Sto se tice zraka ja nisam primijetila razliku kada dojim bez sesirica i sa. Zato sto za jednu cicu moram koristiti sesiric a za drugu ne moram. I meni se cini da espumisan bas ne pomaze. Koliko vi kapi uopce date bebi i jel za svaki obrok ili. Ja samo kad vidim da mu je jako lose. A biogaiu svaki dan po 5 kapi. Ali cini mi se da stvarno nema pomoci. Jedino da jos probam tiba kapi. Ne znam jel onda smijem i biogaiu ili treba izbaciti.
I jos sam sto stvari htjela iskomentirati ali on je trazio jesti i evo zaboravila sam.
E da. I mojem su ruke stalno hladne. Stopala jos kolko tolko ali rucice jesu.
Sto se tice zraka ja nisam primijetila razliku kada dojim bez sesirica i sa. Zato sto za jednu cicu moram koristiti sesiric a za drugu ne moram. I meni se cini da espumisan bas ne pomaze. Koliko vi kapi uopce date bebi i jel za svaki obrok ili. Ja samo kad vidim da mu je jako lose. A biogaiu svaki dan po 5 kapi. Ali cini mi se da stvarno nema pomoci. Jedino da jos probam tiba kapi. Ne znam jel onda smijem i biogaiu ili treba izbaciti.
I jos sam sto stvari htjela iskomentirati ali on je trazio jesti i evo zaboravila sam.
E da. I mojem su ruke stalno hladne. Stopala jos kolko tolko ali rucice jesu.
Mi u svaki obrok 25 kapi, tako su nam rekli u ljekarni.
.
Nama su isto cesto rukice hladne, al to je normalno :) bitno da su stopala topla. Mi preko jednodjelnog odjelca obavezno navlacimo carapice i noge su uvijek tople.
Lavica sad u "losijem" periodu iz obje uspijevam oko 70-80ml, inace je oko 100-120 ml😊
Evo bas sam se maloprije izdojila i vratilo se na staro🤪 po noci sam skuzila da je uvijek slabije.
Macutica ja se izdojim oko pol sata- sat prije obroka, ovisi kad mi se napune. Ne zagrijavam mlijeko, nikad se nije bunila :) stoji na sobnoj temp i pazim da ne stoji vise od 6-8h, meni stoji max 2-3h nekad.
Hvala cure na odgovorima 🤗
Inace koristim izdajalicu da maknem prvo mlijeko da odmah dobije masnije, kako se borimo da dobije na kilazi, ali od uvođenja dohrane iza svakog dojenja, apetit joj se povecao i pocela sam dojiti na obje jedan obrok, pa me sve strah da ne ostajem bez mlijeka i jos ta borba sa sesiricima i s njom, pa cu se pokusati malo i izdajati i dati na bocicu, bolje mozda nego da povuce usitno, pa zica jos dohranu, strah me malo toga 🙄
E da, htjela sam vas pitati kako vi jedete, pogotovo tih prvih mjesec dana. Jer meni su rekli kao mozes sve ali nemoj cokoladu nemoj suhomesnato nemoj grahorice, nemoj ovo ono. I onda sam nekako u strahu sta jest. Jer kad mu vidim jedan jedini pristic pocnem tuliti da sam mu to ja napravila
Ja jedem sve...i zdravo i fast food i cokaladu ..obozavam slatkise...i tjesteninu...cak sam i narancu pocela.a i greskom sam na samom pocetku kad sam kuci dosla popila narancu...mahune sam jela od pocetka...kauli ne volim grah nisam jela...i patronazna mi je rekla da mogz sve jest sta i do sad da je beba 9 mj u stomaku se hrabila s cim sam se ja hranila...a i u trudnoci mi nista nije smetalo
Ja se isto 'bojim' jesti. Voce mi uuuuzasno fali😪 rekla mi je patronazna da u prvom tjednu samo kompot, pa da lagano uvodim voce. Evo jutros sam bananu pojela, i nema nikakvih reakcija.
Sto se tice slatkoga/cokolade, ja ne mogu odolit. Teska sam ovisnica🙈🤷 pa pojedem par kockica...a bome i suhomesnatog malo pojedem. Da sve navedeno izbacim ne znam sta bi jela iskreno.
Cak sam i suho meso jela i kobasicu...🤣🤣..a pristici su ti od ciscenja i hormina...
Mojoj do sad od svega šta sam jela smeta laktoza i karfiol. Trudim se što češće juhe i svaki dan jedem kompot, ne jedem grahorice i citruse. Ostalo sve isto kao i inače. Moja je trenutni krcata prištića po licu ali mislim da je to od hormona, a ne od hrane
[/url
Meni je receno sve osim citrusa, grahorica i onog sto znam da meni smeta i napuhuje me. Obozavam brokulu, ali me napuhuje vise od graha, pa ju ne jedem. Inace normalno, sve.
Citrusi zbog bebine kakice, koja nagriza guzu od njih. Tako mi patronazna rekla..
Sortiraj odgovore
Najstariji