ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    17. Rujan 2020. 08:44

Lavice tnx za info, znaci nisam jedina
    Damnarexx idi zenska, ne cekaj, meni je to bio i kamen sa srca, bas me zanimalo jel sve ok dolje nakon tolike promjene, kod mene je carski bio..
    Dee suosjecam, ja sam prosla mali baby blues na pocetku, a valjda kako sam doma i ne radim i dan mi se svodi na ovo malo stvorenje koje obozavam i bas je dobra i nezahtjevna i ne mori me ni malo, ali jednostavno je sve drugacije.. Izlazim ja iz kuce, setam se i vikendi su nam popunjeni, ali isto si preko tjedna nekad ne mogu pomoc kad sam sama doma i muz radi da ne mislim o nekim crnjacima koji nas okruzuju, grozno, znam, a ne treba mi to. Stalno se borim i odupirem od toga, a ne kuzim otkud dolazi, pricam i sa frendicom i muzem o tome, ali mislim da cu razgovarati sa nekim strucnim jer samo gomilam glupe fobije.

• Hani
    17. Rujan 2020. 08:45

Jutroo😊
    Deedee, a jesi li ti svoju štitnjaču prekontrolirala? Ako ne radi kako spada, mozes imati bas takve simptome.

Angelly
    17. Rujan 2020. 08:57

Evo da se i mi malo javimo :) i pridružimo bebicama s 9mj .
    Mi bili na moru i mali je baš uživao i guštao al onda nas je opet napalo zadnju većer povračanje i proljev...dakle prošli put je bila rota...mada se cijepio al valjda je zato bila blaža varijanta kao i ovaj put (realno dan i pol trajalo oba puta). Moram reć da se i ja veselim pregledu za 2 tjedna da vidim kolko je šmizla narasao.
    Cure sa vrećama sa Sinsaya kolko je onda ta vreća s weba debela zapravo? jel zimska il neka prijelazna...mene ubija ovo vrijeme noću kad nezz kak ga obuć a pokriven ni pod razno ne želi bit.
    Dee drži se i obavezno kak cure kažu pričaj s nekim a nama se dođi jadaj, mi smo uvijek tu.
    ...htjela sam još toga komentirat al sve ošlo iz glave...

DeeDee
    17. Rujan 2020. 09:04

Jutro :)
    Hvala žene🖤
    Ma da, vise anksioznost ali ovaj tip kao što je macutica napisala a i dio stvari oko kojih dramim su vezane uz bebu zato sam napisala "neki oblik postporođajne", i definitivno mislim da bi mozda trebala popričati s nekim jer s frendicom pričam svakodnevno, s dečkom često ali uvijek su to dobronamjerni komentari koji ne vode ničemu, tipa "pa šta bi trebala, na porodiljnom si, ne opterećuj se,  uživaj" a meni treba šut u guzicu da se trgnem a ne da dobijem blagoslov za ležanje pol dana. 
    Hani imala sam vec takvu fazu prije par godina i rad sam kontrolirala štitnjaču i općenito hormone dosta detaljno no po njima to nije stvar štitnjače, tad sam dobila dijagnozu sindroma policističnih jajnika, s štitnjača je kao na granici hipo. Iako sam ja godinama uvjerena da me štitnjača zeza, zbog 8383 simptoma. Trebala bi opet kompletan pregled a nisam bas pri parama, a moja doktorica mi da uputnicu za tsh, t3 i t4 🙄🙄🙄🙄 čak ni ft3 ni ft4 a kamo li vitamine, minerale i druge bitne hormone..
    .
    Nadam se da je svima ok prošla noć, Grizli je definitivno do krevetića? Reci da je 🙈
    Ona je opet imala par buđenja s takvim tužnim plakanjem i neutješnim suzama da ja evo više ne znam 

[/url

DeeDee
    17. Rujan 2020. 09:09

Hej angelly :) 
    Sretnih 9 🎉
    Po meni je ova sinsay definitivno zimska, tj. kod nas je još malo pretoplo za nju. Nije ne znam kako debela ali mislim da je skroz ok za zimu, nemam s čim usporediti

[/url

• Cecy
    17. Rujan 2020. 09:26

Lorena94

Cure u zaostatku bekih 30ak str sam, imam pitanje što velite na ovu sjedalicuhttps://bazzar.hr/p/K49AAM-lionelo-autosjedalica-sander-2x-isofix-0-36kg-crna-5g-jamstva?utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products&utm_content=pp_16? Večeras se nadam da ću pročitati zaostatke..

Ja imam tu Lionelo autosjedalicu,  nije bas identicna, al isto je 0-36, i najbolja stvar je to okretanje za 360 stupnjeva, prvu autosjedalicu sam imala posudenu od prijateljice i kako je ona isla starija sve nezgodnije mi je bilo stavit je unutra, a da ona ne zvekne glavom od nesto hahah ovo je predobro, lipo okrenem prema vratima, stavim je i okrenem nazad... i vidim da njoj vise pase od one stare u kojoj je bila cila zbombana

al ja nisam uzimala ovdje, nego na stranici mulan.pl, poljska stranica, ne znam u cemu je caka, al kod njih ona Bebetto kolica dodu manje od 3.000 kn, ova AS je bila 710 kn sa onim prvim popustom, jedino im je shipping oko 160 kn, al svejedno isplati se

ne znam jel to i inace u ponudi, al dobila sam i onu malu zastitu za sunce koja se samo zakaci na vrh, meni je spas jer kad joj sunce ide u lice, a to je cesto, smeta joj pa se samo vrzma, pa sam prije stavljala rucnik na staklo sto nije bas idealno jer sunce se ne ponasa u skladu sa tvojim zahtjevima hhaagaha

• Cecy
    17. Rujan 2020. 09:28

ja ne pisem bas cesto jer uglavnom spomenete ono sto meni tek dolazi pa screenshotam recepte za kasice i sljedecu zrtvu ducana za robicu, al skoro svaki dan navratim, al sad gledam svoj post, nema me nema, al kad pisem - pisem esej 😂😂😂😂😂

Grizli
    17. Rujan 2020. 09:45

Hej zenske... 
    Angelly sretnih 9...veeeec...
    Za spavanje borila se isto sa pokrivanjima i sad spava u pidzami bez nogica od sinsaya, ako pokrim stopala dreka i znojenje, ako stavim kakvu god plahtu nešto nateze to dok spava preko glave. I mogu rec da joj je ugodno. Doduse kod nas je jos uvijek unstanu 23-24 tokom dana/noci, pa joj nis ni ne treba. Eventualno joj znam samo stopala umotati u tetricu pa se otkrije.
    DeeDee kako meni idu na k ti dr koji ne daju nista ko da iz svog dzepa placaju smradovi. Mozes ja mislim pitat ginekologa da ti da za stitnjacu hormone za vaditi. Ako je neki razuman naravno.
    Necu se veselit prerano al mislim da je do sobe tajna mirnog spavanja njenog. Nocas opet od 9 do 5.30 spavala. Cicala i opet otisla spavat jos 1.30h. Malo se igrala i sad vec spava 1h opet. Ili je do krevetica ili ju je ugrizla muha cc.
    Losa 🤣🤣🤣 30 muffina... Wtf... Da jaslice to je pol vrtica! 

Macutica
    17. Rujan 2020. 09:49

A cure koliko su dugacke te Sinsay vrece, ja bi narucila 74/80 jer beba je sitnija (65cm), da joj ne bude preogromna..

Sad koristim Etheral ljetnu koja je od 6mj i bas joj je dugacka, ali super mi je ovaj prijelazni period, samo bodic i vreca, jer otkriva se i mlati nogama na najjace.

annika
    17. Rujan 2020. 10:06

Jutro
    M spavao cijelu noć otkriven. Nemamo vreću a ja kako god sam ga pokrila samo bi zbacio sve sa sebe. Po novom dio noći spava u krevetiću a kad se probudi prebacim fa kod sevćbe. Sve za malo sna
    Moja najusporenija beba na forumu konačno krenula naprijed, ljulja se na sve 4 pa se baci i odgmiže do tv-a, kablova, svega što ne treba. Evo lavice mami pokaži, a vidi koliko je stariji od tvog dječaka
    DeeDee nisu baš iste ali recimo da sam ja znala imati takve faze. Kod mene je bila situacija da nisam imala pomoć od nikuda i nikoga, zahtjevne bebe i faks. Ali umjesto da napravim to najosnovnije, ja bih bez imalo volje i snage piljila u jednu točku i čekala nešto, ds beba zaspi, da muž dođe kući, itd. Ja nisam s nikim o tome pričala nego me izvukao posao. 

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.