mikio moj isto tako..više isproljeva nego što popije...ak popije par gutljaja ja sretna...sva sreća pa dosta AD-a popije pa mu ne fali tekućine. Čak razmišljam možda o čaju ili nešto da mu ponudim al opet ne bi da ne bi postigla kontra da nikako neće vodu.
Losa ima 9,6 % mm sad isla vidit? 🤔 Jel to previse joj? Al koliko sam skuzila svi jogurti tog tipa ili grcki imaju nesto preko 9%. 🙁 Hm...
M je pocela piti vdou tek nedavno na bocu. I to nakon sto sam joj valjda 2 mj nudila 10 puta dnevno vodu prvo iz svega i s acega na kraki odustala i samo bocu nudila. Sad popije nekih 100 ml dnevno. Obicno iza obroka.
Vidim da dosta svekrva ima isti fetis - navlacit bebe po rukama.
Prijavljujem se za fetis nosenja po rukama. Al to i moja mama radi,mislim da je do generacije🤣
.
Znaci Grizli ja potpisujem ideju od DeeDee cao bao,sta se nisi prije javila...
.
Mi nemoramo u samoizolaciju jer nismo u grupi te tete nego grupa do (a na igralistu su sve 4 grupe zajedno i sve tete🤣),ne bunim se,samo da nemoram opet u samoizolaciju🤦♀️
.
E bas sam ja htjela pitat jel mogu svjezi sir i jogiurt (ne smijte se, sve se izmjenilo unazad 3god kako sam s kceri pratila🙈)
.
Moj aptamil comfort kosta 80kn piksa od 400 gr. Sreca pa pola dojim inace iovako je skup sport svakih 6 dana.
.
Sisay bodiji u paketu su apsolutno najbolji bodiji koje je imao. Ne razvlace se, fini pod rukom, ne ispiru i cufaju,puno bolji od 3 pack od hm-a!
Hej evo i mene napokon danas.. Sve pročitala al mozak kaša pa isprike ak šzo6 zaboravim iskomentirati.. Stavila bih ja sliku u index, samo na mom faksu ne postoji cca 3 god klasični već preko interneta riješavaju. Zna da imam bebu kući, da mi treba fucking diploma da bih se mogla zaposliti, (mislim kad sam odabrala hjk-pov, a zaljubljena u arheologiju i to mi je neprežaljena želja) jer onu prvostupanjsku mogu mačku o rep okačiti. T je malo bolje kako je dobio kapi za nos i opet neku drugu kremicu za osip. Ali sam zato ja u banani, baš me sve pokupilo, T bolestan, pala taj ispit, sutra trebala imat auto da mogu u shopping a mm mora na teren, jedan auto na popravku, s drugim on ide, baš sam sr veselila tom shoppingu a sad mi dođe da plačem. Mikio moj bi valjda sve popio i pojeo što mu se da, vode, sokići.. Ne možeš mu uzet čašu kad krene pit.
Grizli jel ti sveki i šogica nemaju mozga? Pa meni ne bi palo na pamet nakon onakog vikenda da ih vidim, nimalo lijepo od njih. Prijavi se epidemiologu i u izolaciju ☺️🤭
DeeDee "mama nije gluha.." oplakah, ja svojoj kažem da T nije gluh i da ne mora kreštati, te da snizi ton za cijelu oktavu, ali ne pomaže uvijek. To me tako nervira, a on se jadan unervozi od njenog glasa.
Manich super što imate nekoga, nisam baš pratila jesenske pa ne znam što je bilo,( vjerojatno ništa lijepo), bitno da si ti sretna i da maleni ima nekoga tko ga voli (ja kao beba od 6 mj ostala bez tate, mama i ja same bile do moje 3.godine, imam polubrata i očuha, očuh je uvijek bio tu, ali ja imam stalno osjećaj da mi nešto fali, unatoč svemu volim i ja njega i cijenim što mu je pružio ljubav i bio tata). Jaknicu vroj veću.
Petra kako ste ti i curke?
Ajme cure, nemojte mi zamjeriti sto upadam ko padobranac😁😁
Malo sam se ja sjetila vas i super da ste još u spiki. Prošle god u ovo vrijeme smo bile u drugim problemima, pregledi ,trudnicka iskustva...ma,Jel koja možda opet trudna😉😃
E sad pitanjce koje ste na tri obroka kruća, sto im dajete? Mi ujutro voće, smiksam svježe sa 2 plazme, ručak povrće samo ili s malo mesa, i popodne žitarice, jako voli bebimilov griz..imate li koji prijedlog, ne da mi se bas surfati SAD a i draže mi tu da vas malo čujem...e i kakvi su vam s kilazom? Evo moj sa 7 mj ravnih 8kg. Nemam pojma koliko je dug nismo bili kod ped od prije ljeta🤭sve me frka zbog korone a i bili smo na otoku do neki dan...
Inače, imam tri školarca od ove g. ..nema šanse da budem aktivna ovdje bas al evo ovako po koji savjet dobro ce doći....nadam se da neće smetati..lijep pozdrav svima🥰🥰🥰
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Evo uspjela sve procitati. Idem iskomentirati i srusit se u krevet. Iako bi se i malac mogao uskoro probuditi.
Mikio ja stvarno nemam rijeci za tu zenu. Kao sto lavica kaze toliko sam se nazivcirala dok sam citala. Nek razguli.
Grizli kao sto je neka od cura rekla, nemoj biti luda i kuhati. Naruci pizzu ili nesto. Kao da su zasluzile da ih se sluzi. Ma i da jesu, kao da nemas pametnijeg posla.
Mrgud ja dajem instant zitarice za veceru. Jednom probala palentu sa adom. Al sve to nekako prerijetko ispalo. Imate li neki savjet.
Mare hvala na pitanju. Evo nekako prezivljavam. Najgori je taj pocetak ali vjerujem da ce biti ok. Samo da on bolje spava. Lakse bih dan prezivjela.
Ostalo ishlapilo, naravno
Zelim vam ugodnu i tihu noc :)
lorena koji ispit i koji prof? ffos?
miki glupa ti je svekrva, skoro kao grizlina šogorica
meni je danas bilo toliko loše od nespavanja i alergije da sam samo malcu pravila klopu, mi smo za ručak imali pizzu
kćer treba popodne u školu i mora mjeriti temp prije-37,3. naravno da njoj nije ništa i da bi do sad normalno išla u školu s tom temp ali sad obavijestila školu, dr koju moram opet sutra zvati, ona ne smije u školu a brat joj može normalno ići.
[iimg]
Malac se probudio tako da nista od spavanja.
Annika ma joj da. To je skroz koma. Ja jucer isla u skolu. A prije toga trcala da skuham malom. Sve pripremim. Tako uzurbana dodjem na ulaz. Kad ono 37.7. I bila vani na “hladjenju” pet min i imala 37.1 sto je kao ok
Grizli, pa kad ce se one pokupit doma? Kak to da su uopce tak dugo tamo? Mozes kompromis s muzem mozda pa se dogovorit da u jednom trenu nestanes s malomU svakom slucaju drz se.
Mikio, bas mi zlobna zvuci svekrva. Pasivno agresivno, uzasno mi je to. Moj svekar to ful radi da prica s njim isto nesto 'mama ovo, tata ono' postavlja neka pitanja kao njemu. Mi nabacimo totalni ignore dok nam se ne obrati
Za vodicu, ona 2 dana dok smo imali 3 kruta obroka (sad smo na 2 opet i malo malo voca jos ujutro kao priprema za treci), on je bas pio puno vode. Bas primjetna razlika. Mozda je do tog treceg obroka. Ne znam ako ste ga uvele vec?
Petra, kaj ima? Jel isao muz za Italiju?
Mene ful pocelo nervirati to njehovo krivo puzanje, ono vojnicko s dominantnom desnom stranom. Ide brzo i po cijelom stanu, a djeluje skroz spigano tako. Nemrem gledat to. Danas se legla s njim i svaki put kad bi krenuo dizala trup. Dosli smo do toga da uz moje lagano pridrzavanje ispod prsa pravilno puze. Meni bas nezgodan polozaj bude, al fkt nemrem vise gledat ta iskrivljavanja. Sutra nastavak💪
Sortiraj odgovore
Najstariji