ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    30. Kolovoz 2020. 12:41

Angelly

mom12

Angelly i ti si pocela davat muffine..
    Jel kao dee sb ili?

Isla sam probat danas mu dat prvi put i bio je odusevljen a recept sam onaj s bananama i borovnicama. Joj al gledam ga i trpa li ga trpa bez da zvace ista 😅 a naucit ce valjda

Vidim  na ig da gusta😆😆..zato i ja zelim vidit kako ce moja reagirat😃😃

Grizli
    30. Kolovoz 2020. 13:08

DeeDee madam se da ce bezo proc i da nije do uha da ne mora jos antiboktike piti.
    Mrgud kako je Megudic?
    Eto poucena iskustvom i vašim savjetima 😎 sinoc pametuje gospon otac jer se of kors opet cuo sa premilom sestricom i njenim konzultacijama. Prvo sam onako sarkasticno na sav glas da je i ona cula iako su pricali samo na telefon rekla da ocito sam ja kriva i za koronu u svijetu, da sam to patentirala samo da budemo sami nas dva sa M. I onda je on M nanasao 45 min da zaspe jer je tako "bolje". Ja fino vecerala, slala mailove, peglala... I inda je ona krenula se buditi u 1, 2.15 i u 3...onda je u 3 dobila cicu i ona budna ko da je podne. Fino probudila ga da kcer treba jer joj se svidjaju njegove metode. Ja uzela jastu, deku i svog medu i isla spavat na kauc. Oko 6. 30 sam se vrtaila u krevet na njegovu polovicu. Jos me pita onu na svoju. Reko ne ne samo ti ostani nju maziti. Ugl...jutros u 11h izjavi moja sestra samo sere, tvoja metoda je bolja. Reko nije moja metoda, nego je dokazano da djeluje na puno beba, al samo ti nastavi tako kako si nocas ja se bas fino naspavala. Pa kao ne treba probat ce ju on uspavljivat kao ja, bolje kad je tako očito naucena vec. Etooo valjda zato kod nas od 11.03 je nevrijeme vani. 
    A jos danas idem na rođendan i nema me do navecer, sami ce biti, ni kasicu mu necu spremiti samo sam mu napisala sto ima sve na meniju pa nek se snađe... 🤪😁😆 Zlica na dijelu. 

• mom12
    30. Kolovoz 2020. 14:31

Grizli ponosna sam na tebe...😁😁😁😁
    Mrgud kako je beban...je javljas se...

DeeDee
    30. Kolovoz 2020. 14:47

Bravo Grizli 💪💪
    Neka neka malo..

[/url

mrgud_zg
    30. Kolovoz 2020. 15:57

Hej cure. Hvala vam na brizi. On je i sinoc cijelo vrijeme bio super volje i 100 na sat. Igrali smo se s njim na podu jedno sat vremena, to se polako smirivalo, onda smo ga isli otusirat po malo spremanje za krevet i recimo kroz 2 sata je skoro sve proslo  Danas vise nikakve reakcije. Meni je isto logicnije da je na ad jer su rizine po sastavu 100% rizino brasno, nije neki buckuris. 
    Ne znam jedino kaj dalje. Dal mu dat nekad jos da proba? Il s obzirom da je takva reakcija bila stvarno na ful malu kolicinu ne ponavljat. Bit ce fkt cudno ako je alergican na mlijecno, u mojoj familiji se mlijeko trosi na litre 🙈. Budem javila pedijatrici pa cu vidjet i kaj ona kaze. 
    Grizli bravo 😉🥳💪🏽
    Deedee javi kak kaze pedijatrica. Nadam se da je samo viroza. Mog muza je uvijek strah upale uha, on je imao ko mali i sad uvijek samo te usi cacka kad izade iz tusa il kupaone jer se grozi toga, tako da ti drzim fige da vam nije to 🤞

mrgud_zg
    30. Kolovoz 2020. 17:34

Losa. Nema mali atopijski, a zbilja nisam primjetila ni da ga smeta mlijeko u mojoj prehrani, jer ja fakat svaki dan pijem kavu s mlijekom, cesto johurte, smoothi.. nisam mu jos nikad dala nista sto sadrzi ad, bas sam kupila semolinu u ovoj zadnjoj turi kad i rizine pahuljice al nisam mu stigla dat..

Grizli
    30. Kolovoz 2020. 21:50

Došla doma ko preporod, a mm izgleda ko da ga je M isprebijala. Danas nije imalo lufta ni odmora 🤪😁... Meni se čudio da idem spavat u 22, vec je u pidzami. Buahahhaha... Al sto jest jest uredno ju stavio spavat popodne, skuhao kasicu od heljde i tikvice, setali i spremili sve za kupanje kad sam ja dosla. Rekla bi da brzo uci. 🤭 
    Mrgud meni je negdje ostala info da neka djeca su an neki ad alergicna a na pak neki drugi nisu, jer nemaju ni oni 100% isti sastav. M je povracala od rizinih pahuljica i onih od mullera i rizolino, a rizu bez problema pojede. Tako da probas joj dat mozda i te rizine drugi dan kombinirane sa nekim kompotom pa vidi dal ce biti reakcije.
    Sutra je plan da M proba svijezi sir. Losa jede tvoj malac svjezi sir? Koji kupis ako jede? Ja uzela lidlov ukusan mi je a i po sastavu gledala mislim da je u dobar. 🤷‍♀️ 

Red Fox
    30. Kolovoz 2020. 22:25

Pozdrav svima, nadam se da su svi bebaci i mame dobro.
    Mrgud moj se stalno osipava, rekla mi je pedijatrica da je to nezrelost imunoloslog sustava i da se ne brinem. Da nastavim isprobavati s manjom kolicinom namirnica za koje vidim da reagira.
    Vidim da se muzevi snalaze, ja idem isto na neki rodendan u srijedu, bas me zanima kak bude to proslo.
    Imam vam recenziju za podijeliti, frosh sprej za uklanjanje mrlj od hrane je cudo, maknuo je ono crno od banane kaj nije otislo u tri pranja.
    E da i mali je danas super jeo, ne bi vjerovali kaj ga je smetalo 🤦🏼‍♀️ Stavila sam ga u hranilicu da sjedi i da mu noge vise i ocito mu se to ne svida. Kad sam ga stavila da su mu noge gore ko u kolicima pojeo je sve 🤦🏼‍♀️

Lorena94
    30. Kolovoz 2020. 22:44

Večer žene.. Mi sinoć koma noć, samo se budio, penjao u kinderbetu, pa ne zna sjest, pa kad zaspi nakon pola sata evo ga opet, još gori dan, probudio se začepljenog nosića, kad kihne što sve van izleti, a ampulama.. Uff.. Usisavač je pred spavanje radio svoj posao, sad prije 10ak min zaspao, malo mi još krči, al stavih ga na jastučić po preporuci patronaške. Još danas bili na krštenju, oni napičili klimu da ja skoro u nesvjest pala kaf smo išli doma, a i malo me tlak zeza ovih dana, iako sam ga imala kak veli dr ko u curice.. 

Lorena94
    30. Kolovoz 2020. 22:47

LoSa

Grizli moj je probao svjezi sir no nije mu bas nesto pa ga bas i ne jedeIsto sam mu taj Lidlov dala, crveni punomasni. Meni je on među boljima na tržištu, uz onaj Vindijin u marami. Zapravo i samo ta dva kupujem. Moram smisliti neko jelo/ kasicu sa svjezim sirom… ima netko ideju? Mislila sam mozda kus kus sa svjezim sirom. Jefva cekam da jaje uvedem jer mi to otvara puno novih mogucnostiRedFox moj zna imat faze kad hoce jesti samo u hranilici, pa samo u kolicima, pa ga moram u krilu drzat… momentalno je u fazi kolica. I sad mora on sam zlicu imati i njome grabiti… inace ne zeli jesti. Ja naravno imam drugu zlicu i hranim ga jer se on sam nebi bas najeo.

Moj sir jede sa voćem, mi smo uveli jaje, na žumanjak nije imao reakciju, 2 dana probali bjelanjak, danas jeo pitu malo, naravno nijr dobio sa šećerom, al on da vidi kad netko jede nešto i da mu ne damo, sili se, baca, šupa, vrišti.. Kad dobije komadić tišnjak! A to samo jer bake kad hrane ili one same jednu sve može dobit, i od tate.
    Također moj mora imat svoju žlicu kad jede.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.