Meni se cini da je bolje da smo dan prespavale...strah me i pomisliti sta noc donosi. Do 12 sati predobar dan..od 12 samo cendranje i urlikanje..u 7 je vec trazio da ide spavati..kad je napokon zaspao doslo mi da se napijem od muke al mi muz popio Colu a ne pije mi se cisti rum 🙄
Petra bas mi zao za psa...kad je nama zadnja uginula tjedan dana je bila opca zalost u kuci..ovi sad su oko 13 godina stari pa je i za njih pitanje dana..zenka vise nit cuje nit vidi kak treba. Ja uvijek govorim da treba ih vise imati onda ovi drugi nadomjeste gubitak.
.
Deedee sad tek prvi pad..dobrodosla u klub 🙂
🤞 za nalaz da je samo neka bakterija i sl.
Ja sam svoga pocela uciti da side s kreveta kao sto je mislim Losa pisala da netko radi...i ide mu to...par puta sam mu pokazala i zna sici dolje..jedino sto se i dalje nekad zna na glavu zaletiti 🤣
Losa također dobrodosla u klub...ja sam A raspalila u stok od vrata 😂😂😂 sad mi smijesno al onda nije bilo xD
E i zaboravila sam napisat…
I nama ta rutina dnevnog spavanja pali… Hmmm…pali 🤔 ajmo ovak, spavala je cijeli tjedan sve dnevne spavance u kreveticu i nije se derala sat i pol prije toga 🙈 istina, ne zaspe odma, igra se, zlabra s dudama i ovcicama, dize, spusta, sjedi… Al na kraju se sama spusti, legne i zaspe. Je i da to traje nekad sat vremena, al bar nema jecanja i vristanja. Male pobjede 💪🏼
💪 Braaaavoooo
Moja nikad nije legla sama i zaspala. Nikad i nigdje. Samo dela pizdarije u kindaću. Potrgala je na njemu sve kaj se dalo potrgati po ogradicama, pa je prešla na ono kaj može rukom dograbiti iz kindća. A ak je kaj u njemu, nedajbože kakva igračka ili duda.. obara rekorde u brzini i daljini bacanja. 😂
Sad zamisli sobu, par m2 u kojoj je (osim kreveta, fotelje, stola za presvlačenje i ormara) kinderbet i oko njega u radijusu duljine njene ruke niš, a onda krug okolo svega i svačega
Ifka al se cijepi sa 9.mj?
Dee nadam se da ce papa bit uredna i da je i sad sve ok osim nekih bakterija i ostalih gluposti...od mokrog kupaceg ako mijenjas mozes dobit bakterije...meni je radila u trudnoci na pocetku papu i na prvom pregledu...
I ja sam svoju jednom udrila od stok al mislin rukom...vise i je brojim niti se puno nerviram😅😅....kad se sjetim prvog pada🤣🤣...jos je dva puta poslje pala al nisam bas dramila🤣🤣...
Slazem se sa red nemogu sad zamislt da me neko ne cupa za kosu...sizim na to🤪🤪
nikako sve napisat u jednom komentaru🤣🤣🤣
Ja svoju odpocetka za spavanje posebno nocno stavim u krevetic...
Samo kad sam kod mame spava sa mnom jer sam prenijela prenosni krevetic kod muza na selo al mi se neda vozat stalno😜😜...nece joj nista bit za jednu dvi noci mjesecno
bravo za malog lavica…pohvali se mami odmah🥰🥰
Joj od silnih postova ovo sam ispustila
Bravo za malenog 👏👏👏
Meni mozak slabije radi od kad sam rodila🤦🏼♀️ Sve zaboravim napisati😂 mikio super za bar mali napredak u spavanju. Moj isto grabi sve s kinderbeta i oko njega 😂
Zadnjih dana je presmijesan kad zaspi u kolicima jer se naginje naprijed i samo mu glava klone na precku 😂
DeeDee sad sam se prisjecala tog razdoblja kad sam otkrila da sam imala hpv i bas me to zbediralo. Otkrila sam tak Acidosalus vaginalete i mislim da mi je to puno pomoglo, mozda u da nalaz sad bude negativan. Frendica je imala CIN II i isto je sve bilo ok nakon ture tih vaginaleta. Proguglaj malo i prouci.
Laku noc svima 😴 nadam se da ce nam sutra biti vedriji dan
Pozdravko od jednog padobranca! 🙋
Nadam se da ste sve dobro! 💕
To su vec sve velike bebice ovdje.
Jeste vec sve uvele dohranu? Mi poceli sa 6mj, samo je curka bila totalno nezainteresirana, povrce/voce nula bodova, gurala jezik, okretala glavu, mrstila se.. nudila sam joj tako povremeno.. i eto tek unazad 2-3 dana je krenulo lagano. Mozda cu sad ispast nemajka, ali dajem joj hipp i dm bio kasice dok malo ozbiljnije ne krenemo. U pocetku sam nudila tikvicu, batat.. jabuku, krusku.. bananu.. samo bi vilicom gnjecila, al moguce da joj se to nije svidjelo ili jednostavno nije bila spremna. Ove kupovne su ful izmiksane i nije bas preporucljivo da se beba na to navikne (bez teksture) tako da cu probat opet domace vilicom gnjeceno, mozda sad lakse prihvati.
DeeDee, drzim fige da ti se popravi nalaz..
Meni je prije 3 mj pokazalo CIN I + promjene povezane sa hpv-om. Strepila i cekala daljnju obradu na Sv.Duhu.. u medjuvremenu privatno ponovila papu i sve cisto. 🤷 Upucena da odradim cervikalne briseve i hpv tipizaciju te nova papa kroz 4mj. Vjerojatno bi bilo dobro napraviti i kolposkopiju, posto pape bas nisu uvijek pouzdane. Mene je najvise frka da mi ne ode opet na Cin 3 kao prije 10 godina. Veliku ulogu tu igra i imunitet, pogotovo nakon poroda, pa bi bilo dobro da si ga boostas (beta glukan i sl.)
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hvala vam ❤️
Zapisala sam si Acidosalus vaginalete i beta glukan pa sutra guglam. I odlučila sam nazvati da vidim što je točno, iako sam sigurna da je neka upalica, ne bi me inače flegma za mjesec i pol naručili bez spominjanja ičega..
Omerta i ja ponekad dam voćne hipp ili Muller kašice, a povrtne mi je više pravilo nego iznimka, čisto da proba što više toga. Glupo mi je bilo u početku kupovat povrće koje ne jedemo (mi u pravilu vrtimo pet stvari doma 🤪) za tih 5 žličica koje pojede. Sad kad je povećala količine sam počela više kuhat joj. I kad doma blendam napravim tu rijetku teksturu jer inače neće iako je pomalo počela, neki dan je oslića u sitnim komadićima, a i ostalo pojede i gušće ali to od nedavno. Nema ni jedan zub još pa ne forsiram. Voće, svježi sir, jogurt i pahuljice obožava, a povrće i meso ovisno kakav joj je dan :D
Ali smijesno otvara usta na svu hranu koju nanjuši, tipa kad mi ručamo 😂
[/url
Isprike na upadu no zanima me da li je to samo kod mene tako ili ste i vi imale takav slucaj
Naime na egradanima vidim da mi su mi uplatili i porodiljnu i roditeljsku naknadu, ali na racunu ne vidim da je sjela roditeljska naknada Ona sjeda nesto kasnije?
Sortiraj odgovore
Najstariji