I da moj hoce jesti samo ako je podgrijano, ako se ohladi na sobnu vise ne zeli. I ne zeli mlijeko koje je bilo zamrznuto. Izbirljivac :-)
Ja sam ispocetka sa sesiricima al sam joj nudila prije bez i nakon 4 5 tjedana mala pocela bez sesirica dojit...ja svaki put osim ako imamo nocno budenje ili ono ujutro oko 7 8 kad nemogu oci otvorit jer idem prekasno spavat najprihe se izdojim zavisi kakko kad nekad 80 nekad 120 ako imam veci razmak 160 ali najprije se izdojim a nakon izdajanja dam joj da sisisa nekih 10 15 min pa joj dam bocicu da popije koliko hoce vecinom to bude sve🙈🙈...i super napreduje...al nekad mi se dogodi zastoj kad bas hoce vise jest dam joj ad al to zna proc dana da joj ne dam...al sve radim kako ja mislim da je u redu...
Ni ja ne cuvam bas mlijeko eventualno jedan dan...ako ne pojede bacam...a nekad zagrijem u grijacu nekad ne...aj nek se uci na sve uvjete...ne zelim je drzat u staklenom zvonu...da primjetim da joj smeta promjenila bi...al naravno ovo iz friz zagrijem...i kad je sa nekim ostavim ko ce objasnjavat svu proceduru nekidan mi ostala sa svekrvon ja reko stavi ti u vrucu vodu....ko joj smi rec daj joj nezagrijano😅😅...neda mi je se slusat
Hvala cure na odgovorima, na obje izdajate kolicinu za obrok?
Mislim da to ovisi samo o količini koju imaš, tj. možeš izdojit. ja iz jedne cice izdojim od 50 do 20, ovisi koliko je prošlo od prošlog praznjenja a ona mi sad pojede 90 bez beda, nekad više nekad manje. Noćas sam imala izdojeno punu bočicu, 120ml i pojela je sve tako da meni za obrok definitivno trebaju obje:)
.
Joj mom i ja nudim i zivim u nadi, iz čisto sebičnog razloga da si pojednostavim 🙈
[/url
Al mislim da nije pravilno tako...al eto ja tako od pocetka...i odvovara mi tako
Evo nas napokon na novoj temi 🤗
Ja isto dojim na sesirice i probala sam bez njih ali ne ide. Imam male bradavice i nemoze ih uhvatit. Ovako s sesiricima cemo nastavit dok god bude islo i na. Bolje i ovako dok je mlijeka nego na AD. Whatsapp grupa je jaakoo aktivna jos uvijek 🤣
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Pa nije ni meni htjela a ja nisam puno forsirala ponudim ako oce oce ako nece nece..i nije nialko tila jedan dan joj opet ponudim i uhvatila....i od tada ne koriatim sesirice vise...bas sam se i ja iznenadila...mene su ti sesirici zivcirali jos neke od aventa imala muz kupio ja mislim da su mi i veliki bili...al ona je sisala nije joj smetalo....a nemam ni ja neke bradavice al beba to izvuce...i ja se slazem da je bolje mm nego ad al ako neide neide..ja na dane mislim da mi je samo bar 4 mj izdrzat onda se sjetim vec 2 prosla nisam skoro ni osjetila...
Sortiraj odgovore
Najstariji