventovu ručnu, ta mi paše, al bi relativno uskoro trebala početi raditi pa bi mi ipak bilo jednostavnije sa električnom. Ad ne dolazi u obzir zbog alergije na km, a čula sam da djeca ove posebne formule teško prihvaćaju. Ionako nam je problem i navikavanje na bočicu, iz nje ne želi ni vodu, pije iz čaše.
imam ja
Imaš neki mail ili nešto na koji se mogu javiti? Moj je baš puno ime i prezime pa ne bi tu ostavljala ako ne moram...
Ma moj zna samo pauka pokazat kud mu se pauk baš tolko svidio tko će ga znat...e i zna kad kažem di je lopta pa je traži pogledom po stanu i onda prst uperi.
C1M4 a da se on i s tom voditeljicom nije spetljao :X ...mislim realno ne kužim zaš i dalje ide kod nje na "razgovore"... al kak cure kažu nema šanse ne brini. Em malac još doji em si dobra mama koja se brine o njemu
Mame, oprosti sta upadam ovako izmedu tema.. Ali imam pitanje ako koja zna.. Uglavnom moj bivsi dragi je odlucio da ce on uzet bebu sebi, preko socijala cega vec.. Meni je receno da posto mi nismo u braku bili niti ista, da ja imam apsolutno skrbnistvo nad bebom osim ako nismo ovjerili zahtjev za zajednicko skrbnistvo kod javnog biljeznika kad se B rodio, sto nismo i da ja do 3. bebine godine imam pravo odlucivati kada ce bit s njim i koliko(ne branim mu da ga vida vec sam te info dobila) da bi on jucer dosao kako je on bio na socijalu i kako su mu rekli da on ima pravo na bebu koliko i ja, da zivi s njim i ostalo. Ja ne znam jel to istina i nemam nazalost vise koga pitat i stvarno sam ocajna pa evo ako ima koja kakvu pouzdanu info, dobro bi dosla🙏🏻😒
Ako ga nije priznao mislim da nema nikakva prava bas kao ni moj bivsi.. Ja ga nisam upisala kao oca jer bi se tada on morao izjasniti priznaje li ga ili ne.. Toliko ja znam. Pa eto ako sam ti pomogla drago mi je. Djetetu treba majka i mislim da imas svako pravo odlučivati o tomr hoce li ga vidjati ili ne.
Ma moj zna samo pauka pokazatkud mu se pauk baš tolko svidio tko će ga znat…e i zna kad kažem di je lopta pa je traži pogledom po stanu i onda prst uperi.
C1M4 a da se on i s tom voditeljicom nije spetljao :X …mislim realno ne kužim zaš i dalje ide kod nje na "razgovore"… al kak cure kažu nema šanse ne brini. Em malac još doji em si dobra mama koja se brine o njemu
To mi je i teta rekla🤣🤣 pa ide kao da se "popravi" jer on zivi u nadi da cemo se mi pomirit, ali njegov pokusaj mirenja zavrsi svaki puta tako da on meni zeli dokazati u cem ja grijesim, a ne da popravi ono u cem on grijesi jer mene iskreno nije briga vise niti se ja trudim bit bolja za njega jer sam ja s tom pricom odavno zavrsila🤷🏼♀️
Hvala vam cure puno🥰 srce mi je malo mirnije😇
Mame, oprosti sta upadam ovako izmedu tema.. Ali imam pitanje ako koja zna.. Uglavnom moj bivsi dragi je odlucio da ce on uzet bebu sebi, preko socijala cega vec.. Meni je receno da posto mi nismo u braku bili niti ista, da ja imam apsolutno skrbnistvo nad bebom osim ako nismo ovjerili zahtjev za zajednicko skrbnistvo kod javnog biljeznika kad se B rodio, sto nismo i da ja do 3. bebine godine imam pravo odlucivati kada ce bit s njim i koliko(ne branim mu da ga vida vec sam te info dobila) da bi on jucer dosao kako je on bio na socijalu i kako su mu rekli da on ima pravo na bebu koliko i ja, da zivi s njim i ostalo. Ja ne znam jel to istina i nemam nazalost vise koga pitat i stvarno sam ocajna pa evo ako ima koja kakvu pouzdanu info, dobro bi dosla🙏🏻😒
Ako ga nije priznao mislim da nema nikakva prava bas kao ni moj bivsi.. Ja ga nisam upisala kao oca jer bi se tada on morao izjasniti priznaje li ga ili ne.. Toliko ja znam. Pa eto ako sam ti pomogla drago mi je. Djetetu treba majka i mislim da imas svako pravo odlučivati o tomr hoce li ga vidjati ili ne.
Jeje, upisan je kao otac, ali to mu navodno ne daje nikakvo skrbnistvo nad malim posto nismo vjencani, cak se ne vodimo ni na istoj adresi no sad je on dosao s nekom 10. pricom🤷🏼♀️ za vidanje jesam i bilo bi mi smijesno da si napravi problem sa socijalom da dijete ostane meni i da mu oni odrede vidanje 2x tjedno samo dok ovak moze doci po dogovoru, ne naravno kako on inace zna samo banuti na vrata vec po dogovoru, ali i preko toga mu predem ajde, ali ne, mora on izmisljat toplu vodu..
Ma moj zna samo pauka pokazatkud mu se pauk baš tolko svidio tko će ga znat…e i zna kad kažem di je lopta pa je traži pogledom po stanu i onda prst uperi.
C1M4 a da se on i s tom voditeljicom nije spetljao :X …mislim realno ne kužim zaš i dalje ide kod nje na "razgovore"… al kak cure kažu nema šanse ne brini. Em malac još doji em si dobra mama koja se brine o njemu
To mi je i teta rekla🤣🤣 pa ide kao da se "popravi" jer on zivi u nadi da cemo se mi pomirit, ali njegov pokusaj mirenja zavrsi svaki puta tako da on meni zeli dokazati u cem ja grijesim, a ne da popravi ono u cem on grijesi jer mene iskreno nije briga vise niti se ja trudim bit bolja za njega jer sam ja s tom pricom odavno zavrsila🤷🏼♀️
Hvala vam cure puno🥰 srce mi je malo mirnije😇
Draga ja nisam u toku neznam sta se desilo i od kada niste skupa ali evo suosjecam s tobom jer je meni moj bivsi prijetio kako ce mi uzet dijete jos dok sam trudna bila i zbog toga zapravo nisam ni zeljela vijat alimentaciju jer time sam ja obavezna dozvoliti mu da je u njegovom zivotu i ima prava da me s tim zajebava kako stigne. Ali evo kako su cure rekle nemas potrebu strahovat nemoze on uzet maloga tebi..
Jeje, upisan je kao otac, ali to mu navodno ne daje nikakvo skrbnistvo nad malim posto nismo vjencani, cak se ne vodimo ni na istoj adresi no sad je on dosao s nekom 10. pricom🤷🏼♀️ za vidanje jesam i bilo bi mi smijesno da si napravi problem sa socijalom da dijete ostane meni i da mu oni odrede vidanje 2x tjedno samo dok ovak moze doci po dogovoru, ne naravno kako on inace zna samo banuti na vrata vec po dogovoru, ali i preko toga mu predem ajde, ali ne, mora on izmisljat toplu vodu..
Stvarno mu ne daje pravo? Meni su rekli ako ga upisem kao oca da ima jednaka prava na dijete kao ja. Pa evo ja sad neznam sta bi mislila..
Eh da curke bravo za zubice kome su izasli evo i mi prijavljujemo sedmi zubic je vani.. Ljeva donja dvojka je izasla.. Cekamo sada i drugu.. 😊
Losa kakvo je stanje?
Cima i meni je orva asocijacija bila da se i s njom spetljao. Mislim kaj si ona umislja da ti ide govorit da predjes preko svega. Sad me sjetilo kad smo bili na zarucnickom tecaju pa je svecenik (neki gostujuci) rekao kako se ljudi danas olako rastaju a pred Bogom nema rastave. Ako vas i tuce, znali ste s kim u braku ulazite kaze lik🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Sorry odlutala sam.
Uglavnom,kontaktiraj ti CZSS jer nema sanse. Prilicno sam sigurna.
Bravo za zub! Ja nisam vidjela pauka🤔
Za stepenice nemam rjesenje jer nama je sve u istoj razini ali je onako dosta otvoren prostor pa imamo jednu dasku kao ogradu za prostor gdje se igra. Jer kad mi navali na cipele kod ulaznih vrata smraci mi se.
Sto se igracaka tice,svima je isto. Lize knjigice, moje pogotovo, hit mu je onaj kao fisher and price telefon daljinski whatever, neki leptir s oblicima iato fisher and price i jako voli onu kao zicanu spiralu pa sece one razne drvene oblike po njoj. Dok kcer to nikad nije dozivljavala. Aaaali slape,mobitel i daljinski...e to je opsesija teska.
Sortiraj odgovore
Najstariji