Anikka malac ti je presladak😇😇😇...
Cure bas mi je lijepo da se tu i tamo vidimo na ig...🥰🥰
MikiO pa ne bi trebala po pravilu. Zapravo je bjelanjak veći alergen koliko se ja sjećam
Hvala mom, mali je presmiješan. Ima hrpu kose ali je sva bijela- mali arijevac, na mene očito
Ma sve su mi bebe šećer
Petra ni blizu svojih godina, k'o moj muž. mrzim vas
[iimg]
Vidiš Grizli kako si to lijepo lijepo odradila. Mene živcira ta sestra od tvog muža
Lavice nadam se da je krštenje dobro prošlo
[iimg]
Mikio, meni 3 dana trajao zumanjak i sad ce jos 3 dana bjelanjak kad krenem. Jos nisam s njim. Tih 6 dana nis drugo necu. Inace curke, ja sam dosad sve kasice miksala u jednu smjesu. I jucer ja odvojim posebno spinat, posebno meso, posebno krumpir. On je to smazao ko da mu je zadnje. Jos se dere 'AM' na svakom zalogaju. Ne kuzim kak se prije nisam tiga sjetila🙈
Jutro cure! Kod nas evo kisa, jos sam ja spremila jutros i seficu i sebe kao da idemo u setnju jer nije vruce....sva sreca pa su nam ostala kolica u autu (to sam skuzila naravno nakon sto smo se obukle). Evo smracilo se da sam morala svjetlo u stanu upaliti...vjetar i kisa, bilo bi nam veselo da smo otisle 🤣
-
Htjela sam vas pitati kakve imate autosjedalice? Mi jos koristimo jaje jer je do 13 kg ali nekako mi je vec sad naknap pa gledam one 1/2/3...blizu je 9 kg tak da bi uskoro mogli zamijeniti. Ako imate kakve preporuke da je ok omjer cijene i kvalitete?
L 💛
Jutro...
Neznam koja je ovo faza al ona nocu svakih tocno 65 min zaplace i nastavi di je stala, a ja... Ja ne mogu 😏... Ona super naspavana ja koma...
Mene Annika ne zeli za prijatelja na ig 🤧😒🤨... Ako sam dobrom kontaktu poslala zahtjev 🤔... E Annika al nije to profil od sogorice moje! Pricaj mi malo o tome kako te nervira... Da postoji otkaz za clanove obitelji ona bi ga prva dobila.
Za jajca meni jutros pedi objasnila da joj zutanjak dan 1/4, 1/8, 1/2, cijeli sa pauzama od najmanje 48h između. Bjelanjak da onda pricekam da neko vrijeme jede zutanjke u raznim kombinacijama, jer moze biti je rekla da na neke nece reagirat a na neke bi mogla, a nemora na nista. Zbog mamine alergije. Omda da uvodim odvojeno bjelanjak iststo tako i tek onda cijelo. Al svakako prije 1 rođendan da joj probam uvesti.
Nama jos nije stigao nalaz urinokulture punih 12 dana ga cekamo... Sad idem zvat hzzjz... 🤯
Grizli nemam tvoj zahtjev a ne mogu te ni naći na ig ja da tebe ne želim, šta ti je
reci mi nick na ig. Problem mi je jer se meni jsvljaju i učenici
Ovdje već drugi dan kiša lije.
Mi imamo
[iimg]
Ajme cure napokon vas procitala! Kuca mi izgleda ko bomba od poklona,folija,nasih stvari,a ja citamnforum dok mali spava ko da me ne ceka hrpa posla🙈
Evo me, krsteni smo napokon,jucer! Bilo je stvarno,ali stvarno prekrasno..kad ja kazem da nebi nista dodala a picajzla sam,onda fakat. Imamo novog svecenika,mlad je,tako je personalizirao obred,svi su komentirali da nisu bili na ljepsem obredu krstenja. Pozvali smo ga i na rucak i donio mu je Bibliju s posvetom, bas divno. Vrijeme je bilo najtaman! Bili smo u jednoj vinariji na terasi s pogledom na vinograde (btw Grizli vlasnik te pozdravio i nahvalio tvoje pjenusce😁😁😁),hrana je bila top, gosti su se oko 8 razisli,ma divota.
.
Ja nisam jos davala svjeze voce a majke mi ne sjecam se s kceri kad sam krenula! Mogla bi se bas na svjeze prebacit. A i uvest svjezi sir,da si olaksam. Kad ono mogu jogurt?
.
Ajme mrgud bas ruzna reakcija😱 Drago mi je da je sve ok!
.
Losa joj podsjetilo me na moj šok s Asosom. Za djevojacku sam ai narucila haljinu,bez naramenica onako. UK12 odnosno nas 40. Ja krenem cif zakopcavat,od struka dalje neeeema sanse. Gledam etiketu, UK12. Odem snajderici da vidimo kaj se da napravit,kad ono,mjere haljine odgovaraju za 36 broj a oni krivu etiketu nasili! Odmah su mi novu poslali i ispricali se🙈🙈🙈
.
Grizli da ja vama pricam dogodovstine sa svojom,krizale bi se,tvoja je andjeo. Bravo za prebacaj male muzu i ja sam u subotu prakticirala😁
.
Deedee i meni zvucu na trodnevnu. Noel je imao 4 dana temp a treci dok je jos imao mu krenuo osip... Kako je danas?
Mikio da 1/8... 1/4... Izivcirali me na hzzjz pa pisem bezveze... Mi ocito moramo tako na tanane zbog mamine alergije na jaja. Vjerovao se moze i krace ako nema niko u obitelji problem.
DeeSB mi imamo jaje cybex cloud z sa isofixom koji se rotira. To je savrsenstvo za stavljat ju u auto. A na istu bazu nam ide poslije i cybex sirona Z. Koja je ja mislim od 4 mj do 4 godine tj 18 kg kao. Bas sam zadovoljna, lako se skida za prati, super je ta rotacije ako imas mogucnost isofixa tog montirat u auto. Dobre recenzije ima i stanu unutra i bucmaste bebe. Frendica imala maxi cosi jaje mala ima 8.5 kg i sva je izgledala unutra nagurano ko muffin, kupili cybex sironu S i unutra stoji curka super. Cak joj vise se i ne dere dok se vozi a prije nije mogla sama s njim nigdje al su tek sad skuzili zasto se derala. Ocito joj nije pahao polozaj u jajetu.
Sortiraj odgovore
Najstariji