ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    17. Rujan 2020. 10:07

Vreća 86/92 ima točno 80cm 🤷
    Gospođica model ima 69cm. 

Možda da uzmeš 80/86 (ako postoji)

[/url

Damnarexx 🌺
    17. Rujan 2020. 10:29

LoSa

Damnarexx moj je bio 1500 gJa te priloge ne mogu gledati… odmah mi suze krenu. Slaba sam na nedonoscad i vrati mi se sve sto smo prošliNo bas samu subotu pricala s jednim tipom koji je sad uspjesan poslovni covjek od 1.9 m i 100 kg… a rođen je s 1.5 kg prije 3r0+ godina.

Ajme divno🙃 ma tvoj decko je imao finu kilazu pored svega ovog, al veliki su borci su to 💪

Macutica
    17. Rujan 2020. 10:35

DeeDee

Vreća 86/92 ima točno 80cm 🤷
    Gospođica model ima 69cm.

Možda da uzmeš 80/86 (ako postoji)

O hvala, model je vrh. Bas ova vreca mi je fora i nema je u toj velicini 🥴

• Zarica
    17. Rujan 2020. 10:35

Lorena, baci oko na HAKove crash tastove. Mi smo tako eliminirali dosta sjedlica. I za puno modela ima opis s minusevima i plusevima. I negdje smo nasli popis na kojem pisu svi auti kompatibilni s odredjenom sjedalicom. Ima neka razlika izmedju 180 i 360 sjedalica, vidim da je Cecy pisala o 360, a cini mi se da je tvoja 180... 

Damnarexx 🌺
    17. Rujan 2020. 10:48

Mare javim kad odem na pregled da mozes i ti😂
    Ma problem je i u tome sto se ne javljaju na telefon, pa bi trebala beskonacno zvat dok se ne javi.
    Ne da mi se. 🤦
    Deedee drzi se 💪 isplaniraj si dan, izlete, druzenja, mozda te digne. 🙃 Misli pozitivno.
    Ja nemam tu bas neku pomoc, dok je decko na poslu, ja njoj pripremam obrok/igramo se. A kad ona zaspi onda se uhvatim nabrzinu ciscenja i uzmem si vrijeme za sebe. Jedva cekam da on dode pa da idemo skupa u setnju kvartom, grad ili do njegovih.
    Ja bi samo svrljala🙈
    Angelly sretnih 9! 🧡
    .
    Mi imali žnj noć, krepana sam...zombi🤢😪
    .
    A vani toliko smrdi da ne mogu s njom izać! 
    😭😭😭

MaRe
    17. Rujan 2020. 11:10

Damnarexx sta vam smrdi?
    .
    DeeDee ja sam u nekom stanju kao i ti..samo nemam neke tamne misli jer ih nemam uopce 🙈 bas sam neki dan rekla sama sebi da sam postala lijena i zivit a kamoli sta drugo. Malo sam hu hu od te izoliranosti...em sam sama bila 5 mj u Ri prije selidbe,pa zadnji tjedni trudnoce di nisam mogla nikud hodati onda poslije na pocetku imala neki oblik postporodajne depre i na to sve izolacija zbog korone...valjda se svega nakupilo i eto. Kad dođe večer onda se pitam kud mi dan otisao 😒 Sad me izvlače setnje s malim...napokon se voli setati pa mogu bilo gdje otici s njime..svaki dan il svaki drugi prosetamo po 2 sata i odmah se bolje osjecam i imam vise volje. 
    .
    Sinsay i meni ide pod zimsku..samo sto nema rukave.  Dns cu ga probati stavit samo u bodi i pelenu.
    .
    Lino flips s mrkvom ima u Intersparu...
    .
    Losa ne znam kakvu bi bili muffini da se zamrznu?

C1M4
    17. Rujan 2020. 11:49

Pozdrav mame😁 ne znam jel me se sjecate, ali reko da se javim da vidim kako ste, kako su vam bebice i kako se snalazite u majcinstvu😇

DeeDee
    17. Rujan 2020. 12:22

Boook c1m4 🙋
    Mare pa tako i ja, nisu ne znam kako crne misli ali se osjećam apsolutno beskorisno i tupo

[/url

Valkris
    17. Rujan 2020. 12:31

bok zene 
    Imamo prvi zubiiccccccccccccc  
    Nadam se nekim mirnim nocima sad 
    Ja imam vrecu iz kika i nije nesto predebela (90 cm je velicina, on je oko 70, i malo utone u nju).. al ja njega pokrijem dekom jer u vreci mi je jos nemirniji.
    DeeDee, ja sam imala uzasan baby blues tipa prva 2 mjeseca, i proslo je.. sad me ponekad uhvati pa se malo isplacem ,ali boze moj hehe bitno je da pricas s nekim kako su cure i rekle :) sve ce to bit oke  

Grizli
    17. Rujan 2020. 12:43

Ciao Cima kako ste? Sto ima kod vas?
    Valkris 🥰🤟🤟🤟 zubic... Bravo! I da budu mirnije noci.
    Cure koje trgovine imaju pidzamice bez nogica? Glupo mi placat postarinu sinsayu, a fali nam ih par. C&a i h&m nisam nasla u ovima sto su meni blizu... I da ko za klinac kaufland meni najblizi nema robicu tu, poseban katalog. Ne kuzim koji klinac i zasto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.