Mare 😂😂🤣🤣🤣… Svekar mi pcelar pa cu njemu poslat 😂😂😂...
Damnarexx pa plastican je al kao hrapav malo ne znam kako objasniti i ne prijanja. A sto kinderkraft ima tako mali pladnjic? Jer i moja ima bas bas mali pladnjic pa stane podloga na koju se sarafi zdjelica.
Red fox super za pregled, a mislim da se one tamo svega nagledaju.
Vidim dosta vas spominje da imate pregled sa 9 mj kod nas pedijatri to nemaju... 😏 Steta, bas me zivciraju drukčija pravila a trebali bi po meni imati svi istu shemu.
Dobro me sjetila nisam pogledala kaufland katalog.
Red Fox ma daa cega se sve one nagledaju. Briga te 😁🐵
Macutica dada ginekoloski pregled. Rodila sam vaginalno.
Grizli ahaa, onda kuzim. Joj, bas bezveze.
Da, mini pladnjic. Da nisu mogli mrvu veci napravit😏
Mikio ja pijem zeljezo. Sva sam umorna. Morala bi kontrolirat stitnjacu, al nikako da odem. Ah, uzas.
.
Ajme jeste vidjele na RTLu najmanju bebicu? 400 i nesto grama, iz Os. Nakon 100 dana izasla doma i sve je ok. Srce mi se slamalo dok sam gledala prilog, sjetila se nasih prijatelja cija bebica je imala 900g i Lose od 1200g jelda? Jako sam slaba postala na bebe.
Bas se toga svega bojim za iducu trudnocu. 🥺
Red sretnih 9 i bravo za pregled :)
Losa bas sam htjela pitati jel spava tko u vreci i kako ih sad oblačite...nisam pametna kad je vrijeme cas ovako cas onako...probat cu i ja stavit ga u vrecu da ne moram po noci se dizati pokrivat ga xD
Damnarexx ja tebe cekam za pregled 😜😜 Moram probat se kod svoje naruciti opet ak nista onda privatno...kad napokon dodem nq red ce me pitati di sam bila dosad 🙈 a ona meni otkazuje xD
Joj vidjela sam bebicu..misko mali. Bome u prvoj trudnoci nisi niceg svjestan a sad za drugu imam 101 strah.
Petra do kojeg si ti tjedna dogurala sa curama?
.
Mislim da mi sad po onom njihovom kalendaru za drugih 6 mj dobivamo 19-20-og
.
Ja sam počela piti neki multivitamin kao imuno booster, računam da ne može odmoći..
Kad smo kod samodijagnoza, ja sam zaključila da imam neki oblik post porođajne depresije 🤷
U usporedbi s većinom cura tu imam nezahtjevnu bebu, mamu pri ruci, skoro dobru svekrvu, super dečka, a svejedno se osjećam kao 💩
Nemam interes za ništa, ni za posao, ni za šetnje, ni druzenje s prijateljima, nikakve hobije, seks, nastavi niz.. sve se ja to nekako natjeram ali bez imalo gušta 🤔🙄
Nije da zanemarujem bebu ili sebe ali ogromnu količinu vremena provodim ne radeći doslovno ništa i pritom imajući grižnju savjesti. Nisam ni inače nešto prenabrijana ali nisam baš ni tip koji sjedi na kauču satima i razmišlja o svemu lošem ikad što se desilo 🤷
Sorry, poneslo me žaljenje 🙈
[/url
Ni mi nemamo inace pregled s 9 mjeseci, al ja cu se narucit. Zelim da mu zeljezo pogleda i izvaze i to.
.
Ma nacula sam se tih prica iz banaka, nije uvijek informaticka greska... Meni nije nis sjelo.
.
Jedna curka iz drustva mm dobila koronu i izgubila njuh i okus. Na srecu, vec neko vrijeme nikako se nac s njima pa se ne moramo bojat. Al osjecam da ce nas kad tad dostic. Svako malo cujem za nekog kog poznam da ima, ili netko s posla u zgradi mm-a. Prije nije bilo bas tako.
DeeDee, ne znam jel post porodjajna, al kao depresija zvuci. Dobro je dok se mozes natjerati. Prijatelj mi je bio u takvoj depresiji da se nije mogao dic iz kreveta ni do wca. Od bezvoljnosti. Prek tjedna bi normalno radio, a za vikend bi ga uhvatilo to stanje. Cini mi se da je ljudima to tabu, ali ja sam uvijek za razgovore s psihologom. Mislim da bi ti razgovor s dobrim psihologom mogao sve preokrenuti.
Dee ja sam ti kad sam M rodila bila u toj nekakvoj depresiji ili baby bluesu ili kak to sve vec zovu. Nisam isla kod psihijatra ali sam jaaaakooo puno razgovarala sa mm i sa frendicom. Izvuklo me to. Moj savjet je da svakako podijelis to s nekim tko ti je blizak i tko je svakodnevno s tobom. A nama se uvijek mozes ovdje izjadati. 🤗 I slazem se sa Zaricom, bas je ljudima tesko pricati o tome.
Lavice vrtic 🙄... Kaj je najbolje prosle godine nebi ni reagirali na smrkav nos i kasljucanje a sada... Evo ih pol fali kod M u razredu, svi doma jer ih pecka grlo i curi nos. Katastrofa... Ovo ce biti duuugaaa jesen i zima.
Grizli 🤞🏼 da noc bude mirna kao prosla 😉
Mare (mislim da si me ti pitala) izgurale curke i ja do 37+3 😉 tj do kraja. Imala sam dogovorenu indukciju za to jutro al vecer prije puko vodenjak i krenulo samo. Znale cure da moraju van 🤭
url=https://lilypie.com][/url
Lavice nadam se da ce klinci biti dobro...
Losa molim te da između nasih posteva bude barem 1 post distance... 🤪... 🤞 Da nije covid
Mikio pijem cijelo vrijeme elemama i svaki toliko dodatno magnezij. I bas mi frizerka jucer komentirala da nikad nisam imala bolju kosu, a mislila sam da mi je ocajna.
DeeDee bas mi je zao da se tako osjećaš... Mogu ti rec da mi bas fale tvoje provale u zadnje vrijeme a sad shvacam i zasto ih nema. 😏 Tu uvijek dođi pojadati se, ali probaj razgovarat i s nekima od svojih da te malo potaknu na vedriju stranu.
PetraB hvala, nadamo se...
Svima nam dobru noc zelim...
Dee natjeraj se npr u 11h idem setat u 14 spavat u 17 pijem kavu u 18 cistim stan...nemoj se zadubit..vise mi se cini kao anksioznost...
Al ako te tjesi ja sam se ulinila skroz neda mi se nista radit...
Al vracam se na posao pa os nes moras😛😛😛...i ustajanje i sve ostalo...
Bas mi treba malo da se trgnem..ja sam inace skroz uzurbana i uvijek pod nekim adrenalinom al sad sam previse smirena...ja najbolje radim i razmisljam pod stresom al ga trenutno nemam pa mi bas treba😀😀😀...
Jel mozes zamislit da mi je ostao 1 ispit od skripte od 80 str da sam toliko lijena da ga nisqm mogla naucit od 12.mj da mogu diplomirat....😏😏😏
Sad kad krenem radit sve cu stizat kao i obicno😒😒
Sortiraj odgovore
Najstariji