Pozz cure, da li je danas nekoj od vas roditeljski uplacen pa storniran?? Meni nista nije jasno..
Meni nije nis danas uplaceno.
Bilo smo na kontroli, 73 dugacak i 8900 tezak. Rekla je da je to super napredak, ja sam se bojala da je premalo dobio. Zadnji put je sa 6 mjeseci imao 7700.
Rekla je da mu probam dati jaje u nekom tijestu, muffinu npr.pa cu sutra probati.
Kupili smo mu danas zimsku jaknu u c&a🥰 kako ima predobrih stvari 🥰 bakrotirat cu 🤦🏼♀️
Sutra idem do kauflanda, trebaju mi bodiji kratkih rukava. Ja se nadam da ima za decke, mozda nisu sve stavili u letak. Nigdje ne mogu naci onak bodije u paketu, nema nigdje brojeva.
Kaufland je i meni kao Lidl osim carapica, barem one koje sam ja uzela su nesto sire oko noge od lidlovih,a mojoj to ne pase. Ostalo super zadovoljna sa svime sto sam uzela bila u kauflandu.
Mikio mozda zbilja da jos i to probas. M je i jutarnje spavanje odvalila u sobici svojoj i to 1.30h sta nije vec 10-tak dana tako mirno i bez buđenja. A da ne govorim da nisam dudu dodala miljardu puta tokom noci a nije joj ni falila valjda. 🤷♀️ Vidjet cemo sad kako ce dalje ae razvijat situacija iducih noci. Namjestili joj sad sobu bas kako smo imali u planu jednog dana kao.
Preuzeo mi mm paket iz bipe bas su super stvari unutra.Damnarexx a joooj bas mi žao da ti ne pase podloga. Moja na hranilicu se ne hvata, i to bas samo na taj pladnjic od moje hranilice, probala na druge podloge sve hvata pa cu ju ipak moc koristiti. Koji planjic imas da ti ne stane jer meni se bas cini mala ta podloga na koju sarafis tanjuric.
Bas bezveze. Pa koji je materijal od tvog pladnjica?
Kinderkraft hranilica, ona sto je u Lidlu pred mjesec dana bila u ponudi. Uopce nisam razmisljala da mozda nebi stalo, idem probat sinoc i sipak😳
Mare hahah dobraaa😂😂😂
Red fox veliki deckic, bravo🤗 pedijatrica ga samo pregleda i tjt? Sta jos provjerava? Motoricki razvoj?
.
Ja dobila samo za prvih 7 dana, 700kn. Cekam ostatak💆
.
Sramota me i reci da nisam jos bila na pregledu...
Meni nisu ništa uplatili danas, ali i do sad mi je uvijek 17. dolazilo 🤷
[/url
Losa ja se nadam da ovi krugovi oznacavaju dva kompleta 😂 meni trebaju kratki za ispod vestica po zimi. A vrecu pikiram ethereal s nogavicama kad dobije jos uzoraka, ovi mi nisu bas nesto.
Damnarexx bas steta za hranilicu 😕 ja sam uzela neke tanjurice i zdjelicu minikoioi, al su zasebni, nema tog pladnja ispod. Iako ja jos svom ne dajem ipred njega zdjelicu, strah me nereda. Ja mu dam na pladanj smoki ili komad kuhane brokule ili mrkve i slicno pa to gnjeci
I nije bas nis ekstra gledala, pitala me jel se penje i to. Ovaj pregled je bio totalno drugaciji 😂 prije je uvijek lezao na onoj prematalici, sad se penjao po meni, virio preko ruba, vriskao 😂 ko da imam malog majmuna 😂 i naravno da me osramotio kad sam ga isla oblaciti pa mi je bjezao ko doma i derao se. Ko zna kaj si je sestra mislila 🤦🏼♀️ Dobili smo novu turu oleovit kapi i rekla je da ce sa godinu dana raditi krvnu sliku.
Meni u Zabi nije ništa uplaceno…Macutice pa zasto bi ti stornirali? Jednom su meni u banci nesto krivo uplatili no nisu mi smijeli maknut s racuna bez mog potpisaA da nisam potpisala bi ona jadna zena na blagajni to platila.
RedFox ja se nadam da su to onako smeđkasti bodici u KauflanduJa trebam dugi rukav. Ako mi se nece sviđati uzet cu u Lidlu sutra onih 5. Sad kad je malo frisko jutro spsva u bodicu dugih rukava i gore vreca.
Evo pojma nemam, vidjela novce, pa nestali 😂 Doslovno u 5min i imam u prometu uplatu i storno, vidjet cu sutra sta ce biti.. Zato bas i pitam da li je nekome slicna situacija.. Malo sam wtf
Marehahah dobraaa😂😂😂
Red foxveliki deckic, bravo🤗 pedijatrica ga samo pregleda i tjt? Sta jos provjerava? Motoricki razvoj?
.
Ja dobila samo za prvih 7 dana, 700kn. Cekam ostatak💆
.
Sramota me i reci da nisam jos bila na pregledu…
Nikako od poroda?? Ako sam dobro shvatila, mislis na svoj, ginekoloski?
Macutica vidjela sam na onoj grupi na fb Mamice nesto da je nekoliko cura reklo da im je stornirano. Kod mene nema niceg na pbzu🤷♀️
Red fox super prirast! A kaj se brines,kaj sve pedice tamo vide🙈
Moj je samo odjednom te kratke bodije prerasao, moramo u nabavu tih,a dugih imam na bacanje🙄
Moji su oboje smrkavi . Jeeej vrticke radosti🙈
Lorena jesi gledala ocjenu na ADAC-u?
Sortiraj odgovore
Najstariji