ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    16. Rujan 2020. 12:32

miki0

Taani bravo za 1.zubic! 🥳
    Grizli jeejj!! 🤗🤗 Sad me mamite da i ja probam…
    Zadnjih noci se budi, malo zaplace al se sama namjesti i zaspe. Osim kad je vrijeme za cicanje, onda bas sjedne i place i ceka da ju primim. Tak da mozda da se i ja premjestim pa da ne cujem ova sitna cendranja 🤔
    Mene od jucer nesto zateze, pecka, svrbi, bolucka (neznam kak opisat) rez od carskog iznutra… Jel se kojoj to dogadalo?
    Btw od sutra u kauflandu robica i igracke za bebe, preslatko sve naravno… Jel koja kupovala, kakve su velicine u oenosu na npr lidl, h&m…?

Meni se to povremeno zna dogoditi, kad trebam dobiti ili u vrijeme ovulacije osjetim iznutra, malo se nekad i boja oziljka pojaca, ali samo se i povuce, zna svrbiti za poludit. Vjerujem da je sve ok, vec sam nakon poroda bila kod ginekologice i proslo je u redu, uskoro cu opet zbog pape, pa cu malo priupitati oko toga..

Damnarexx 🌺
    16. Rujan 2020. 13:02

Ja sam isto gledala katalog od Kauflanda i super mi izgleda robica i igracke. Nisam jos tamo nista kupila za nju.

Btw cure, zeli li koja Twistshake ljubicastu podlogu i tanjuric? Ja sam ju kupila na 50%off i platila 150kn(za toliko bi i prodala + moja pt), sinoc ju otvorim i ne stane na hranilicu. Znaci place mi se😭
    Kupit cu si mini.
    https://i.postimg.cc/7YLXMqhH/IMG-20200916-111441.jpg

Grizli
    16. Rujan 2020. 13:56

Kaufland je i meni kao Lidl osim carapica, barem one koje sam ja uzela su nesto sire oko noge od lidlovih,a mojoj to ne pase. Ostalo super zadovoljna sa svime sto sam uzela bila u kauflandu.
    Mikio mozda zbilja da jos i to probas. M je i jutarnje spavanje odvalila u sobici svojoj i to 1.30h sta nije vec 10-tak dana tako mirno i bez buđenja. A da ne govorim da nisam dudu dodala miljardu puta tokom noci a nije joj ni falila valjda. 🤷‍♀️ Vidjet cemo sad kako ce dalje ae razvijat situacija iducih noci. Namjestili joj sad sobu bas kako smo imali u planu jednog dana kao.
    Preuzeo mi mm paket iz bipe bas su super stvari unutra. 
    Damnarexx a joooj bas mi žao da ti ne pase podloga. Moja na hranilicu se ne hvata, i to bas samo na taj pladnjic od moje hranilice, probala na druge podloge sve hvata pa cu ju ipak moc koristiti. Koji planjic imas da ti ne stane jer meni se bas cini mala ta podloga na koju sarafis tanjuric. 

DeeDee
    16. Rujan 2020. 14:48

Ovo za bipu je super info, a bome i paket 👌
    Grizli super da je dobro prošlo, nadam se da Ce i kod nas, mislim da nju najviše muči šta nema mjesta više za okretanje, zadnjih par noći prebaci nogu na naš krevet i tako spava 🤣
    Noćas opet 4 iznimno glasna i uz puno suza buđenja, od čega 3 bočice i jedno presvlačenje. Ali evo treći dan za redom da je preko dana savršeno najbolja kuc kuc kuc u drvo, čak sam zaboravila dudu uzet na kupanje i bila na iglama cijelo vrijeme, a ona nije ni primjetila

[/url

DeeDee
    16. Rujan 2020. 14:52

Aaaa pobrisalo mi komentar, nemam živaca ponavljati 🤦

[/url

PetraB
    16. Rujan 2020. 15:34

DeeDee meni je K nocas zavrsila kod mene u krevetu a V se polegla poprijeko s glavom na mom krevetu 🤦🏻‍♀️.
    Uopce ne znam sta cemo. 
    Grizli super za spavanje... 🤞🏼🎉
    Moje su imam osjecaj, cijelu noc bile budne i nekaj mljele. Ignorirala sam ih 🤦🏻‍♀️😴. 
    Da, i ja imam osjecaj da Kaufland i Lidl rade Private label kod istog proizvodjaca. Meni su super. 

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    16. Rujan 2020. 16:18

ma ja na sta god se prijavim ne dobim nikakav paket:) pretpostavljam da je obicno potreban neki dodatni efort koji ne dajem tako da se necu ni truditi uclaniti.

Ja nekak zapamtila da su mi se hlacice iz kauflanda skroz rastegle i nisam nikad poslije nis kupila. Al isto sve nes rozo vidim... uvijek vidim vise robe za curice, pa i decki su slatki🤷‍♀️ 

• mom12
    16. Rujan 2020. 16:45

Ma samo upises br bipa kartice i oni ti posalju kupon...nista posebno

MaRe
    16. Rujan 2020. 18:17

Koja je razlika između pčele i svekrve?? Pčela bocne i umre odmah a svekrva bocka, bocka al ne umire 

Lorena94
    16. Rujan 2020. 18:59

Cure u zaostatku bekih 30ak str sam, imam pitanje što velite na ovu sjedalicu https://bazzar.hr/p/K49AAM-lionelo-autosjedalica-sander-2x-isofix-0-36kg-crna-5g-jamstva?utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products&utm_content=pp_16? Večeras se nadam da ću pročitati zaostatke.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.