ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    17. Rujan 2020. 17:06

Losa mozda vam se taman poklopili simptomi. Mene grlo vec danima grebe, strah me nakasljati se 🙈 a kisem malo malo
    Valkris i Grizli cestitke  na 🦷🦷
    Cima kak te se ne bi sjecale :) Znam da smo ti cekale termin i poslije te nismo cule kako je proslo...
    Mrgud valjda ce taj zubonja sto prije van da ga ne pati vise 😔

PetraB
    17. Rujan 2020. 17:43

Hvala cure 🤗
    Na zalost prolazim ovo cetvrti put i nemam vise snage. Rekla sam da sam emocionalno iscrpljena i da ne mogu sad jos neko vrijeme nabaviti psa, ne mogu. Islratila sam svaku, ispratit cu i nju. Cekaju je njene frendice s kojima je provela zivot ❤️
    Racionalna sam ja u takvim situacijama, ipak mi je to struka pa mogu razluciti sto je dobro za nju a sto ne, al evo upravo sam se raspala ko govno na kisi kad sam razgovarala s Megz. 😭🤷🏻‍♀️
    Jbg, evo me cvilim u kupaoni i tipkam vama jer sam na zalost okruzena ljudima koji su imali prijedloge boli glava... No dobro... 
    Hvala na podrsci cure... 😘

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    17. Rujan 2020. 19:50

Joj, žao mi je da smo sve na neki način u bananici ali moram priznat da mi je malo lakše sad kad znam da nisam jedina, koliko god ruzno zvuči 😏
    A Lavice kao što si ti "plitka" za šminkanje tako sam ja iskompleksirana s debljinom i puno se bolje osjećam kad vježbam i pripazim na prehranu, a znam kojom brzinom svjetlosti vratim kile kad počnem mlatiti po slatkom..a što se tiče kozmetičarki ja sam bome krenula prvi put u životu na masaže i trajni lak. Danas smo nas dvije drugi put u životu bile same u dućanu i totalno sam se super osjećala s nosiljkom i punim kolicima, stvarno, kao da hendlam situaciju 💪
    .
    Nego,svemir mi je danas zapucao šamarčinu, tj. dvije da se dobijem.
    Prvo mi je V pala s kreveta...i onda me zvao ginekolog da mi je nalaz papa testa loš. Eto. Kako zračiš....

[/url

Grizli
    17. Rujan 2020. 20:17

PetraB tuzno je ostat bez vjernog pratitelja. Mi imali psa 18 godina i bila sam vec na faxu al kad su ga uspavali nisam 3 dana isla na fax od tuge. Tako da znam 💔... Drzite se!
    Losa nadam se da budete dobro i ti i muz i da nije korona
    DeeDee jooj samo ti je jos i to trebalo da se s nalazom bediras. 🤞🤞 Da je sve ok, bez obzira na los nalaz. Jel V dobro? Vjerujem da je, a mogu mislit kako si se uplasila.
    Ja redovito odem i u trgovine i u shopping, doduse sad sam prvi put isla kod frizerke al ni inace ne ide precesto, al zato masaze od kad me muz pocastio jedom, od onda idem redovito i tih pola sata masaze kad sam sama s mozgom svojim je bas chill... Al meni cesto malu muz uzme u setnju pa imam vremena za sebe. A sad sam pocela i malo vise se baviti nekim hobijima koje sam zapostavila. Al zato imam blokadu za tipkanje doktorata vec neko vrijeme i to je jedino sto me muci jer bi htjela i trebala vise to završiti. Zapravo najveca blokada mi je napisat znanstveni rad na engleskom. Nekad bi to u sutu natipkala kroz 3-4 dana a sad nocna mora, ko da sam oglupila. 

Lavica27
    17. Rujan 2020. 20:26

Grizli nije kao da si nego mislim da je i dokazano da poglupavimo nakon poroda🤣 mozda jer radimo na brusenju multitaskinga😂
    DeeDee kompleksi s debljinom,evo meeee🥳 Nisi jedina i u istom modu sam iako sad malo vise yolo al ako ne pazim ode sve u klinac. Tako da te tu kuzim 200%. Sad ti je prvi put pala? Bravo na spretnosti 7.5mj! A za papu,sta kaze?
    .
    Nego..ovaj moj se upravo posjeo iz cetvernoznog preko desnog boka, iako je mekan na trbuhu,u soku sam🥰🥰🥰

DeeDee
    17. Rujan 2020. 20:39

Yes prvo padanje danas, evo otvorila sam si bocu Muškata da obilježim datum 🥂
    Samo sam čula da je ful zalupilo i plač istu sekundu, ja zabrijala da su vrata zalupila i probudila ju, imala sam šta vidjet 🤦 ali kroz dve minute se smirila, normalno se ponaša/jede/veseli pa ss pokušavam ne opterećivati.
    A za nalaz sam se usrala čim sam vidjela tko zove jer sam točno znala pa nisam baš sigurna šta mi je rekla, mislim atipične stanice nepoznatog tipa?! U svakom slučaju moram ponoviti papu 4.11. sta je cca 6 mjeseci od prošlog a gugl kaže da to najvjerojatnije znači da je stvar o nekoj upali a ne ničem ružnijem 🤷🤷🤷
    Vidjet cu, sutra bi mogla nazvati da mi objasni nalaz, danas mi je samo sestra to rekla.

[/url

DeeDee
    17. Rujan 2020. 20:40

Btw bravoooo noel 💪🎉🎉🎉

[/url

ifkaminja
    17. Rujan 2020. 20:43

Dok sam sve pročitala već sam sve i zaboravila. Ne znam kak je vama, al meni je mozak još uvijek žvaka.
    DeeDee, ponavljam se al kaj ću, kad te čitam ko da sam ja pisala. Kaj se zadnjeg posta tiče, V ti je pala sad i još će koji put, a kaj se papa-e tiče ne razmišljaj o tome. Meni je bio jaaako loš prije par godina, praktički "dlaka" do raka, išla na razne pretrage i nikad niš od toga, čak mi na kolposkopiji nije htio uzimat nikakav uzorak jer nije vidio uopće di da uzme i rekao da bi po onome kaj vidi rekao da papa nema veze sa situacijom. I da ti velim da je puuuno frendica i poznanica u isto vrijeme imalo istu dijagnozu (a "tak si dobra" s ni najboljom nisam ). Tak da.. Vjerojatno ćeš ponoviti uskoro a i napraviti par dodatnih pretraga, do tad- ne razbijaj glavu.
    Jednoj frendici su dijagnosticirali rak. Išla na spaljivanje, kemoterapiju. Na kraju niš od toga, nego je alergična na nekaj bila (možda latex, nemrem se sad sjetiti).
    Meni je štitnjača "naotekla". Hormoni su ok, a u subotu idem na UZV. 
    Petra, jako mi je žao.. To je najgori dio, ali mislim da sreću trenutaka provedenih u društvu psa čak niti taj trenutak ne može zasjeniti. Uvijek se sjetim priče kak je jedan klinac rekao kako psi postoje da nas nauče voljeti, a žive tako kratko jer oni već znaju voljeti. ❤️
    Serijal "Grizli & svekrva" kreće u pravom smjeru jeeeeej 👍
    Mikio kraljice, kraj tebe se osjećam ko totalna #nemajka. Ti guliš grašak, ja svojoj dam dvopek da jede. To joj je vrhunac dana, a ja imam 15tak min mira da se najedem u miru 😂
    Ostalo sam fakat zaboravila.
    Zadnjih 20tak dana uvela sam joj "strogu" rutinu i bilo je diiiivno, zaspala bi bez pol frke i po danu i navečer. I taman sam namjeravala učiti ju da sama zaspi u kindaću. Od onda smo u problemu, teškom 😂. Mislim da je nanjušila moju namjeru. Sad ju uspavljujem po sat i pol. Nadam se da je privremeno.
    Mi smo danas bili na cijepljenju. 8.900kg i 72cm. Ne da nije plakala, nego nije uopće reagirala. Niš. Kraljica 💪

annika
    17. Rujan 2020. 21:26

pa danas baš neki bezvezan dan- Petra žao mi je, i zbog psa i zbog toga šyo ti je teško, drži se. DeeDee ja vjerujem da je samo upala jer bi te tražili da odmah radiš nešto dalje da je ozbiljno, i znam da nije utjeha ali i M se opalio, i to na kut stolića sa čelom, samo se bacio s kreveta na njega.
    lavice bravo

[iimg]

Red Fox
    17. Rujan 2020. 21:53

DeeDee ja sam ti imala takav nalaz prije par godina (ascus je sluzbeni naziv za te atipicne stanice), u brisevima sam bila pozitivna na hpv i to onaj prvi tip. Uzimala sam neke beta glukane i ehinaceu (mislim da se tak zvala) i za 6 mjeseci je nalaz bio uredan, ali i dalje pozitivan na hpv. Sad nakon trudnoce hpv je negativan. Mislim da sam negdje citala da je svakoj zeni bar jednom u zivotu nalaz pape “nenormalan” tak da se ne trebas brinuti. Mozda je i beka bakterija/gljivica, uglavnom sve se to da rjesiti.
    I bas sam se htjela nadovezati da smo prosle fakat puno promjena, mozda ce nam s drugim djetetom biti lakse. Al ovo je totalno novi stil zivota. Meni se cini nezamislivo da cu ikad vise izaci s raspistenom kosom da me netko ne cupa 😂
    Jucer sam bas stavila lancic s andelom koji nosim za uspomenu na svoju curicu, al sam ga morala skinuti jer je bas navalio na njega i poceo cupati 🤦🏼‍♀️ Doci ce sve to na svoje. Ja se nekak usredotocim na ono kaj je sad dobro. Kad cemo jos moci hodati u trenirkama sa ostatcima kasice i slinavim flekama po majci, a da imamo ovakva slatka opravdanja? 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.