ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    01. Rujan 2020. 14:37

Evo čula se s doktoricom, nije mi niš detaljno rekla nego da po nalazu ispada trodnevna groznica i ako danas opet bude išla temperatura u visine da dođemo sutra 🤷

[/url

Red Fox
    01. Rujan 2020. 15:10

Bok svima, bas ste pretresli puno tema.
    Angelly i DeeDee pusa bebacima i da brzo ozdrave 😘
    Moj malac se novas dizao tri puta u placu i ujutro imam kaj za vidjeti, izbijaju i gornje trojke 😳 mali 🦈
    Krenulo nam je s kasicama, hvala Bogu, danas je pojeo puni zdjelicu griza sa kruskom i bananom, a sad zgance sa brokulom i tikvicom.
    Grizli ja sam ti ista ko ti, dala sam robicu sestri za necakinju (pricala sam vam da su 2 mjeseca razlike), al sad imamo bas robu za deckice pa joj nis ne dajem, a i mala je Rambo beba od preko 9 kila i vec je prerasla mog 😂 izgleda ko mrvica pokraj nje. Ne volim posudivati stvari, nisam ni ko tinejderka mjenjala robu sa frendicama. Niti sa sestrom. Al ja imam problem da sam hrcak, pa kad je onda bacala neke stvari ja sam to skupljala za “po doma” tak da sam u jednom periodu imala pun ormar stvari za po doma 😂 
    Kaj sr tice tih naknada, ja bi dala sve da mogu biti doma cijelo vrijeme s djecom, tak da beba malo sam ljubomorna. Kak je nama N zapravo druga beba, mozda s trcim djetetom ostanem doma 3 godine, ovisni kak bude financijska situacija. Sad nas ceka i neko preuredenje, moramo sobicu napraviti, novi auto jer nam je ovaj prek 20 godina star i tak. Nekaj ustedis i sve ode prek noci 🤦🏼‍♀️
    Nemojte zamjeriti kaj sam se raspisala 😊 
    Simbalija rucak zvuci super 😊
    Da vas pitam jel koja koristi vrtic? Mi cemo danas po putni krevetic sa nam posluzi ko vrtic jer nemrem nis napraviti kad se slobodno krece po stanu. Ovak sam sigurna sa si nis nemre napraviti dok skuham ili odem na wc 🤦🏼‍♀️

beba2025❤
    01. Rujan 2020. 15:38

DeeDee i Angelly🥰🥰🤞🤞nek brzo ozdrave bebice❤️❤️
    Losa, naravno, svatko kupuje što želi. Ja ne patim na markirano, al mi je sastav jako bitan, a onda i izgled. Cijena... U Nextu su mi 3savrsena bodica cca 70kn,pidzamica isto tako, kupim u paketiću 5 komada, neke stvari su jeftinije i od tog Pepca, a 100%je pamuk.. Grizli, meni se nikad ne znoje u Nextovim prnjicama, a H&M mi je isto super..
    RedFox, meni je super.. Možda bih išla raditi da je suprug doma, ali on je na terenu, ne mogu zamisliti da ja radim za neku mizeriju, a djecu da mi čuva neki stranac. 
    Da treba, radila bih bez problema, kao što sam uvijek prije trudnoća, ali kako kaže moj suprug,, radim i ovako i previše 😂ja se ne osjećam kao da me on financira, jer smo kuću i sve što imamo ravnopravno isfinancirali, iako nismo to gledali da bude tako nego je tak se sve poslozilo. 
    Njegova plaća ne postoji, sve što zaradi je obiteljski novac, tako oduvijek funkcioniramo i super nam je😊😊
    Tebi držim 🤞da dobiješ na lotu pa da uživaš svaki dan sa svojim bebacem❤️🤞

Simbalija
    01. Rujan 2020. 15:59

Grizli samo dođi rado ćemo podijeliti ručak, opet je ostalo. 😁 Njoki su i meni uvijek zasitni i ne mogu ih puno pojesti, ali sviđa mi se kad G jede. Da ne bude da hranim bebu samo sa muffinima 😁
    Bubane bebe neka budu što prije dobro ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    01. Rujan 2020. 16:05

Meni su Pepco i Lidl zakon 😁
    .
    Pa evo nije mi jasno..jedino dijete s kojim je u stalnom doticaju je mala od brata ali ona nije bila bolesna unatrag 7 mjeseci a ovoj mojoj prvo ona viroza, sad ovo.. 🤷
    Mislim, vidimo se tu i tamo s drugom djecom ali iznimno rijetko i svi paze da pritom nitko nije bolestan, očito joj je imunitet na mater 🤦

[/url

Lavica27
    01. Rujan 2020. 16:31

Hej cure. 
    Mi bili jutros na cijepljenju, bio je suoee 70cm dug i 8700gr s tim da se najeo prije pregleda jer jucer sam ga vagala 8550gr🤷‍♀️ Ugl dobio je kilu u 2mjeseca,to mi je ok.
    .
    Deedee da i zvuci mi je kao trodnevna. Proci ce doslovce preko noci! Angelly mis mali😔
    .
    Annika mislim da se na produljenom porodiljnom ima pravo i na dj.doplatak od 800kn.
    .

Grizli,kuzim te. Naime ja sam od kceri posudjivala robu 4-5 i od svih me jedna cura ras*izdila jer ju je vratila uflekanu i izmasakriranih etiketa i uopce neznam koja je sto velicina osim po sjecanju. I poludim kad mi ekipa sareno i finije pere na 60 i vise stupnjeva. Ako ti vec posudim vrati u stanju kakvom sam ti dala. Cuvala sam jer sam znala da idemo na drugo dijete. N ima manje robe od sestre, em sam ja manje kupovala em sam od necaka dobila posudjeno ali on je ljetna beba pa sve vece od 68 nam nije odgovaralo (njegovo je zimsko nama za ljeto). Slazem se da je problem sto ti netko drugi govori sto bi trebala . Odvoji manje dragi dio ako odlucis posuditi i to posudi. 
    Kao mene mama pita prekjucer sto planiramo s novcima od krstenja. Ja upitnik nad glavom. Pa kao kako cete ga cuvat,banka ili?. Joooj samo nemojte trositi to,ja nikad nisam prezalila sto sam potrosila vase novce. Onak sve pet al kaj ti meni imas nametati kaj da ja radim sa svojim/djetetovim poklonima. 🤦‍♀️
    .
    Beba dinsu to next pidzame u cjenovnom rangu s pepcom, jel ja negdje krivo gledam?? Pa nema 3 ispod 150-170kn.
    Meni se carters sav ofucao ili isprao.

Damnarexx 🌺
    01. Rujan 2020. 16:54

Heej hej, evo i mene.
    Vidim par bebica je bolesno, nadam se da ce brzo proci🧡 
    Grozim se tih temp, povrcanja i proljeva😐 jadničci maleni. 
    .
    Dosta se tema izvrtilo, ja cu se nadovezati na ove pri kraju. 
    Slazem se sa vasim misljenjima, rade xy djece i zive na socijali cijeli zivot. Nikad mi to nije bilo jasno.. sjecam se kad sam bila dosta mlađa i pitala mamu, zasto imaju toliko djece ako djeca nemaju osnovno za zivot🤐 
    .
    Grizli i ja sam nekako vezana za robicu. Ja se necu nuditi, ako netko pita, onda cu probrat pa dati🤭
    A uostalom, tko zna dal ce biti iduca curka🍼🤰
    .
    Svaka cast curama kojima bebice jedu vec njoke i prave komade. Uf, mi smo daleko od toga😂
    Da vas pitam, glupo pitanje, prije se govorilo al meni nije trebalo😅 
    Rizine pahuljice mogu dat sa uvedenim vocem?

Damnarexx 🌺
    01. Rujan 2020. 16:56

I ja nisam viđala pakeet piđamica od Nexta ispod 150kn.
    Ja njoj uglavnom kupujem u Sinsayu, C&A, Lidl, Pepco ,a iz H&Ma i Zare najvise dobivamo. 
    Ja zadovoljna ☑️

DeeDee
    01. Rujan 2020. 16:59

Ja najviše kupujem Lidl, pokloni svi Zara i Pepco ali meni je to sve super, jedino mi Zara ima dosta uske otvore za glavicu na majicama pa se s tim znamo borit. 
    Rižine možeš s mlijekom ili samo umiješat u kompot tj. vodu u kojem se kuhalo voće :) 

[/url

DeeDee
    01. Rujan 2020. 16:59

*u kojoj

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.