ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    10. Rujan 2020. 08:26

Dobro jutro
    Nocas sam pisala pa umjesto posalji tko zna sta stisnula 🙈 Popila Hell predvečer pa slabo spavala...znas da si star kad jedva cekas da dođe neko normalno doba dana da isprobas novu vrecicu na usisavacu 😂😂😂😂
    .
    Lunice mozes za veceru rizine i te instant s ADom napraviti.
    .
    Moj hoce sir ali jogurt mu se nešto ne sviđa. 
    Kljunasica mi je pogodak napokon...fino je popio maloprije iz nje. Uzela najobicniju od DM-a..al nije gore tvrda plastika nego kao duda kljun...i na to hoce piti a iz obicne samo grize i nece 🙈 tko bi njih shvatio

Grizli
    10. Rujan 2020. 08:41

Oooo happy day... 🎉🎉🎉😆😆😁💃🤸‍♂️🤹‍♀️... Zvala svekrva malo prije da ipak nece moc doc, nona ih zeznula. Pitam sto je bilo? Pa eto noni nije dobro pa ih zamolila da ostanu s njom. Morat cu tu nonu ici izljubiti... A bas mi zao none sto joj lose. Mm se zeza jos da je nona izmislila samo da ne dođu. 

M nocas nekoliko puta opet u snu plakala, kad ju pomazim vratim dudu nastavila. I sad skuzim da joj jos nije izbio zubic nego jos jace nateceno i bijelk vrhic kao. Koliko dana izbijaju ti zubici? Bas mislim da ju muce... Opet jako slini a dugo nije. 

Mare 😂😂😂😂 vrecice... Top dozivljaj dana!
    Zarice sveki je u penziji al puna posla inace (citaj nis ne radi samo po kava hoda), a sogorica valjda koristiti slobodne dane jer ima prekovremenih puno.
    Moja se giba po podu isto nekako cudno bi ja rekla. Stavi rukice jednu uspred druge, pa se povuce dok se nogama naizmjenicno gura. Jel bi to trebala ispravljat ili da ju pustim? Ako joj dignem nogice pa ono samo da na rukicama se giba ide pravilo naprijed s rukicama naizmjenicno. 
    .
    Javila muzu "zalosnu" vijest i odmah mu rekla da za rucak moze na cevape, jer raviolile sa smrznula za drugi dan i ne pada mi napamet kuhat nesto 3.
    .
    Losa hmmm sad si mi dala mislit sto da sad s tim jogurtom. Jer obicnog probala joj dat taj sa 3.2% mm i njega nece. Probat cu jos skutu joj dat uskoro. 

Lavica27
    10. Rujan 2020. 09:13

Ajme pa mi smo jedini krezubi ovdje🤣🤣🤣
    Grizli uzivaj u danu🤗🤗
    Uh LoSa bude to dobro,samo je sok ! Svaki put🙈
    Ok ubacim sir imam ga bas. Jutros je jeo bananu,pola avokada i sljive. Mljac!
    Grizli tako i moj puze i ne ispravljam ga.

• Zarica
    10. Rujan 2020. 09:21

Losa, kolko je trajalo to gmizanje? on je krenuo tako prije nekih 2tjedna i samo se tako krece. Ljulja se na sve 4 isto, ali nikako da iz te poze sam napravi 'korak'.  Joj, ti padovi... nekad si razmisljam kak ce izgledat njegov prvi pad

Lavica27
    10. Rujan 2020. 09:22

E da i moj bi popio vode kolko god mu dam,ali na obicnu bocicu. Twistshake kljunasicu ne kuzi a magic cup mu jos nisam kupila..

• Zarica
    10. Rujan 2020. 09:23

Grizli, ovo tvoje mi zvuci malo bolje od naseg puzanja. Kolko sam skuzila trup joj je dignut i ne naginje u stranu... 

Lavica27
    10. Rujan 2020. 09:24

zarica mi gmizemo isto 2 tjedna a kcer je gmizala od 4.5 do 6.5 mj🙈  Pa propuzala i sa 7 stala na noge.. moze trajat tjedan dana jos a moze i mjesec.. 

DeeDee
    10. Rujan 2020. 09:27

Lavice i V je krezuba 😁😁😁
    Ni jedan jedini na vidiku, tj. ja pričam mjesecima da je ali očito mi se priviđa.
    I ja baš imam svježi sir iz Lidla pa bi mogla danas 🤔
    .
    Lunice kod vas mora da je veselo sa školom ovih dana 😄😄 moja isto ima 8.1kg ali nije baš nešto bucasta, to su joj valjda mišići od cijelodnevnog planka😂
    .
    Grizli o happy daaaaay 😁
    🎉🎉
    .
    V isto ne pije vodu, ma nema šanse. Eventualno koji gutljaj nakon kašice. Ali pije puno i previše AD-a pa joj valjda ne fali i sve pelene popisane i ni jedna pretvrda kakica..

[/url

• Hani
    10. Rujan 2020. 09:51

Juutro😊
    Kod nas upravo poslužen svježi sir i banana, njemu je ok, ali meni je otkriće, napravila sam i sebi porciju🙈😸 Vode popije nekoliko gutljaja tokom dana, ne mjerim. Kod nas je bio pad s niske površine i nekoliko spriječenih padova s kreveta😁
    I kod nas neka vriska u snu, isto čekamo novi zub

• Hani
    10. Rujan 2020. 09:58

Ne znam za vas, ali ja sam taaako umorna😥. 
    A moj još ni ne puže nit se diže.
    Sama sam s njim po cijele dane, plus moja štitnjača...baš sam u rasulu.
    Da bar imam svekrvu da ga nosa po rukama😁 ili da su moji bliže. Zavidim vam na pomoći.
    I zato nježnije sa svekrvama😉😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.