ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    17. Rujan 2020. 13:04

Angelly sretnih 9 🥳
    Damnarexx smrdi za poludit 😂 bas sam i ja komentirala s mamom 😂 
    Ja sam opeljesila kaufland, sve na lisice za decke 🥰🥰🥰🥰 al sam uzela sve za 12-24 mjeseci.
    Valkris  cestitke na zubicu.
    DeeDee ja te kuzim, meni se ne da isti tak nekad nis, ni oprati. Definitivno provjeri stitnjacu i pricaj s nekim, s nama tu. Ja se tu vama isto pojadam kad mislim da sam za nis i bas mi to pomogne. Sad bas gledam kak njemu samo kupujem robice,  za sebe nis ne gledam, samo da sam u cistom 🤦🏼‍♀️ Valjda bum dobila volju kad pocnem raditi

PetraB
    17. Rujan 2020. 13:18

Helou... Prozivljavam definotivno jedan od gorih dana. Osjecam se grozno.
    Uglavnom, imamo psa, curku staru 15 godina, na izmaku snaga od prosle zime. Prekjucer navecer skuzim da je zalegla i ne moze se dic, jucer cijeli dan pokusavam ju dobit lijekovima (jbg humanim jer nisam u struci vec dugo i nisam u kontaktu s kolegama jer, na svu srecu, nije trebalo, al jbg sad trebaxm ko za vraga). Nista ne pomaze. Sklanjam ju u hlad, dajem vodu i hranu, cistim ju jer se pokakala 😒 Popodne je cak sama usla u kucicu, mislila sam ajde nek noc bude ok, ujutro zovem veta. Na zalost, ujutro odem gore u dvoriste, ona zavija u kucici, iznosim ju van, spustam pred kucu, imam kaj vidjeti, muhe vec ju napale. Trcim iz kuce njoj, u kucu curkama i Juraju. Zovem veta, oni ne mogu, svi su na terenu, nrk ju dovezem. Dogovorim sa susjedom da kad obavi svoje pricuva klince da odem do veta. Zove me za par min, njoj se stric pokusao ubiti 😥... Znaci kaos opci.
    Nastavim psa prati, J u kuci, cure nervozne sad im se vec spava a dorucak jos ni u pripremi... Odustajem od kasice, stavljam ih corit, idem natrag van curki. Uspjela ju oprat tak jadnu, utoplila ju... Stavila joj podlogu za prematanje pod guzu. Pokusavam organizirati nekoga da dodje klince pricuvat da ju odvezem da se ne pati vise. Ne mogu ju gledat ovakvu, već me glava boli od plakanja. Mm je u Italiji bezveze, sjedi u hotelu i ne rade jer glupi talijani nisu rijesili papire za rad u brodogradilistu. I sad cekaju. A mozda im zato i produze put naravno. Rucak nemam, kuham hrenovke Juraju upravo. Ja jos nisam nis pojela, samo popila kavu.
    Jos me ceka i razgovor s Megz... Pripremam ju od jucer, al mislim da kad ju danas vidi da ce joj biti grozno 😥
    Uglavno, samo zelim se zavuc pod poplun i prespavat iducih par dana. 

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    17. Rujan 2020. 13:34

A Petra jebemu sve 😞😞😞😞😞
    Znam kakav je osjećaj, samo bez 4 djece koje čekaju da ishendlam 😵
    Žao mi je užasno, drži se ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

[/url

• mom12
    17. Rujan 2020. 14:28

Bas sam nekidan komm kako se ne sjecam kad sam zadnji put isla kod kozmeticara i pedikera...to sam prije svaki mj obavljala sad mi se neda...
    Angelly sretnih 9😇😇
    Valkris cestitam na zubicu....😃😃
    Petra uzass...stavrno ti se divim.
    .da mi je bar tvoja energija...drzi se...sta da kazem...

Red Fox
    17. Rujan 2020. 14:54

Petra drzi se 😢 bas uzasna situacija, ja si ne zelim ni zamislit da cu i ja morati kroz to proci za koju godinu, jos je gore klincima objasniti da je pesek jako lose. Saljem zagrljaj.
    Znaci sve isto hodamo okolo. Mene muz nagovara da se malo sredim al nemam volje. Ajd ja jos redovito idem na trajni lak i na obrve pa se nisam skroz zapustila. Ima i u meni dasak stepfordske 😂
    Pidame bez nogu sam ja uzela u h&m

Lavica27
    17. Rujan 2020. 15:15

Vi il ne pisete il samo pisete🤣
    DeeDee nije da te poznam ali meni je par puta cudno zazvucalo kad napises kako se pretrpavas,da nisi pri volji ili da (cak!!l od 1.9.) Nisi vjezbala. Generalno mislim da kao i nazolst vecina zena si prekriticna prema sebi i daj si oduska. S druge strane, iako nam namecu da je postati majka nesto najnormalnije i gepek promjena koje donosi isto najnormalnije-nije. Prvo hrpa novih emocija,neispavanosti,neznanja, kronicnog manjka vremena za sebe rezultira da te boli uho za sve i krenes se povlaciti ubsebe. Nr mora biti posebna razlog ali svatko ima neki triger. Ja sam u slicnoj fazi bila kad su moji roditelji oboljeli od korone. Manja sredina,doslovce svi pricaju o tebi,totalne vesmislice. Kojih mjesec dana nisam izlazila u setnju, plakala bi bez razloga, nisam imala volje za nicim. Pricala sam jaaako puno s M i s frendicom i jedno jutro mi je svanulo i doslovce sam rekla na glas ko vas je*e,spremila se i izasla van i od onda sam u tom modu. Sorry ako sam razdulljila ali nemoj to olako uzimati 
    .
    PetraB tebe bas hoce😪 Nazalost,vrlo slicno prosla pred 2godine sa svojom retrivericom,i ko za vraga starci su bili na moru. Plakala sam 2 tjedna non stop. Nisam bas neki tip od suza al ovo me uzasno pogodilo..nemam ti sto reci osim da se drzis💕
     .
    Grizli,h&m 
    .
    LoSa,a sta mu je? Drzim fige da je neka glupa viroza.
    .
    Apropo uredjivanja,ja se nedam🤣 idem na trajni lak 1xmjesecno, frizeru na preljev svaka 3,i na trening dva puta tjedno. Da mi to netko oduzme,pojela bi ga🤣vec mi se i fucka za glupu koronu,mogu je i u ducanu skupiti... ne nazire se kraj a prestat zivit jbg nemogu. Ujutro se uvijek bazicno nasminkam za setnju jer se bolje osjecam,mozda plitko al to sam ja.  
    .
    Cima naravno da te se sjecamo!

Grizli
    17. Rujan 2020. 15:19

PetraB 😭 a jadan pasic! Drzite se
    U h&m nemaju bas tih bez nogica, al je to i neki mali h&m pa pretpostavljam zato... Losa hvala za info nisam uopce registrirala da sinsay je free dostava u trgovinu da sam bar znala prije 😏...
    M izasao gornji zubic 😊 napokon sad osjetila a jutrod ga nije bilo. 🦈
    Morali danas doc opet vidit svekrvu i stavila ju na pod osla u wc i zena joj da mobitel njen da se igra i jos se cudom cudi kad sam ga ja digla s poda i rekla da se s time ne igra. Mislim taj mob je bio vec svugdje a ona joj ga da da ga stavlja u usta, lezi na njemu i neznam sta. E razuma... Sva sreca da imam za popit kavu pa me nista ne moze izbaciti iz cipela.
    Lidl... Tko je reko lidl 😜... 
    Ja se natjeram obuci u skladu sa M, jer mi to fora. A posto ona ima full punp bas lijepe robice i slatkih kombinacija ne mogu kraj nje ko slampo biti pa mi je to ppticaj da se ipak malo uredim. 

Grizli
    17. Rujan 2020. 16:14

Tnx losa al mojoj treba za sad bez nogica a 74 lidl joj jos velik, a sa nogicama imam. Ovo 86 mislim da bi joj bilo preogromno vise u sirinu nego duzinu. 
    Joj nisam vam isprivcala obukla joj kombinezon od pat pat sto sam joj kupila velicina 0-3 pisalo. Sad joj po duzini a kao malo siroko, al nema veze za kombinezonic nek je sirok. I stavila nek se igra dok sam joj kasicu pravila. Okrenem se a ona sva izasla iz tutice samo u peleni a tuta ko odbacena koza stoji na sred dnevnog. Prvo sam mislila da se otkopcala ili da je strgala, al ne zenska, nego kako se vukla po podu izasla van kroz ovratnik. 

mrgud_zg
    17. Rujan 2020. 16:23

Deedee bas mi je zao to procitat. Mislim da nas je puno u slicnom moodu al ne pisemo. Ja sam recimo kronicno umorna i neispavana, i bas mi fali vrijeme za mene. Vec sam pisala o tom i osjecam se po malo sebicno al bas je. Ova godina mi je najljepsa a s druge strane stvarno teska. Od te korone, pa nemoj nikam ic, pa svekrvina operacija, do tog da ga moja mama tek sad bez straha hoce malo uzet (ona ima neke svoje zdr. probleme pa ju razumijem), do tog glupog dojenja koje sam sva sretna izgurala do kraja al sad ga zbog toga nemrem cak ni mm ostavit jer on nece bocicu ni ad.. i onda nakon kaj se cijele dane posvetim njemu onda nece ni spavat. Bila sam na 1 sisanju i jednoj depilaciji u ovih 8,5 mjeseci. Mozda i ja zvucim razmazeno nekom, al ponekad i meni bude too much. 🙈
    Mm danas bio u lidlu i kupio bodije bijele-sive-prugaste onih 5 kom. Bas mi i treba bazicnih, cijela garderoba mu je sarena 😁
    Kod nas i dalje ni jedan zub. Ja sam fkt vec ocajna. Znaci on danas brljavio i dorucak i rucak jer nemre zvakat kako ga sve boli. Onda gura cijelu saku u usta i idu mu suze. Bude mi ga tako zao 😢
    Petra fakat mi je zao. Znam kako je (minus 4 djece). Mi smo prije par godina uspavali psa koji je bio s nama 17 godina, vise od pol mog zivota. Bas je to tesko a pogotovo kad vidis da je doso kraj i nemas izbora. Saljem zagrljaje 🤗😢

Damnarexx 🌺
    17. Rujan 2020. 16:43

Mare a mislim da jebeni Jakusevac smrdi(smece)
    Red fox prestalo😁 
    Valkris jeeeeiii prvi zuub! 🥰🥰🥰
    C1m4 heeej, naravno da se sjecamo🙃
    PetraB isto prosla u 5mj ove godine. Bila je stara, vukla se, al je jos mogla na noge. Svasta nesto joj je bilo, mama ju vodila na inekcije svaki dan. I zadnji dan one se vrate kuci, mama joj otvori vrata auta ona tad zajauce i okrene se na leđa i kao neki napadaj ima 🥺🥺 i nista brzo nazad do veta i on kaze to vam je to.. moramo ju uspavati. Vratila se doma bez psa. 
    Bas smo tulili..14god...vise od pola zivota samnom🧡
    Tako da, drzi se! I ti i djeca. Bit ce sve ok🧡
    .
    E sad pazite ovo, ja idem 1mj × nokti, 1mj × trepavice i svaka 3mj pramenovi💆🤭 i jednom u tjedno s nekim na kavu. To je bas vrijeme koje uzmem za sebe, kasnije se osjecam bolje. Sve mi je bolje. A pred porod kad sam sve to poskidala nekako sva sam si bila jadna😂 jedva sam docekala nazad.
    Kako imam te trepavice sminkam se samo kad negdje idemo, tipa kod nekoga/grad/kava. Ovo sve izmedju nula bodova.
    Mislim da bi se uvijek nekako trebalo nac vremena za sebe. Ako se zapustimo iznutra, onda propada lagano sve.
    Mrgud ti se isto drzi. Fkt ti nije lako🧡 al proci ce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.