ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    24. Rujan 2020. 10:58

DeeDee, soba je precool❤️
    Losa, danas će sigurno biti bolje ❤️

MaRe
    24. Rujan 2020. 11:22

Losa drzim fige da mu dns bude bolje..vladaju virozice pa je nesto sigurno pokupio. 
    Grizli veselo ti 😂
    Mikio s nicim 😂😂 Rekla sam da nece vise ni jednu igracku dobiti dok ne bude veći...evo nas kod mojih di mu mama oprala dvije kutije igracaka od mene i brata i plus sto smo mu kupili. On se samo penje po namjestaju,otvara ladice, dira macku krekere, igra se s lopaticom i metlicom za smece pa lupa po elementima,radijatorima,frizideru...sta god dohvati. U bocu smo mu kukuruz stavili pa to zvoni i s time mlati okolo...obozava kidati reklame kad citam i morala sam sterilizirati par loptica sto zvone od macka jer naravno da se i s time hoce igrati.
    .
    Ja napokon prijavljujem prvi zub...sramezljivo izviruje donja jedinica..idu u paru al ova druga jos nije izasla 😊😊 Vjerovatno je zato malo razdrazljiviji ovih dana.

mala.le.90.
    24. Rujan 2020. 11:25

Grizli oni bas navalili, moja sucut.
    Dee soba je vrh!
    Mikio moj tako lize stolice, gricka papuce kad ne vidim, fuj..
    A igracke bas i ne dozivljava, osim u 5 jutri kao danas, bas kad ja najsladje spavam on napokon skuzi tipke i zvukove🙄

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    24. Rujan 2020. 12:09

Mojoj su najnoviji hit vezice u svim oblicima, tipa "uši" od plišanaca iz pepca može doslovno sat vremena grist i cuclati. U biti bilo kakve vezice evo, sad sam joj zavezala na gym i zaboravim da je imam 🤭
    A ako je netko drži onda čupa i pokušava strpat u usta vezice od kapuljače 🤷
    Sa svih igračaka na casmatinu najradije se odvuče do psećeg krevetića ili mojih papuča 🤦
    Ali još uvijek se dosta sama igra, kako koji dan, najčešće ta didaktička i zadnjih dana sve za vezivanja.
    Iako naprimjer jučer je bio dan da cvili čim me ne vidi i ful se htjela nositi i maziti. Tek navečer je nekako "došla sebi" i igrala se dok nije zaspala na casmatinu pa smo je samo prebacili u krevet. 3.dobra noć za redom 😊
    LoSa nadam se da će malac sto prije ozdraviti.
    Btw pohodila jutros Lidl, ima svašta nešto fora za velike i male. Kupila joj posteljinu i dva bodića i sebi hulahopki svakakvih po 25kn, neki dan gledala identične u Mulleru za 119 😱

[/url

• Zarica
    24. Rujan 2020. 13:19

Grizli, sad sam proucila te knjizice. Ima ih svakakvih. I ne znam ak je to uvijek, al trenutno je akcija na netu 25 kn, a dostava je isto 25. Al zvala sam u ducan, tamo knjigice dodju 40 kn. Tako da ako uzmes dve na webu vec se isplati bez obzira na dostavu. (Ne znam jel i tebi tolko dostava). 

DeeDee
    24. Rujan 2020. 14:21

Mare sad tek vidim za zubić 🥳🥳

[/url

C1M4
    24. Rujan 2020. 14:27

Mame, oprosti sta upadam ovako izmedu tema.. Ali imam pitanje ako koja zna.. Uglavnom moj bivsi dragi je odlucio da ce on uzet bebu sebi, preko socijala cega vec.. Meni je receno da posto mi nismo u braku bili niti ista, da ja imam apsolutno skrbnistvo nad bebom osim ako nismo ovjerili zahtjev za zajednicko skrbnistvo kod javnog biljeznika kad se B rodio, sto nismo i da ja do 3. bebine godine imam pravo odlucivati kada ce bit s njim i koliko(ne branim mu da ga vida vec sam te info dobila) da bi on jucer dosao kako je on bio na socijalu i kako su mu rekli da on ima pravo na bebu koliko i ja, da zivi s njim i ostalo. Ja ne znam jel to istina i nemam nazalost vise koga pitat i stvarno sam ocajna pa evo ako ima koja kakvu pouzdanu info, dobro bi dosla🙏🏻😒

Grizli
    24. Rujan 2020. 14:34

Zarice hvala... Odmah sam isla naruciti knjizica još nek gospođica uci kad joj se to sviđa. Uzela 4 komada pa je ok cijena dostave.
    Mare 🎉 zuuubić... 

Angelly
    24. Rujan 2020. 14:35

Ček on bi bebija uzeo sebi na noć,dvije ili kao misli tebi bebija oduzet??? lik samo takav...nažalost nemam ti info za to al ne bih se čudila da si ti dobila jednu on drugu informaciju obzirom na kog naleti....al možda on tu ide app....jer malo mi čudno to njegovo

mrgud_zg
    24. Rujan 2020. 14:35

Pozz zene! Ja provela jutro sa svekrvom i bas mi je bilo super 😁 prosetale do lidla, ona ga setala okolo dok sam ja obavila, vratile se doma. Sutra sam se fino na rucak narucila (ona je sad na bolovanju zbog te operacije)
    Moj se nikad nije znao sam igrat. Sve mu je dosadno. Tj u ovoj dobi je jos i najbolji. Igra se s onim posudicama kaj se slazu jedna u drugu, knjige, igracke koje sviraju, al ga povremeno vesele i one tvrde za grist s obzirom da ga zubi zuljaju za poludit. Al isto je puno zabavnije penjat se otvarat sve i tak. Kad se popne na komodu onda ostrizube na one plastike kojom sam kuteve obljepila 🤦‍♀️
    Mare cestitam na zubu. Ljubomorna sam 🙈
    Losa nadam se da ce malac cim prije ozdravit 🤞
    Pitanje za cure koje zive u dvoetaznim stanovima/kucama, kako ste zatvorile stepenice? Evo moj mali je od jucer otkrio penjanje po stepkama i uredno se popne 2-3 prije nego ga uspijem uhvatit. Moramo pod hitno nekako to zatvorit 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.