I moja mlijeko puno losije jede...imam jos novalaca 7 8 kutija..al mislim da trebam promijenit nesto..
Damnarexx ja mojoj kombiniram kasice da ima svega i svacega i da se po mogućnosti sto mnje toga ponavlja od dana prije. Dpsta koristim zitarice tj pahuljice razne jer su ki super za zgusnut a vecinom skuham kompot od voca ili kao juhicu od povrća i mesa svaki drugi/treci dan pa dodam te zitarice.
Danas jela griz i borovnice bila bi i zdjelicu pojela, doslovno shvatila da mora pojest sve. A za rucak mrkva, pastrnjak, tikvica i palenta.
E da imam doma mljevenu puretinu od prsa mljeveno i sad dal to njoj mogu dati ili da jos izblendam nisam sigurna dal su to preveliki komadici. Pileca prsa sam joj izgnjecila onako dosli su sitni ko končići.
Red ja sam od Damnarexx krenula 🙈 i skupila do sad curka dosta... Imam samo cure s foruma tako privatnom ig... Osjecam se ko da Pokémone skupljam. 🤣
DeeDee kako je V?
Haha, evo i ja krenula s Damnarex i nastavljam niz
.
mom, grozno. Stvarno si se dobro snasla. Tog se oduvijek bojim. Jednom sam radila heljdinu kasu sebi i njemu i u svojoj polovici sam naletila na veliko zrno, kao kamencic, propali plod. Ne znak kako cu kad ce trebati manje blendati Jednom je mom malom bratu zapela narancina kozica u grlu i tata mu je zagurao ruku i izvadio. A sjecam se da su nas na tecaju hitne pomoci ucili da to niposto ne radimo, osim ako komad bas viri van i sigurni smo da ga mozemo tako izvuc...ugl. prepadam se tog.
.
ja prije radila svakakve glupe kombinacije. Sad kad smo probali vec svega, sad se da skombat. Danas patlidjan, brokula, teletina i palenta. Sutra sam planirala dat zumanjak ujutro, ak uspijemo prije nego mm ode na posao.
I mene je strah tih komada i gušenja🙄, al ipak je malo lakse sad nego na pocetku.
Jedva cekam puzanje. Vaši su u toj fazi, moj nece tako skoro. Jos nije usavrsio ni okrete, a kad se okrene zadise se, sto kaze Losa, uzdise, spusti glavu, pa legne jer ga to umara. Zato se i ne vrti precesto, pa ne uvjezba, pa sporo napreduje. Al nas su upozorili na to. Jesu li se vasi non stop okretali, a ne ko G triput dnevno?
Idem ga uspavat…u kolicima🙆
Sorry, valjda sam se pogubila...kako to da su vas upozorili na to?
Ma moj je poveo puzit i nekako je malo nezgrapan… ne znam kako da se drugacije izrazim… a htio bi ic brzo i onda sav kao da je uzbuđen pa se uspuše. No vjerojatno je to normalno. Opet ne odlucio ne pit Novalac prije spavanja… samo 20 mL je paopioNo jede tih kasica bas puno.
Meni se cini da nekad komadic voca ili povrca koje blendam zapne tocno ispod nožića od blendera i onda ostane tako u komadu. Ja isto prođem vilicom jer je jednom poprilični komad mrkve ostao,no na srecu skuzila sam na vrijeme. Kupovne kašice za mlađe nemaju nikakvih komadića dok one 8+ mj imaju komadice. Na moru sam mu i ove s komadicima dala i pojeo je bez problema.
mom meni je jednom mali jos kad je bio skroz malen ostao bez zraka kad je pio na bočicu i počeo onako plavit oko usta. Baš sam se jako prepala i nije mi bilo svejedno kad sam ga hranila dugo vremena nakon toga. No pokusaj ne mislit o tome… i ako si sigurnija kupi kupovne kašice… nije to ništa strašno
Losa, moj nakon svakih par cm padne na nos, ili na bok il negdje danas dok je puzao i stao na ruke i noge, spustio je glavu ispod i skuzio stopala i iz te poze pokusao uhvatit stopalo i zagurat ga u usta (znaci iz poze puzanja). Ne moram ni opisivat kak je to zavrsilo.
Ja se osjeca tak staro kad se uhvatim nekih novih drustvenih mreza 🤦🏼♀️ Stavila sam par fotkica, nasla sam Damnarexx, grizli i mikio 😊
Ima budnih? Mi već sat i pol ne spavamo, ja ne znam više što je tom mom djetetu 😵😢
Mom nama rekli da ako ne plavi sam će se izboriti sa tim komadićem u ustima, mene je isto strah, al ja sam mu počela davat i komadiće..
Losa moj pići po cijeloj kući 🙄 penje se.. Sam čekam kad će se razbit..
Petra super za cure. ❤️
Zarice tako nekas i moj 😂
Damnarex ne opterećuj se namirnicama, samo neka bude raznovrsno ☺️ moj jučer jeo svašt, ujutro mliječnu kašicu, pa mene vidio di krušku jedem, za a ručak puretinu, batat, krumpir, peršin, celer, karfiol, mrkvu, malo maslinova ulja, pa je lubenicu jeo, ma jooj svašt, za večeru opet bude mliječna sa nekin žitaricama...
Mom super pa si odmah skuzila..ja sam isto primjetila da mi oko noza blendera ostane komadica pa taj dio nikad ne sipam u zdjelicu.
.
Damnarexx kao sto kazu cure...sta imas to das...ja mu znam svakakve kombinacije radit al nekako gledam da mi je voce/mlijecno ujutro a za rucak povrce i meso...sad mu u zadnje vrijeme za ručak stavim ono povrce za juhu mix sto bude i neki komad mesa,skuham juhicu,sve izblednam,dodam krompir ili batat i malo maslinovog ulja...mali obozava 😁 al stq zna smrdit na luk poslije 😂😂😂
Za dorucak kad nema strpljenja mu znam kupovnu s grizom,rizinima ili prosom...samo da je sto prije gotovo.Kupujem one Bio iz Dm-a i spas su.
.
Petra bravo za curke..bome su porasle :)
Nisam vam bila rekla..od mame kolegica s posla rodila u terminu a beba imala 1300 😯😯 ja nisam mogla vjerovati...kaze sve je ok s bebom samo je tooliko mala. Jbt moj je toliki bio s 30ak tjedna. Sad su izasle iz bolnice s dvije i nesto kg.
.
Petra curke su divne 😍😍 al bome cini mi se da sve na mamu lice...ak je i mali takav morat ce tata jos jedno pravit da lici na njega 😋
Jitro!
Hvala cure 🤗... Curke i Juraj su na mene ali je Megz ista caca joj... I to su svi govorili vec kad se rodila... Tak da jedno ima svoje... Rekla sam ak zeli jos, moze po selu ic 🤣🤣🤣 ja "ducan" zatvorila 😅🤭
Btw i mi od 3 u kaosu... Umirivanje naizmjence jedne pa druge... U jednom trenu sam se uhvatila kako mazim i lagano onak nunam u kreveticu Vesnu a ona bogec spava dok Karmen izvodi egzibicije u svom krevetu 🙈... Kicmu trenutno ne osjecam, tj utrnulo mi sve oko kukova i kriza, uzas... Jedva se dignem sa stolice... Sad cekam da ketonal pocne djelovat 🙄
Ovo za bebaca u terminu sa 1300...slozit cu se sa Losom. Sto je sasvim ok, ne dijelis sve sa svima naravno. No to niti jedan doktor nece voditi kao normalnu trudnocu jer je bas mali prinos ocito bio. Na zalost u svakoj trudnoci sam provela jedan dio na odjelu patologije trudnoce pa cujes sve i svasta stvarno... No dobro... Neka je bebica dobro sad.
Ja sam sad tek skuzila da su curke u ovih pola godine narasle vise od 20 cm 😲....
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji