ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    21. Veljača 2020. 18:55

Sto se tice zraka ja nisam primijetila razliku kada dojim bez sesirica i sa. Zato sto za jednu cicu moram koristiti sesiric a za drugu ne moram. I meni se cini da espumisan bas ne pomaze. Koliko vi kapi uopce date bebi i jel za svaki obrok ili. Ja samo kad vidim da mu je jako lose. A biogaiu svaki dan po 5 kapi. Ali cini mi se da stvarno nema pomoci. Jedino da jos probam tiba kapi. Ne znam jel onda smijem i biogaiu ili treba izbaciti. 
    I jos sam sto stvari htjela iskomentirati ali on je trazio jesti i evo zaboravila sam. 
    E da. I mojem su ruke stalno hladne. Stopala jos kolko tolko ali rucice jesu.

Damnarexx 🌺
    21. Veljača 2020. 19:07

AnnA

Sto se tice zraka ja nisam primijetila razliku kada dojim bez sesirica i sa. Zato sto za jednu cicu moram koristiti sesiric a za drugu ne moram. I meni se cini da espumisan bas ne pomaze. Koliko vi kapi uopce date bebi i jel za svaki obrok ili. Ja samo kad vidim da mu je jako lose. A biogaiu svaki dan po 5 kapi. Ali cini mi se da stvarno nema pomoci. Jedino da jos probam tiba kapi. Ne znam jel onda smijem i biogaiu ili treba izbaciti.
    I jos sam sto stvari htjela iskomentirati ali on je trazio jesti i evo zaboravila sam.
    E da. I mojem su ruke stalno hladne. Stopala jos kolko tolko ali rucice jesu.

Mi u svaki obrok 25 kapi, tako su nam rekli u ljekarni.
    .
    Nama su isto cesto rukice hladne, al to je normalno :) bitno da su stopala topla. Mi preko jednodjelnog odjelca obavezno navlacimo carapice i noge su uvijek tople.

Damnarexx 🌺
    21. Veljača 2020. 19:11

Lavica sad u "losijem" periodu iz obje uspijevam oko 70-80ml, inace je oko 100-120 ml😊 
    Evo bas sam se maloprije izdojila i vratilo se na staro🤪 po noci sam skuzila da je uvijek slabije.
    Macutica ja se izdojim oko pol sata- sat prije obroka, ovisi kad mi se napune. Ne zagrijavam mlijeko, nikad se nije bunila :) stoji na sobnoj temp i pazim da ne stoji vise od 6-8h, meni stoji max 2-3h nekad.

Macutica
    21. Veljača 2020. 19:27

Hvala cure na odgovorima 🤗
    Inace koristim izdajalicu da maknem prvo mlijeko da odmah dobije masnije, kako se borimo da dobije na kilazi, ali od uvođenja dohrane iza svakog dojenja, apetit joj se povecao i pocela sam dojiti na obje jedan obrok, pa me sve strah da ne ostajem bez mlijeka i jos ta borba sa sesiricima i s njom, pa cu se pokusati malo i izdajati i dati na bocicu, bolje mozda nego da povuce usitno, pa zica jos dohranu, strah me malo toga 🙄

• AnnA
    21. Veljača 2020. 19:35

E da, htjela sam vas pitati kako vi jedete, pogotovo tih prvih mjesec dana. Jer meni su rekli kao mozes sve ali nemoj cokoladu nemoj suhomesnato nemoj grahorice, nemoj ovo ono. I onda sam nekako u strahu sta jest. Jer kad mu vidim jedan jedini pristic pocnem tuliti da sam mu to ja napravila

• mom12
    21. Veljača 2020. 19:41

Ja jedem sve...i zdravo i fast food i cokaladu ..obozavam slatkise...i tjesteninu...cak sam i narancu pocela.a i greskom sam na samom pocetku kad sam kuci dosla popila narancu...mahune sam jela od pocetka...kauli ne volim grah nisam jela...i patronazna mi je rekla da mogz sve jest sta i do sad da je beba 9 mj u stomaku se hrabila s cim sam se ja hranila...a i u trudnoci mi nista nije smetalo

Damnarexx 🌺
    21. Veljača 2020. 19:42

Ja se isto 'bojim' jesti. Voce mi uuuuzasno fali😪 rekla mi je patronazna da u prvom tjednu samo kompot, pa da lagano uvodim voce. Evo jutros sam bananu pojela, i nema nikakvih reakcija.
    Sto se tice slatkoga/cokolade, ja ne mogu odolit. Teska sam ovisnica🙈🤷 pa pojedem par kockica...a bome i suhomesnatog malo pojedem. Da sve navedeno izbacim ne znam sta bi jela iskreno. 

• mom12
    21. Veljača 2020. 19:43

Cak sam i suho meso jela i kobasicu...🤣🤣..a pristici su ti od ciscenja i hormina...

DeeDee
    21. Veljača 2020. 19:44

Mojoj do sad od svega šta sam jela smeta laktoza i karfiol. Trudim se što češće juhe i svaki dan jedem kompot, ne jedem grahorice i citruse. Ostalo sve isto kao i inače. Moja je trenutni krcata prištića po licu ali mislim da je to od hormona, a ne od hrane 

[/url

Macutica
    21. Veljača 2020. 19:47

Meni je receno sve osim citrusa, grahorica i onog sto znam da meni smeta i napuhuje me. Obozavam brokulu, ali me napuhuje vise od graha, pa ju ne jedem. Inace normalno, sve.
    Citrusi zbog bebine kakice, koja nagriza guzu od njih. Tako mi patronazna rekla.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.