ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    31. Kolovoz 2020. 16:51

Ok, onda sutra definitivno pa valjda bude nešto..za pranje i to mi je objasnila sve da. Hvala

[/url

Simbalija
    31. Kolovoz 2020. 16:56

Grizli kako ste tako dugo čekali nalaz? U Rijeci ili? Mi smo dali u četvrtak i u ponedjeljak su rekli da zovemo i bio je došao.. Govorim za urinokulturu, za samo urin je bio isti dan..
    Nas su upozorili da je za urinokulturu jako bitno da je urin frišak. Mislim da inače može biti do 24h u frižideru.
    Nama nije upalilo polijevanje nogica vodom ili mokra krpa na stomakiću, bitno je da je jaaaaako dobro osušeno i da se lijepo zalijepi.
    --
    Danas otkrila novu hranu koju izbirljivica voli, njokiće sa umakom, maaaasu je pojela 🥰

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

beba2025❤
    31. Kolovoz 2020. 16:56

annika

Beba vidi se da nisi na ig da vidiš kolika su moja djecadugo već nemaju as, kćer je visoka kao ja, sin 150 cm

Aauuuu,, kuzim 🤭🤭

Moja najstarija je i dalje u autosjedalici, mi imamo Kiddy sjedalice i savršene su nam. Imali smo prije neke druge s remenčićima, cure ih nisu podnosile. 
    Sve ovisi o bebi i autu. 
    Ne znam da li znate sve, ako koja ne zna.. Ne odgovaraju sve autosjedalice u svaki auto. Može se staviti, ali nije to to. 
    Treba gledati sjedala, nagib naslona, nekima smeta onaj jastučić iza za glavu.. Tak, neke sitnice, ali ipak po meni bitne. 
    Pa, kad budete kupovali, imate, naravno pravo prvo isprobati autosjedalicu u svom autu pa odabrati.
    Uglavnom, sretno sa kupnjom svima☺️

• Zarica
    31. Kolovoz 2020. 17:02

A ja moram tu as koja se okrece jer trebamo zamjeniti ovu koju imamo a malac jos nemre bit okrenut u smjeru voznje. Al meni je jednako prakticna jer as nikad ne vadim iz auta. Nismo kombinirali as s kolicima niti icim jer ne volimo da je mali u njoj. 

• Zarica
    31. Kolovoz 2020. 17:03

beba2019

annika

Beba vidi se da nisi na ig da vidiš kolika su moja djecadugo već nemaju as, kćer je visoka kao ja, sin 150 cm

Aauuuu,, kuzim 🤭🤭

Moja najstarija je i dalje u autosjedalici, mi imamo Kiddy sjedalice i savršene su nam. Imali smo prije neke druge s remenčićima, cure ih nisu podnosile.
    Sve ovisi o bebi i autu.
    Ne znam da li znate sve, ako koja ne zna.. Ne odgovaraju sve autosjedalice u svaki auto. Može se staviti, ali nije to to.
    Treba gledati sjedala, nagib naslona, nekima smeta onaj jastučić iza za glavu.. Tak, neke sitnice, ali ipak po meni bitne.
    Pa, kad budete kupovali, imate, naravno pravo prvo isprobati autosjedalicu u svom autu pa odabrati.
    Uglavnom, sretno sa kupnjom svima☺️

moj auto ima sic po nagibom🙄 To nam bas smeta kod jajeta

Grizli
    31. Kolovoz 2020. 17:31

I jos nesto za auto sta je mene sokiralo neki dan. Srecom u taj auto ne idem bas jer je to nam u firmi terenac za u polje, stariji model 15-tak godina, ali... Niti s jednim pojasnom nisam uspjela zakaciti nase jaje cybex cloud z, nema mogucosti isofixa tako da smo na kraju sa mojim isli i molila sam boga da ne razbim auto i probusim gume po sumi. 😒 Tako da i to treba popratiti ako ima netko starije aute. 
    Simbalija Pulski hzzjz 🙄... Zaboravili inace se ceka 5-7 dana, s time da mozes poslat uzorak samo utorkom i cetvrtkom od 7-9. Ostale dane i sate ako ti treba sjedni i zamisljaj da ti ne treba. 

PetraB
    31. Kolovoz 2020. 19:42

Mi imamo chrysler voyager grand... Jbg, prevec dece 😅... Salim se... Morali smo sa 7 sjedala uzeti. Cure su iza nas a u zadnjem redu J i M i stane jos jedna osoba. On nam je bio najbolji jer nisu ona zadnja sjedala koja se dizu i spustaju, nego normalna klupa tak da imamo mjesta za kolica iza. A sto se ovih rotirajucih sjedalica tice... Nasa moze i na isofix i pojasevima. No nije da ju postavis na isti nacin za voznju u smjeru ili suprotno. To rotiranje sluzi samo da se dijete lakse stavi u sjedalicu. I da, ovo sto Lavica kaze, uvjeta za prelazak ima vise.
    DeeDee kak su cure rekle, urin mora biti svjezi (nama ubdz rekli da se mora donijeti unutar sat vremena max bilo za urinokulturu bilo obicna pretraga). Jel bolje volje V? Nadam se da je 😘

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    31. Kolovoz 2020. 20:23

Užasno me ljuti šta takve stvari moram na forumu pročitati 🤬🤬
    Doktorica nije rekla ništa, a na stranici s uputama piše ukoliko se ne nosi odmah, do 24 sata u frižideru. Počet ću noćas pa da imam nešto ako ne uspijem taj pred polazak.. 
    Noć će očito bit ista 🙄
    Petra hvala na pitanju, cijeli dan super, dobre volje i sve, od 19 opet temperatura u skok, s njom osip (puno blaži za sad) i plakanje histerično, najradije bi i ja s njom 😟😟😟

[/url

Grizli
    31. Kolovoz 2020. 21:35

Curke kako vi stojite sa davanje stvari koje su bebe prerasle? 🤔 Znaci ja sam shvatila da sam ja za to skrtavac najsktaviji ili ne znam sto bi rekla. Ugl muzeva sestricna koja ima curicu od 3 godine, ceka drugu bebu. Trudna je nesto oko 2 mj koliko sam skuzila, to nam moja svekrva rekla večeras i odmah napomenula kao eto super netko ce i iznositi robicu od M uskoro. Iskreno ja njenu robicu nisam nikad nikome planirala dati, eventualno da mi sestri treba al to nece sigurno biti, tako da nikome zapravo. Ima da ona hrpetinu robe, previše za jednu bebu, ali 80% te robice sam ja kupovala sa nekim smislom, uzitkom, vezem usponene posebno na onu 56. Nakon svakog dobro uzv kupila bi nesto, mene je to drzalo kao dokaz da je sve u redu, da se manje bojim da cu ju izgubiti. I meni ta izjava sad od svekrve je bila kao da oni ocekuju da ja njima sve dam. Posebno sto te prve velicine 56 i 62 imam skoro sve univerzalno. Meni je jako neugodno zaspravo joj rec ako da joj necu dati, a srce me boli kad pomislim da bi trebala, jer ta zenska je meni posudila izdajalicu i klokanicu dala da probamo njenu al nam ne pase pa sam joj ju vratila, a izdajalica je jos kod mene. Ona je od svoje prve curice svu robu podijelila i sad nema nista. A ja zbilja od moje ne zelim, jer mozda jednog dana i nama bude opet trebala nikad se nezna i rađe bi ju pustila pa makar M lutke oblačila u nju. Znaci ja se nikad ovako skrto nisam osjecala. Radije cu joj kupiti 5 vrece robe ili dat novce nek si sama kupi. Trudnicku robu joj ne mogu ponuditi niti jer ju cura ni netrudna ne moze obuci jer je dupla od mene kad sam trudna bila. I ja neznam sto sad napraviti i kako elegantno to izvesti a ne ispast pi*da. 

Grizli
    31. Kolovoz 2020. 21:36

DeeDee 🤞da prođe dobro noc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.