ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    18. Rujan 2020. 06:47

Jutro svima.
    Noc ipak prosla super samo sto se odlučio probuditi u 6:15 sto nije ni cudno kak je rano zaspao xD
    Omerta 🙋‍♀️ kako malena? Jeste jos s tvojima il ste prešli na stan? Kak se slazu cure? Ja svome gotove vocne kasice mijesam s grizom i sl. za dorucak. Isto ne voli kad je gnjeceno vilicom a opet kad ima komadica mu ne smeta tak da ne kuzim 🙄
    Margarita roditeljska sjeda kasnije...tako oko 20og u mjesecu...sjest ce ti...nama tako bilo prosli mj :)

Angelly
    18. Rujan 2020. 07:03

Petra ja te skroz razumijem sto se peseka tice 😔 ja sam imala zlatnog retrivera i zbog njega upoznala svog muza i ovaj moje sunce je sad zapravo jer je postojao...morali smo ga uspavat kad sam s malcem 3mj trudna bila i najveca tuga mi je sto se nisu nikad upoznali. I danas mi dodje na plac kad se sjetim tih nekih monenata...nezz onaj koji prosao nije to. Obzirom da se zvao Angell ja kazem da je on sad andjeo koji cuva malog...moja dusa sad cuva moju malu dusu...Drzite se svi skupa.

Angelly
    18. Rujan 2020. 07:24

Lavice bravo za posjedanje 😎
    Omreta i C1M4  lijepo vas je opet vidjet malo tu 🙋‍♀️
    Mikio znaci trening spavanja bar malo pali, to mi je drago cut 

mrgud_zg
    18. Rujan 2020. 07:39

Lavice bravo za N 🥳🥳
    Meni isto jos nije sjela rodiiteljska
    Cima i omerta pisite kaj ima kod vas
    Mi opet standardno losa noc, tisucu plakanja. Igranje/cendranje od 2-3 i tak. Nova fora mu je zvakat 2 dude odjednom, valjda svakom zulja nkeke zube koji ga smetaju 🤦‍♀️

DeeDee
    18. Rujan 2020. 07:51

LoSa ja bi to sad doručkovala 😋😋😋
    I moja je zaspala sinoć oko 19 ali imala je 3 hranjenja u polusnu do jutra i evo sad se igra vec pol sata u krevetiću, mislim da će zaspati nakon što je presvučem jer već hvata uho 😄
    U zadnje vrijeme je počela ranije opet navečer a samim time i buđenje ujutro, ali ne žalim se, najčešće se probudi oko 6i30 i igra se, mazimo se i onda oko 7i30 zaspi još sat. A ja ovo odradim u polumjesecarenju pa računam da spavam 😁

[/url

Omerta
    18. Rujan 2020. 08:38

MaRe

Omerta 🙋‍♀️ kako malena? Jeste jos s tvojima il ste prešli na stan? Kak se slazu cure? Ja svome gotove vocne kasice mijesam s grizom i sl. za dorucak. Isto ne voli kad je gnjeceno vilicom a opet kad ima komadica mu ne smeta tak da ne kuzim 🙄

Sofi je dobro, mala krestalica.. da pokucam zdrava, prije mj. dana sa 6mj je imala 66,5cm i 6370grama. Rekla ped da mi mogla uskoro propuzati. Za sad se okrece trbuh ledja, sklekovi, rotira okolo, gnjuri glavom pa odgurne nogama i dize guzu pa se njise napred nazad. Mali nejelac, ali ide i to polako.
    Mislila sam i ja sa grizom, pa me zanima jel mogu s onim najobicnijim sto se prodaje po kilu ili bas mora bit pakiranje na kojem pise za bebe? Ili mozda jos bolje recimo pirov griz. Misla sam isto i sa palentom tako, imam onu eko bez glutena.

Ocito se jos navikavaju na sve te teksture pa im nekas nesto pase, nekad ne.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Grizli
    18. Rujan 2020. 08:38

Lavice bravo za momka malog...
    Losa a moguce da se uplasio tboje reakcije malac. Meni se M samo na bok bila bacila i lupila glavicom o pod dok se jos nije znala okretat i ja sma skocila i uzdahnula, realno nije se mogla ozljedit bas tako jako al se rasplakala bila ko kisna godina.
    Omerta 👋
    Losa negdje sam citala da oni sto su stariji to zapravo vise spavaju iako kao bebe puno spavaju al zapravo one cesto spavaju, a starije bebe da bas odvale u komadu. Moja za sad ide spavat u 21, al ako je tokom dana full aktivna i idemo nekud onda i ranije poklekne. Pokusavam ju oko 17h da spava barem pola sata neke dane uspijemo pa izdrzi al ako ne ispije zaspat oko 17 onda redovno vec oko 20 spava
    Mikio sretna sam zbog vaseg boljeg spavanja ko da je moje...
    M i dalje 🔝 sa spavanjem i svime u svojoj sobi.
    Sad si bar razmisljamkad citam kako mali Mrgud zulja sa 2 dude i mislim si kako imam srece jer mojoj je zubic izasao bez previse drame. Za prve imala samo proljev i malo temp, ovaj put malo njurganja 2-3h nakon kojeg sam skuzila pilicu u ustima. Mrgud si probala staviti one silikonske gricke u frizider pa mu da tokom noci da to gricka. To ja M napravim, i ona valjda s time si malo i pomogne jer stvarno nemam neke drame. 
    Koja je spominjala da bebi skljica u koljenu? Sto je to i dal treba sto poduzeti? Mojoj desno skljocka i dalje cak mi se cini jos vise da primjecujem nego ranije. 

Lavica27
    18. Rujan 2020. 08:39

Jutro cure,hvala za pohvale,N se sepuri u snu...da u snu! Naime nocas se prvi put probudio za hranjenje oko 4 (za usporedbu noc prije se do 4 probudio 3 puta za hranjenje) i od onda spava jos uvijek,sve me strah uci u sobu🙈🤣
    Bok Omerta👋 Ja sam generalno protiv forsiranja bilo kakve forme hrane osim blendanog odmah na ppcetku i dobijem ospice kad cujem ako djetetu odmah ne dajem komade da ce bit motoricki zakinuto🤦‍♀️ Krenem s blendanim,pa polako s natrganim,pa tamo oko 10 mj krene sam jesti tipa muffin,jaja,pecivo prstima taman do vrtica da nesto nauci o samostalnom hranjenju. Pobornik sam one da sve u svoje vrijeme. Al to je moje.
    Mrgud palo mi je neeto na pamet. A da se muz digne kad se u noci place (kad nije zabhranjenje nego za umirivanje) jer oni cesto namirisu mamin izvor mlijeka ili samo mamu pa podemone dodatno.
    Losa 12 sati sna. Razmisljam si da meni neko nakon skoro 4 godine da da odspavam 12 sati sna u komadu pa gdje bi mi kraj bio😂😂
    Ja sr nadam uplati dans jer bas je sve cudno ovaj mjesec s tim uplatama,stornom,dojavama🤔
    Ifkaminja pa ziva si! Vec sam se pitala kam si nestala!

• Hani
    18. Rujan 2020. 08:44

Jutroo😁
    I mene, losa, namamis sa svojim jelovnicima😊
    Moj u zadnje vrijeme oko 19 počne žugat, do 20, 20ipo već spava. Naravno, onda buđenja, u zadnje vrijeme igranje u kreveticu, buđenje najkasnije u 6ipo i onda moramo ići pasu🐕. Kod nas bi možda upalilo da pas uskoči u krevetić kao kod red fox, možda bi onda još malo odspavao.
    Cima, omerta🙆🙆  

Omerta
    18. Rujan 2020. 08:51

Promaklo mi je.. na stanu smo u Vrapcu zadnja 3 mj. Cure se super slazu, mislim starija je bas draga i mazna prema maloj, cuva ju, stalno joj govori kako je slatka, kako ju voli, mislim da jedva ceka kad Sofia bude malo veca da se mogu bas onako pravo igrati. 
    DeeDee, ni moja nema jos ni jedan zub, iako ped svaki put kaze "uuu kolko zubi osjeti u desnima".. odavno slini i stavlja ruke u usta pa smo mislili da ce brzo, ali ocito nema veze sa tim. Kad jedem nesto izgleda bas zainteresirano, pa capa rukicama, ali to radi sa svime.. takva faza, sve ispred sebe grabe i stavljajj u usta.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.