Pozz zene! Ja provela jutro sa svekrvom i bas mi je bilo super 😁 prosetale do lidla, ona ga setala okolo dok sam ja obavila, vratile se doma. Sutra sam se fino na rucak narucila (ona je sad na bolovanju zbog te operacije)
Moj se nikad nije znao sam igrat. Sve mu je dosadno. Tj u ovoj dobi je jos i najbolji. Igra se s onim posudicama kaj se slazu jedna u drugu, knjige, igracke koje sviraju, al ga povremeno vesele i one tvrde za grist s obzirom da ga zubi zuljaju za poludit. Al isto je puno zabavnije penjat se otvarat sve i tak. Kad se popne na komodu onda ostrizube na one plastike kojom sam kuteve obljepila 🤦♀️
Marecestitam na zubu. Ljubomorna sam 🙈
Losanadam se da ce malac cim prije ozdravit 🤞
Pitanje za cure koje zive u dvoetaznim stanovima/kucama, kako ste zatvorile stepenice? Evo moj mali je od jucer otkrio penjanje po stepkama i uredno se popne 2-3 prije nego ga uspijem uhvatit. Moramo pod hitno nekako to zatvorit 🙈
Ja sam jedino vidjela da postoje one ogradice koje se stave xD ja imam na sreću sam dvije stepenice u stanu a to je svladao i gore i dolje pa sam mirna...je da se koji put odluči sjesti na rub stepenica pa se strovali na leđa al dolje je casamantino pa bude ok (do sad se 2xdesilo)
I ajd još jednom ponovite od kud su te knjigice sad koje su na akciji xD
Uzeo bi si ga za stalno jel, znaci da zivi s njim.. B doji jos da, al evo stvarno me strah kad je dobio takvu info sad kao da ga moze uzeti😒 Bili smo u okej odnosima i sve super sve 5 i evo njega jucer s tom pricom, ne bi se cudila da mu je i mater imala prste u tome.. Stvarno ne znam uopce ni za sta je sposoban vise niti sto uopce napravit sad, ali znam samo da ce B dobit preko mene mrtve👌🏻
C1 nadleznost za te stvari ima Centar za socijalni rad pa onda Sud. Prvi ti je korak Centar. Otidji i informiraj se. Mislim da je on malo nadobudno poletio...
Netko mu je napunio usi...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cima moja sestricna se rastala iako nije bila u braku i dijete je s njom. On ima pravo na uto i cet popodne i dvaki drugi vikend. Dijete je vec bilo vece pa ne znam za ovak male, al to bi bilo ludo jer jos dojis. Ugl sve ovak kak je mala napisala, uvijek prvo ide dogovor, da se nade kompromis, slaze se na papiru raspored s kojim se svi slazu, a ako ne ide onda tek sud. Ruzno mozda za rec, al ako znas da je on bio nevaljao bilo bi super ako imas dokaze
Mikio tnx. Ma stvar je da su nase stepenice sire jer smo si mi bas super “sami projektirali” da nam bide lijepo, pa ovo kaj sam vidla u kauflandu i lidlu su mu bile ograde prekratke. Misla sam ako netko ima da ne moram proucavat sve 🙈, al tnx na linku, bar sad iman gdje 😉
Ps angelly pa i tvoj mali pokazuje vidla na ig 🥳🥳🥳 bravo bravo. Pa on nam je u grupi po svemu prvi, pravi frajer napredni 💪😎😉
Mame, oprosti sta upadam ovako izmedu tema.. Ali imam pitanje ako koja zna.. Uglavnom moj bivsi dragi je odlucio da ce on uzet bebu sebi, preko socijala cega vec.. Meni je receno da posto mi nismo u braku bili niti ista, da ja imam apsolutno skrbnistvo nad bebom osim ako nismo ovjerili zahtjev za zajednicko skrbnistvo kod javnog biljeznika kad se B rodio, sto nismo i da ja do 3. bebine godine imam pravo odlucivati kada ce bit s njim i koliko(ne branim mu da ga vida vec sam te info dobila) da bi on jucer dosao kako je on bio na socijalu i kako su mu rekli da on ima pravo na bebu koliko i ja, da zivi s njim i ostalo. Ja ne znam jel to istina i nemam nazalost vise koga pitat i stvarno sam ocajna pa evo ako ima koja kakvu pouzdanu info, dobro bi dosla🙏🏻😒
Nekako mi je centar za socijalnu skrb logičan prvi korak, odi i ne odlazi dok ti netko detaljno ne objasni, imaš to pravo pobogu.. malo sam proučavala sad ali ništa konkretno nisam našla, po obiteljskom zakonu stoji ovo što si ti napisala a i po praksi u Hrvatskoj nema baš neku šansu..
Vjerojatno mu je neki dan spomenuta gospođa napunila glavu 🤦
Sretno i hrabro
[/url
C1 do djetetove 7. godine nema šanse da dobije skrbništvo a u velikoj većini slučajeva ni nakon toga
[iimg]
Mi smo kad smo se razdvojili isli na one razgovore u centar za obitelj u nadi da cemo to nekak rijesit na sto mi je zena rekla, voditeljica centra(😅) da ja trebam prijeci preko svega i ne gledat na ono sto je bilo i oprostit mu jer "vidite da se gospodin kaje", da se razumijemo varao me i tad👌🏻 i blabla tako gluposti na sta sam ja rekla da ja preko toga ne mogu samo tako prijeci jer to nije proslost nego se to onak desava sad i desilo se dok smo vec bili skupa jel i onda sam ja odustala od toga i svatko na svoj kraj, jedva jedvica smo se uspjeli dogovorit oko malog, ali izgleda da vise to nece tak ic.. Mislim si da bi najbolje bilo da imam pismeno kada moze doci i ko ima skrbnistvo nad bebom, a ne ovako da on radi kako mu se prohtje..
A on je nastavio ici na razgovore kod te zene i to mi je rekao da mu je ona rekla, zato me i je trta jer ono, voditeljica je tamo, nije netko iz vedra neba, ali mi nema smisla da onak ako je sve dogovoreno, ti kao psiholog i socijalan radnik ides narusavat mir i dogovore..
Angelly vidjela sam i ja kako pokazuje paukica, preslatko je🤭🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji