Jutro jutro 😊
Malac spava, vani kiša, ja pijem kavu 🥰
Noć već standardna s jednim sisanjem, očito dijete stvarno bude gladno 🤷♀️.
U subotu i nedjelju išla pomagati mm na baušteli #našojkući, malac ostao s bakom. U subotu me nije bilo od 9 do 17.30h i preživio bez problema 😆. Sisao u 6 ujutro pa u 6 popodne, meni skoro eksplodiraloooo 😅. Poanta je da može bez sise kad ju ne gleda 😁.
U nedjelju malo kraće, od 13 do 18h, ali svejedno sisanje u 6 pa u 6. 👏
-
Lavice, kako prošlo krštenje?
DeeDee, kako je V?
Grizli, svaka čast na ustrajnosti s mužem i uspavljivanjem😄
Lavice bas mi je drago da vam je bilo lijepo i sve obavili kako si zeljela. Hvala za pozdrave sad mozgam koji je to 😆... Samo ti odmori dok on spava. Ja isto prakticiram, mm ce spremat stan kad dodje s posla. 🤣
Annika aaaaaaahhahahhah... Nasla si me! Da ucenica...bas si me nasmijala.
Jutro.
Uvjerljivo najgora noć ikad. Spavala sam od 5 i30 do 7 💪
Ona je do 4 stenjala i njurgala a od 4 kad sam ja odlučila da idem spavati i da on preuzima se derala kao da joj kožu skidaju. Vrela. Oko 5 smo je tuširali. i tako.
Jutros nema bi temperature ni osipa. Doktorica ju detaljno pregledala, zapravo sistematski, obavili sve osim cijepljenja. Kaže da je sve super osim što je grlo malo crveno. Po njoj nije trodnevna jer osip ne odgovora. Postoji minimalna šansa da je i reakcija na smokvu ali je čudno da tek nakon 24 sata.
U svakom slučaju, dobila sam vrećice za skupljanje urina i popodne ide vaditi krv pa ćemo sutra po nalazima vidjeti što i kako dalje jer za sad ne znamo ništa.
Inače, ima 8.120kg i 68.5cm 😊
Lavice čestitke.
Mi smo kupili maxi cosi pearl od 9 do 18kg.
Ostalo sam zaboravila 🤦
[/url
Hvala cure! Ja bi isto tu neku sto se rotira jer imamo auto s trojim vratima pa je bas nezgodno, pogotovo sad kad je u suprotnom smjeru voznje.
-
Lavice bas mi je drago da je sve bilo super! Koliko ste cekali i moralo je biti tako. I cestitke lavicu na krstenju!
L 💛
Helou... Noc onak... Nit sim ni tam 🤷🏻♀️... Ovaj tjedan je Juraj u vrticu ipak (odlucili mu razbit monotoniju malo bar na tjedan dana)... Plakao otkad ga mm probudio, bas mu je tesko palo al mislim da je tako bolje jer ce opet tri tjedna biti doma dok je mm u Italiji.
Annika hvala ti na komplimentu 🤭
Lavice super da si zadovoljna i da je sve proslo tako lijepo. Cestitke 😘
DeeSB mi smo imali auto s troja vrata i kupila sam sjedalicu za Juraja koja se rotira no to bas i nema kod takvih auti svrhu. Tj nije da ti olaksa bas. Bar meni nije. I sad nam on sjedi u trecem redu u autu novom, znaci isto kao da je u autu s troja vrata i ne rotiram ju. Mislim mozda dok su mali bi imalo funkciju ali evo sad stvarno ne vidim svrhu 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Otisao post prije vremena... 🙄
DeeDee jebemu misa, bas ju muci nesto. Sutra cete nakon nalaza ipak znati vise a mi drzimo fige da nije nista strasno. I super je surka narasla ❤️
Ja odlucila danas "umirovit" kosare. Pun mi je kufer stalnog premjestanja i razmjestanja kosara-stolice-pod... Sad su stolice na stolu, kosara nema (ionako ih stavljam u sobu u kindac kad vidim da im se spava) a pod je slobidan da ih spustim kad hocu 🤷🏻♀️... E sad cemo vidjeti jesam li fulala
Iiii... Juraj nocas prvi put spavao bez pelene i suh ne bio ujutro 💪🏼😎... Nadam se da smo gotovi s njegovim odvikavanjem. Iako je stvarno bilo bezbolno, bas sam pogodila pravo vrijeme ocito i definitivno je bio pun pogodak sto mm nije bio doma tada. 😊
url=https://lilypie.com][/url
Lavica cestitke Noelu na krstenju 😁 inace bebaci su svi tolko slatki, ko s reklame 🥰
Kak se tice temperature, meni je rekl pedijtrica da je osip uz temperaturu jako cest i da ne mora biti povezan s nicim drugim osim s temperaturom.
Ja sam za jaje isti citala 1/8 pa 1/4 zutanjka. Ja sam 1/8 umjesala kasicu, al nisam dala drugi dan 1/ 4 jer smo nekam isli pa mi nije bilo zgodno. Znaci kolko dana za redom treba davati? 3 ili?
Sjedalicu smo mi uzeli recaro young sport hero. To je mm istrazivao i taj recaro mu se najvise svidio jer se oni nas bave nekakvim sportskim sjedalima za aute i kaj ja znam. Njemu sam prepustila odabir i nasli smo ju na akciji prije par mjeseci al nismo jos probali. Ide od 9 kg
ja bas proucavala te autosjedalice. Citam da se po novom preporuca da je dijete sto duze okrenuto naopako tako da i ja trazim neku 360. Bas mi mikio ova tvoja zapela za oko. Cini mi se dobra, a cijenovno malo prihvatljivija od ostalih. Jedino je teska, al sve 360 su teske kolko vidim. Jos sam i neku merlin nasla (ili tako nesto) pa istrazujem koja je bolja.
Ne red moraš izmedju davanja raditi pauzu tako da je ovo zapravo dobro kako si dala. Pisala je grizlićgrizli - jel 48 sati pauza? Ja ću žutanjak kad se vratimo doma, sad na moru uveli finu frišku ribu i mrkvu ću. Nju nisam ranije zbog stolice. A mliječno planiram s 9 mjeseci. Imamo za 3 tjedna pregled pa kad vidim kako je napredovao možda uvedem i 3. obrok. Ja imam traume s tom kilažom zbog starijeg sina- vidjeli ste svi na ig koja je to mrcina
[iimg]
Red, a i to mi je isto rekla da..
Mi smo baš dobili domaća jaja pa možda i ja krenem sa žumanjkom, ali čekam da se prije iskristalizira šta joj je u zašto joj je :)
Dajte mi savjet, koliko može "stajati" mokraća, na kraju idemo sutra ujutro vaditi krv i predati mokraću, da lovim ujutro prije nego krenemo ili mogu danas? Strah me da neću uspjeti iz prve a kod nas se krv vadi samo između 7 i 9..
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji