ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninanina
    30. Kolovoz 2020. 07:47

Opet ja ko padobranac cure, al vidjela sam za mrgud pa bi napisala da je i moja curka reagirala 2x na Ad kad sam dodala u kašice, a isto je u rodilištu dobivala ad. Znam da je sigurno to jer je to jedino bilo zajedničko tim kašicama. Rekla sam pedijatrici na zadnjem pregledu pa mi je rekla kad ću krenut radit da će mi pisat posebne formule na recept i da sa oprezom uvodimo kravlje mlijeko. Mislim ja sam zbog atopijskog očekivala neku reakciju na nešto, evo dosad samo to hvala bogu, al opet realno najčešće alergene još nisam ni počela uvoditi. 

DeeDee
    30. Kolovoz 2020. 10:51

Iza nas noć s jaaako puno plakanja i buđenje s temperaturom i osipom po licu 😟
    Nadam se da sve imate bolju nedjelju 

[/url

• mom12
    30. Kolovoz 2020. 11:00

Angelly i ti si pocela davat muffine..
    Jel kao dee sb ili?

• mom12
    30. Kolovoz 2020. 11:01

ajmee dee…neznam sta bi ti rekla...nemam bas savjet...al valjda ce se neko javit ko zna...nadam se da ce bit sve ok...😘

annika
    30. Kolovoz 2020. 11:20

Dee a da nije ona trodnevna viroza? 
    Mrgud ja bih isto rekla da je to reakcija na AD

[iimg]

• Zarica
    30. Kolovoz 2020. 11:22

LoSa

Recimo u kuhinji mene bas zivcira kad netko nasjece luk na neke velike nejednake komade i tako ga ubaci ili kad je u varivu neki komad povrca veci, neki mali… ko da je sjekirom cijepan

Spicek 
    Ma da, mi si sad zacrtali kakav set cemo uzimat pa vrebamo na popuste. To za grebanje sam uvijek znala da nije dobro, al dok bas ne sjednes i ne proucis o cem se radi nekak samo ignoriras... bar ja Sad jedva cekam dozivit kuhanje u super posudju:) 

Mrgud, fkt sam bila uvjerena da nemre bit do ada... a valjda je onda to to. Kak je danas? I Vita? odkud to? 

PetraB
    30. Kolovoz 2020. 11:23

Kome sam ponistila zahtjev za pracenje na Instagramu?! 🙈🤦🏻‍♀️🙈🤦🏻‍♀️🙈🤦🏻‍♀️... Sooorryyyyyy... Nisam uopce skuzila nego samo on nesto vrti kaze zahtjev ponisten... Rekoh wtf?!?!?! Uglavnom, sorry... Annika jesam tebi mozda? 🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    30. Kolovoz 2020. 11:28

DeeDee moguce da je trodnevna ili... Rekla so da je unazad par dana bila sva kenjkava i nikakva... Jel imala temp tada? Necak sad imao sestu bolest (jbt ja sve iznova ucim, tog nije bilo kad je megz bila mala 😅)... Uglavnom temp par dana i sesti dan osip koji krece od glava i polako se spusta.... E sad... Budi pametan... A Megz je znala imati te trodnevne, mala trmp tri dana pa osip i to je to... Drzim fige da sto prije prodje
    Mrgud totalno cudno... Nadam se da je sve ok ibda se nece ponoviti

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    30. Kolovoz 2020. 11:48

Tnx cure, i ja sam pomislila na trodnevnu ali i temperatura je danas prvi dan..Tj. nju muči nos cijeli tjedan i po noći kad leži na leđima se zna zakašljati ali generalno je dobre volje i zaigrana. Temperaturu je imala samo prvi dan 37.6 i taj dan je bila sva nikakva, od kad se temperatura (sama od sebe) spustila se ponašala najnormalnije, zaigrano i veselo, osim tih sve gorih noći, a danas je baš jadnica nikakva.. čula sam se s patronažnom, jbg najbliže šta mogu pedijatru doć u nedjelju, ona kaže da joj dam paracetamol i da je pratim, po njoj se moguće razvija upala uha od nosa ili isto kaže možda viroza.. u svakom slučaju ništa sutra od cijepljenja, ujutro ću zvati pedijatricu pa vidjet kad da dođemo i da li da dolazimo, ja bi svakako voljela da je pregleda..

[/url

Angelly
    30. Kolovoz 2020. 12:22

mom12

Angelly i ti si pocela davat muffine..
    Jel kao dee sb ili?

Isla sam probat danas mu dat prvi put i bio je odusevljen a recept sam onaj s bananama i borovnicama. Joj al gledam ga i trpa li ga trpa bez da zvace ista 😅 a naucit ce valjda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.